viglink.com

Friday, July 26, 2013

SaLuSa, 26 juli, 2013


Vi är redo att starta. Är ni redo att kommunicera med oss med era nyfunna eller snarare återfunna färdigheter? Vi känner hur spänningen höjs hos er och tro oss, vi känner på samma sätt. För en del så är det en mycket lång process av uppvaknande, för en del förefaller det att vara snabbt, i vilket fall som helst så händer det vid rätt tid för det är hur hela Skapelsen fungerar. Känn hur energin flödar och glöder runt omkring er och låt det inträda i er fysiska kropp genom att helt enkelt bara andas in det, eller ni kan tänka er att det kommer in i er kropp genom huden och kom ihåg att era tankar är skapelser, så låt er fantasi att helt fullt engagera denna process. Lägg de vanliga bekymren och tvivlen åt sidan och vet att de en dag kommer att försvinna och kommer aldrig åter, såvida ni inte önskar att det skall hända. Var goda och kom ihåg att era intentioner skapar sådana mäktiga energifält runt omkring er att Universum med säkerhet ger gensvar. 

Vi övervakar hela processen av transformation av ert samhälle och ger guidande till våra allierade, som får stort stöd från alla de som fokuserar sina tankar på dessa förändringar som kommer att föra er vidare. De Mörka är inte längre ”mörka” då så mycket Ljus skickas till dem för de lever fortfarande bland er och de har också chansen att lyfta upp sig själva från mörkret. Vi skulle säga att även om de inte har stort makt kvar så fungerar systemet fortfarande med uthållighet och det är er allas sak att stoppa det och sätta det på rätt spår. Ni har nu makten att göra så och med vår hjälp kommer alla hinder att tas bort och inget kommer att stå i vägen för att framgångsrikt komma till er destination av den Nya Åldern. Lita på er själva att allt är möjligt och se inte tiden som fastlagd för snart kommer ni att glömma bort det eviga tickandet en klocka och ni kommer att frigöra allt som håller fast er vid er ”gamla verklighet”. Ni kommer att få reda på att era drömmar blev ert liv och det inte finns något annat än kärlek vart än ni ser eller går. Håll era önskningar höga och inom ingen tid alls inser ni att allt ni har önskat er håller på att manifestera. 

Människor runt omkring er håller också på att förändras även om det inte omedelbart är synligt, inom sig känner de också att något har förändrats. Låt dem växa i sin egen takt och när ni ombeds dela med er till dem av er kunskap och hjälpa dem förstå allt som händer. Snart kommer mycket mer information att vara tillgänglig från många källor och för de som är ”nya” till uppstigningsprocessen så kommer en del av det att vara förvirrande, så var goda förklara för dem med tålamod vad det hela handlar om. En del information kommer att bli överraskande också för er som är uppvaknade, men ni vet var ni kan få hjälp. Vi ser framemot mer intensiv kommunikation med er, då vi kommer närmare. Vi är mer än glada att besvara era frågor, så tveka inte och kalla på då detta är en av de viktigaste uppgifterna som vi kom hit för att göra. Kom ihåg vi är Ett och vi är er Familj som önskar att vara med er lika mycket som ni öskar vara med oss. 

Jag är SaLuSa från Sirius och vi är mycket glada att vi kan dela med vår kärlek med er och vi känner att vi dras närmare av era tankar och önskningar. Vi ser framemot dessa ögonblick som kommer i era dagliga liv och vi ser och känner redan er ändlösa glädje. Vår glädje är alltid med er alla. 

Kanal: MADAD

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/ 

---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)



No comments: