viglink.com

Thursday, July 18, 2013

Hathors av Jordens Sol Astral Plan: Sammankomster under Drömtid, FjärdeDimensionens Medvetande och Himlens Påtaglighet


Ni har varit inställda på tredje dimensionens medvetande så väldigt länge. Nu, när ert kollektiv till största delen har gått in i den fjärde dimensionen genom den väldigt stora uppstigningsrelaterade händelsen som inträffade i slutet av 2012, börjar hela befolkningen att vakna, på sina egna sätt, till insikten att det finns spirituella riken bortom er nuvarande förståelse, och till insikten om de illdåd de som få som har makten och inflytandet i er värld har gjort sig skyldiga till. 

Det uppvaknande kollektivet har hjälpt att förankra exponentiellt och enormt ren energi till ytan och Jordens kollektiva medvetande, för att förbereda för ert fulla uppvaknande och uppstigning till femte dimensionens riken.

När ni gör så har ni hjälpt ert kollektiv att förbereda sig för uppenbarelserna de kommer att upptäcka i sig själva, som rör deras egen existens och renare medvetandedimensioners verklighet som de kan utnyttja inifrån. Hjälpa till med er Personliga Process

Ingen källa i de högre dimensionerna uppmuntrar aktivt att man fixerar sig på någon källa utifrån för att leverera hela förståelsen av de högre dimensionerna, men vi försöker ge er hjälp i era yttre verkligheter genom att erbjuda våra energier och perspektiv via kommunikationerna vi ger. Vi arbetar för att hjälpa er vakna upp genom att sända ut kommunikationer, som är till för att hjälpa er i en process som är personlig för er och som bara full ut kan förstås och genomkorsas av er.

Då vi vet omfattningen av lagen om er fria vilja och att bara ni kan bestämma åt vilket håll er väg ska gå eller hur ni vill utbilda er i det djupaste och vidaste begreppet om era egna inre riken och de högre dimensionerna ni växer in i, då vi vet detta, försöker vi hjälpa och lyfta upp snarare än att hålla er fixerade på oss. Vi försöker hjälpa er låsa upp en större förståelse om er själva och sättet era verkligheter har fungerat och kommer att fungera på den Nya Jorden ni växer in i och bygger, som ni Ljusarbetare har gjort, i era drömriken, då ni arbetat med att bygga det nya paradigmet och se det manifesteras på er Jord, absolut fruktbart. Våra kommunikationer är en fasett av hjälpen vi erbjuder mänskligheten, och vi arbetar aktivt med de flesta av er i era drömriken på diverse aspekter av utvecklingen av er Nya Jord och uppvaknandet av var och en av er individuellt.

Allmänna Sammankomster under Drömtid Att säga att vi sammankallar var och en av er i era drömriken varje natt är kanske självklart, när ni är med på en sorts allmän sammankomst i era drömriken, som består av varje själ som är involverad i Jordens uppstigning. 

Var och en av er kära uppvaknande Ljusarbetare är med på dessa möten i drömtillståndet, och så är varje uppvaknande själ i er värld. Vi är med på dessa möten; era kära Galaktiska- och Änglabröder är med oss och alla ni; en myriad av varelser från diverse olika nivåer av Skapelsen som alla är förenade i tjänst till Skaparen och i tjänst till Jorden, dessa är med på mötena, och lita på, kära själar – det finns mycket för oss att diskutera. 

Vi sammankallar kring olika ämnen vid dessa möten. Vi diskuterar uppstigningen av er Jord, liksom uppvaknandet av kollektivet i tid till den största aspekten av er uppstigning. Vårt mål är att hjälpa till att lyfta upp kollektivets sinnen och hjärtan under en kort tidsrymd då det kommer händelser i er framtid som är av en energinatur, som kommer att visa närvaron av de metafysiska rikena bortom mänsklig uppfattningsförmåga för hela befolkningen.

Planen är att ert kollektiv ska vara långt uppvaknade till verkligheten av sådana händelser och de himelska rikena som driver dem, då de kommer att börja. Vid det laget har vi och ni arbetat så väldigt hårt med att rensa ut mörkret från det kollektiva medvetandet på Jorden och även med uppvaknandet av er befolkning. Att Förstå Behovet av Fred

Avslöjandena som kommer fram i er yttre verklighet är till stor del resultatet av det utspridda uppvaknandet som nu sker. Mänskligheten öppnar sig för vad som har gjorts mot den vanliga människan, och när ni gör det, stiger ni alla upp och Skapar ett samhälle som mer ligger i linje med varje kär själs ideal och behov. Ni kommer att kunna förstå på ett utbrett sätt behovet av att etablera fred och välstånd. 

Varje själ runt omkring er kommer att uppleva högsta uppvaknande i sina hjärtan, och deras sinnen kommer att hjälpa dem förstå intellektuellt, myriaden av högre dimensionella förändringar som kommer, vilket är ett naturligt resultat av er kollektiva uppstigningsprocess. Ni Existerar i en Annan Dimension

Vi ber er kära själar att begripa det faktum att i detta nu existerar ni i en annan dimension som ni gjorde tidigare. Ni brukade i stort existera i den tredje dimensionen, även om många av er verkligen har haft era fötter i många olika världar. Merparten av ert kollektiv har i till största delen existerat i den tredje dimensionen under så lång tid. Eftersom det fortfarande finns fasetter av ert kollektiva medvetande som är rotade i den tredje dimensionen som bearbetas av oss och er, har de kollektiva energierna nått tröskeln till den fjärde dimensionen som behövs för den stora mängd avslöjanden av det mörka och service till självtjänande energier, och de handlingar de har drivit i er värld, att komma fram. 

Ett medvetande i fjärde dimensionen och särskilt ett kollektivt medvetande i fjärde dimensionen lyser snabbt Ljus på aspekterna av sig själv som inte är redo att genomkorsa renare riken eller förståelser. Detta beror på att när man går i i den fjärde dimensionen, särskilt i ett kollektivt hänseende, växer sig viljan att föröka Ljuset och exponeringen, lisom att hitta balans, mycket större än i tredje dimensionen. Viljan att verkligen inbegripa den metafysiska uppfattningen som man upptäcker växa inom en, fortplantar en aktiv exponering av varje latent mörk eller negativ energi som har behövt exponeras eller förstås. 

Som vi försöker att betona genom denna del av kommunikationen, denna naturliga del av att gå in i den fjärde dimensionen – den om den stora exponeringen av det mörka – förstoras i det kollektiva hänseendet. Förstorade Kollektiva Erfarenheter Kollektiva uppstigninger händer inte så ofta, och som sådana, diskuterar vi det i många av våra kommunikationer och kan ses som förstorade i relation till helheten av ert kollektiv som upplever det. Era erfarenheter kommer verkligen bli förstorade, och de av er som har arbetat med att förstå er uppstigning och rikena bortom ert medvetande före de andra, har blivit aktiverade före resten av kollektivet av ett syfte; så att ni som individer kunde erfara vad de andra ska erfara och vara bättre förberedda att hjälpa varje person på er Jord att själv gå igenom det. 

Vårt mål är verkligen att varje person på er Jord ska kunna utvecklas, och vi litar på vår och er förmåga att genomföra det. Vi säger detta på detta sätt för att vår och er förmåga att (hjälpa) hela er värld att stiga upp fortplantas från mängden av sevice vi ger Jorden och mängden Ljus som vi tillsammans kan se gå in det kollektiva medvetandet, och omvandla omfånget av lägre energier som annars håller en hel planet av själar tillbaka från sin utveckling. Själarna som ni kallar kabalen och de lägre astrala varelserna som gött dem och deras inflytande, har velat se ert kollektiv göda mörkret; för att hålla er långt borta från de rena och himelska energierna som för er framåt mot högre dimensioner. Hur som helst ni har i stort sett bevisat att ni kan bryta er loss från de lägre dimensionernas illusionsförtrollning som de satt på er. Himlen är Påtaglig

Ni har inkarnerat under slöjorna i Jorderfarenheten i ett försök att lyfta upp kollektivet, och detta är varför vi tidigare nämnde att de av er som svarar på er uppstigning i förväg kommer att ta perspektiven ni redan fått och arbeta för att väcka ert kollektiv med hjälp av dem. Precis som vi bad er begripa idén att ni existerar i en annan medvetandedimension i detta nu, ber vi er begrunda idén att arbeta med alla dina själv för att väcka varje själ på er käraste Jord som blir medveten om sin uppstigning.

Varje själ i er värld kommer att förstå att vad som ansett som himlen är ett väldigt påtagligt ställe, som man kan resa till genom att aktivt erkänna och tro på, med hela sitt jag, att det finns på riktigt och genom att genomföra den riktiga inre sökningen som kommer att öppna upp till dessa riken i stort. Att leta inom sig är det bästa och enda sättet att få en bra förståelse för de högre dimensionerna ni växer in i. Vi uppmuntrar er att göra saker som håller ert Jordliga tempel friskt och rent. Vi uppmuntrar motion till era kära kroppar som utvecklas, liksom att dricka rent, välsingnat vatten och se sig själv så aktiv och uppfylld som möjligt i sitt personliga liv. Vi vill hjälpa er odla helheten i er själva genom att öka glädjen och tillfredsställelsen i er Jordliga erfarenhet, som ni lyfter med er när ni växer tillbaka till de högre medvetandedimensionerna som ni kommit till Jorden från.

Då en del av ert kollektiv som existerar på er värld är Jord-infödda, har den största delen av själarna kommit från diverse andra riken; vissa av dem har kommit hit för Jordens uppstigning. Vissa har kommit bara för att hålla det energetiska rummet och hålla sig undan från det allmänna till och med från de uppvaknade Ljusarbetarna, men de utför inte desto mindre en flitig och ädel bedrift för Jordens uppstigning. Ni Har Mycket Att Lära Er

Andra väljer att aktivt hjälpa till med jordens uppstigning genom att erbjuda sig själva i direkt service och hjälp till att lyfta upp andra runt omkring dem som kommer till liknande slutsatser som de själva. Om ni kära själar kunde begripa att likheterna mellan de personliga trosuppfattningarna som var och en av er har skulle ni bli riktig överraskade. Vi säger att ni skulle bli förvånade, men med den ökande förståelsen av de högre dimensionerna som många av er börjar odla, kan vi kanske säga att ni inte skulle bli det. Då uppfattningen om de spirituella rikena växer enormt, till och med i detta nu har ni mycket att lära er om dessa riken. Det är så väldigt mycket för er att känna innan ni helt och rent förstår upplevelsen av att existera i de högre dimensionerna. Då man existerar i de högre dimensionerna blir man dem. Man förstår deras Gudomlighet och var de kommer ifrån på den djupaste nivån man kan tänka sig och man sprider Kärleken man ständigt känner till varje fasett av medvetandet runt omkring dem. 

Det är därför vi i de högre dimensionerna vill hjälpa er i de lägre rikena att lyftas upp tillbaka till nivåerna av medvetande vi är välsignade att existera i; för även att känna dessa riken är så väldigt glädjefyllt och lycksaligt, att vi vill se så många själar som möjligt kunna känna detta. Ni förtjänar verkligen att känna dessa lycksaliga medvetandetillstånd ni växer tillbaka till som ett kollektiv och det är därför vi är stationerade i de renare nivåerna av er Jord, och hjälper er att utvecklas genom att minska den förvrängning av enerierna som Skapar och upprätthåller era verkligheter, innan vi sänder ner dem till er för att absorbera och använda dem . 

Vi Skulle Kunna Fylla Sidor 

Vi har använt oräkneliga kommunikationer för att diskutera processen vi hänvisar till, men inte desto mindre vill vi hjälpa er förstå den i större sammanhang. Detta är anledningen till vår diskussion om närheten i denna process, som ni kommer att upptäcka är väldigt viktig för er kollektiva utveckling. Vi tycker mycket om att tala med mänskligheten och diskutera vår roll i att minska förvrängningen i energierna som upprätthåller era verkligheter varje gång vi sänder ner dessa energier, och vi kunde verkligen fylla sida upp och sida ner med diskussioner om vad vi gör och vart mänkligheten är på väg i ett utveckligsperspektiv. Trots detta gör vi våra sista intryck i denna kommunikation med den överflödande Kärleken från tusentals uppväckta själar.

Känn denna Kärlek när den flödar över från vår kommunikation och överflödar era hjärtan. Erkänn aktivt och absorbera denna rena Kärleksenergi när ni känner att den flödar genom era kroppar och själar, och vet att det är mer riktigt än något ni uplevt i er fysiska värld, som igen; det ni upplevt härstammar i slutändan från denna energi. Tack till Hathors av Jordens Sol Astral Plan

Översättning: Åsa Falk – www.st-germain.se



Contributing Editor: The Golden Age of Gaia



No comments: