viglink.com

Tuesday, July 30, 2013

Ärkeängeln Michael via Ron Head, 28 juli, 2013 Bli era nya jag med glädje.






Vi kommer åter till er, och talar till er om energierna i det urgamla traditionella nyåret, vilket påvisas av hur den grynande Stjärnan Sirius för sig in i Lejonets tecken. Detta är Lejonporten. Det åtföljs denna gång av flera andra ovanliga och lovande upplinjeringar i er himmel. Tillsammans ger de er än större kosmisk energi än vanligt för Lejonporten.

Som vi uppmanade er i vårt senaste meddelande, för bara två dagar sedan, så gå inom er vid denna tid. Finn ert hjärterum. Nå ut med känslorna som ni finner där och ta med kärlek och tacksamhet emot det som överflödar er vid denna tid.

Denna energi kommer att förändra, och förändrar, er varelse. Men accepterandet och tacksamheten vi uppmuntrar kommer att göra det allt mer kraftfullt för era personliga kroppar, både fysiska och icke-fysiska, och kommer också tillåta er att ta emot dessa förändringar med lätthet och nåd. Många av dessa förändringar har varit obekväma för en del av er tidvis. Detta är inte önskvärt, varken av er eller av oss. Ta emot denna kärleksenergi med kärlek. Ta emot den i stora mått. Kasta er in i den nya verkligheten, som ni har bett om. Bli ert nya jag med glädje. Bjud in dessa större delar av er att bli större delar av ert jordliga jag. Detta ljus har nu förberett er för denna färdighet. Nej, det är inte färdigt än, men det möjliggjort en början som ni kommer att finna uppmuntrande och njutbar då ni ser tecknen på den.

Om ni hittar än mer än så och önskar att dansa och sjunga, så gör bara så. Många kommer att förena sig med er inom kort. Detta gör det möjligt för er att vara i en värld som avslöjar sin gamla, mindre önskvärda, ansikte utan att dras ned av hur den ser ut. Förändringar är svåra ibland.

Som in tycker om att säga, ”Håll ögonen på målet”. Då ni fortsätter att göra vad ni gör så fortsätter vi att göra vad det är vår uppgift att göra. Tillsammans bygger vi en Ny Jord. Var i frid i era hjärtan och så talar vi igen då ni fortsätter igenom denna energetiska porta.

Vi önskar er, vår familj, en god dag.

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head. http://oraclesandhealers.wordpress.com/ 

No comments: