viglink.com

Tuesday, July 23, 2013

Sananda, 19 juli, 2013 via John Smallman Ridån håller på att gå upp inför nästa akt


Här i de andliga rikena observerar vi, med enorm glädje, mänsklighetens snabba framsteg i uppvaknandet. Ja, vi fortsätter berätta detta för er, och anledningen är att denna frekventa entusiastiska uppmuntran, som denna observation, hjälper er att fokusera och stärka era avsikter att vakna upp från illusionen. Det finns fortfarande många störningsmoment kvar som försöker avleda er från er stig, och därför fortsätter vi att dra till oss er uppmärksamhet för uppgiften ni har – att vakna och bli fullt medvetna varelser i enlighet med ert gudomliga öde.

Allt som den gudomliga Källan har skapat är perfekt, det är medvetande och det är ett medvetet utvecklande av andlighet. Den fortsatta evolutionen leder alltid till ökande glädje eftersom det är ett ständigt expanderande tillstånd av medvetenhet, som tillåter varje individ att känna ännu större triumf inför sig själv och inför Gud. Och det är naturligtvis den gudomliga Viljan – ett ständigt ökande jubel över hela skapelsen. Medan ni förblir fokuserade på illusionen är det oerhört svårt för er att tänka på de intensiva bristerna i er nuvarande livsmiljö. Vi är extremt ivriga och entusiastiska i våra försök att hjälpa er att hitta vägen Hem för det är vår glada plikt inför er ankomst, och ert uppvaknande kommer också att ge oss en intensiv glädje.

Mänsklighetens nuvarande framsteg mot stunden för uppvaknandet saknar helt motstycke. Sedan den skenbara separationen från Gud, så många eoner tillbaka, har ni aldrig förr varit så beslutsamt engagerade i en så snabb expansion av er andliga utveckling. Detta är en tid av otroligt andligt avancemang för er, som varken kan eller kommer att störas, försenas eller förhindras – för det sker nu. Det har varit gudomligt planerat och förberett för, för att försäkra att det ska sjunka in i ert medvetande med en övermäktig briljans som ni omöjligt kan missa att känna igen. Det är redan inspirerande och upplyftande er eftersom det visar er den fullkomliga otillräcklighet och meningslöshet i era nuvarande stränga restriktioner och oflexibla syn på en värld i konflikt, medan det samtidigt öppnas upp för er det fantastiska panorama av möjligheter som ligger framför er när ni går ombord på en bana som erbjuder alla, utan undantag, den varma acceptans och värdiga respekt som beror på ni alla är Guds barn.

Tiden för fördjupning i illusionen, med alla dess lockelser och distraktioner, närmar sig slutet. Den har erbjudit er många utmaningar och lektioner som ni kollektivt valde att uppleva. Nu är det dags för er att komma vidare och lämna allt lidande och alla konflikter bakom er, och växa in i Jagen av oändlig potential som er Fader skapade för att förse er med evig glädje.

Det verkar för er som om ni levt i en värld av lidande, smärta och ständiga uppoffringar som avslutas definitivt och oundvikligen med era fysiska kroppars död – er död. Men så är inte fallet. Ni skapades som odödliga varelser för evig lycka i er Faders gudomliga kungadöme eftersom det är Hans Vilja för er, och därför kommer denna tillfälliga utflykt i en mer eller mindre tilltalande miljö nu till sitt slut, såsom den måste.

Ert val att uppfinna en omgivning av isolering, kaos och förvirring var bara en tillfällig villfarelse som verkar ha varat i eoner. Slöjan ni vävde för att dölja Verkligheten för er själva håller på att upplösas eftersom den inte var gjord för att hålla i evigheter. Den är luggsliten, och all ohyra som har ätit på den har till slut fått den till bristningsgränsen. Den är totalt instabil, och den lilla stadga ni hade lyckats installera håller inte längre. Av den anledningen gungar och slits den som en fallfärdig gammal hammock som håller på att kollapsa och kasta av er.. returnera er hem till Verkligheten.

Den Nya Åldern har anlänt, som ni har hört så många gånger de senaste månaderna, och för att använda en teatralisk analogi; ridån håller på att gå upp inför nästa akt som ni alla Vet kommer att lösa gåtorna som har orsakat er så mycket oro och bestörtning.

Med det gudomliga Kärleksfältet omfamnande er ännu mer kraftfullt reser sig era själar, medan ert medvetande om omöjligheten att ni är något annat än ett med Gud och varandra stärks och intensifieras. Fortsätt påminna er själva om denna obestridliga sanning, eftersom varje gång ni gör det kommer era tvivel och er oro, vilka är fullkomligt obefogade, att ytterligare avta. Och det är bara dessa faktorer som nu stöder illusionen.

Glöm inte att be, om och om igen, era andliga vägledare och mentorer att assistera er medan ni beslutsamt avser att befria er från era tvivel, och engagera er entusiastiskt i fältet av Kärlek som stöder er hela tiden i er eviga existens.

Er kärleksfulle broder, Jesus.

Översättning: Eva-Lena Hedal – www.st-germain.se http://johnsmallman2.wordpress.com/

No comments: