viglink.com

Wednesday, July 17, 2013

SaLuSa, 16 juli, 2013



Vi är här för att hjälpa er och om det är er önskan så är ni säkerligen medvetna om våra energier av kärlek och glädje som vi så gladeligen delar med oss till er. Det finns inga gränser för Kärlek och Ljus och när ni väl har bestämt er för vilken väg ni kommer att ta och följa er livsplan så finns det inget som står i vägen för att de uttrycks i full kraft. De flesta av er kom till Jorden för dessa lektioner att lära sig de bästa sätten för er och nu är det dags att i sanning förstå och acceptera allt vad som är kvar att lära sig. Ju snarare ni följer ert inre guidande angående detta desto snarare kommer ni att vara fria att känna och leva det glädjefulla och lyckliga liv som ni alla hade planerat, för som ni säger, gör det första först. Detta kan då hända snarast, då i de högre rikena så är allt sagolikhet och lycka och ni behöver låta er själva acceptera denna typ av liv utan några tankar om ovärdighet om er själva och känslor av att ni är mindre än vad ni i sanning är – de underbara varelserna av Ljus som är skapade i Kärlek av en Skapare. Så då ni låter er själva helt och fullt acceptera allt som ligger bakom det då kommer skönheten av det nya riket att avslöjas. 

Vi förstår hur viktig information är och vi arbetar mycket nära med våra Jordliga allierade angående detta, för vi känner att tvivel fortfarande finns där om att er nyhetsmedia inte säger allt som händer. Var dock goda att komma ihåg att allt är noga planerat och när väl alla bitarna ligger på rätt plats kan flödet av information från varje källa bli omöjlig att stoppa och fri från alla lögner som ni har fått. Fortsätt att önska er förändringar och slappna bara av så mycket som möjligt och se hur det hela händer framför era ögon och var goda att komma ihåg att allt som kommer in i era liv och sättet på vilket det kommer in är vad ni hade planerat för er själva. Så lär er att acceptera det utan någon rädsla eller tvivel och se hur ert liv är fullt av den renaste och kraftfullaste Kärlek och Ljus som flödar fram och tillbaka igenom er från överallt. 

Se på era barn, hur lyckliga de är, särskilt då de känner ert stöd och er förståelse, då finns det ingen oro eller tvivel – de upplever helt enkelt livet som det är. Man kanske kan säga att vi är som era äldre bröder och systrar som kommer för att hjälpa er att finna det inre barnet inom er, som var gömt under en så lång tid bakom all den rädsla och tvivel tack vare de hårda förhållandena i den tredje dimensionen. Nu är det dags att återigen släppa efter och återigen lita på denna inre Varelse som finns i var och en av er och som vill träda ut i Ljuset. Dörren är öppen och alla vars intentioner är att föra sig högre är välkomna. Ljuset är så bländande kärleksfullt att inget kan hålla sig gömt i skuggorna för det finns inga skuggor i de högre rikena. Så älska er själva fria från allt mörker som detta Ljus har funnit och gör det med glädje för varje gång ni gör det så kommer det att lyfta upp er mer och mer tills att ni bara ser Kärlek och Ljus som omger er. Vi är med er hela tiden och önskar hjälpa er så mycket som vi kan utan att blanda oss i er fria vilja. Acceptera allt som det är och mycket snart så kommer ni att se att det har förändrats. 

Jag är SaLuSa från Sirius och skickar all min kärlek och jag ber snällt att ni inser hur viktigt er eget frisläppande av det gamla är, för när ni väl gör det så kommer ni att bli än mer kraftfulla än ni är nu och kommer att också kunna hjälpa andra med er större förståelse av allt. Låt ert Ljus skina starkt och se inte tillbaka med ledsenhet, sorg eller ilska, då er vackra framtid är här då vi alla är här med er.

Kanal: MADAD

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/ 

---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)



No comments: