viglink.com

Sunday, July 28, 2013

Lejonets Port, 26 juli 2013 En Ny Dörröppning för Möjligheter Kanal: Christine Meleriessee


Period för Aktivering: 26 juli till 12 Augusti 2013. Vi, som Går på Terra Christa, vill bekräfta energierna i Lejonets Port så vi och andra kan ha en klarare definition på vad dessa uppgraderade frekvenser representerar inom den 4:e-dimensionella världen vi lever i. Denna information ligger i linje med meddelandena som Lord Adama och Teamet av Ljus har givit de senaste veckorna att vi ska bli slagna av några väldigt intensiva vibrationsförändringar. Den följande sändningen guidas av Guds Elohimråd och de Äldre Som Omger Nådens Tron som representerar Guds 12 Strålar. Vi tackar dem för deras kärleksmeddelande. GUDS ELOHIMRÅD MED DE ÄLDRE AV NÅDENS TRON.

Hälsningar Mina Älskade. Vi tacka er för att ni tar er tid att ta emot dessa energier av förståelse. Vi har förenat oss med Elohim och de Äldre i ett gruppmedvetande för att assistera Ljusets förutsägelse för att ha en förståelse för vad vi uttrycker i dessa stunder. Det är viktigt att vi har en allmän kunskap om förändringarna som redan sker inom planeten för att till fullo kunna greppa de förhållanden som ni kommer att ta emot under de kommande veckorna. Var och en av er befinner sig i en tid när förändringar kommer att ske inom er och ni kommer att gå in i en djupare del av ert väsen. Det hela är del i planen som har lagts sedan december förra året. Det är viktigt att inse att energierna som finns på planeten behöver mycket hjälp men det måste växa gradvis.

När vi beslutade att många nivåer av mänskligheten kunde överleva på en planet i övergång, behövde uppgraderingsstegen komma under mycket viktiga tidpunkter instället för att låta energierna komma samtidigt som en bulldozer. Ni förstår, det finns så mycket mer som behöver helas inom GAIA och för att nå målet som är avsikten, måste detta göras på ett särskilt sätt. Var och en av er har assisterat med denna övergång med hjälp av helande av energi och psykiskt avancemang hos många själar på planeten. 2013 var tänkt att bli året då övergången skulle ha störst fokus men den måste förvärvas i steg som skulle skapa ett synkront resultat.

Om vi tittar bakåt på detta år, har det verkligen uppnått sitt värde med transformationen som har hänt inom planeten. Men, ändå, finns det så mycket mer som behöver göras och vi kommer att fortsätta att assistera med övergången så mycket som möjligt och med så få tragiska händelser involverade som möjligt. Detta beror också på gruppmedvetandet för varje plats och hur energin kommer att påverka deras miljö.

Lejonporten representerar en dörröppning som en svallvåg av energi precis som Lejonet ryter på sin väg genom djungeln. Det kan liknas vid den massiva mängd skräp som behöver renas ut. Det kommer också att assistera varje inividuell själ att gå upp till en högre nivå av existens i sitt eget medvetande och fysiska verklighet. Det är viktigt att förstå att var ni står i nuläget före händelsen den 26 juli innan vi går in genom denna dörr av extrem acceleration. Det kommer att behövas reflektion genom denna ljushändelse så det är viktigt att ha en inre inventering av era tankar, känslor, och förnimmelser som händer inom ert fysiska fordon. ALLA KOMMER ATT UTMANAS GENOM DENNA PROCESS. Det kommer att bero på varje individs tillväxt hur mycket grund de ha skapat, och hur stark en individ kan vara när han/hon rider genom stormen.

Då ska vi beskriva exakt vad Porten representerar genom energiutbyten. Vi, i de Äldre som Omger Nådens Tron, representerar Guds 12 Strålar. Vi är den avgörade faktorn för att sända ut Guds Strålar in i varje Chohon Stråle, Ärkeängel eller Elohim så att de sedan kan sändas till varje Novis eller Chela på jorden. Strålar av Ljus som kommer in till planeten kommer att finnas inom dessa datum. De som är balanserade inom sin kunskap och förmåga att hantera strålarna kommer att uppleva ett mycket bättre resultat än de som inte kan det. Det har beslutats från hela Gudsstyrkan och Skapelsen av Enhet att strålarna behöver sändas ut i jordens atmosfär. Någon som aldrig har upplevt Guds Strålar kommer att känna som om de går genom en storm. De kommer att sända ut frekvenser av Guds Väsen genom var och en av kvalitéerna som representeras av: Vilja och Kraft; Kärlek och Visdom; Kreativ Intelligens; Harmoni och Balans; Ljusets Vetenskap; Inre Hängivenhet; Ceremoniell Struktur och Magi; Högre Rening vid bedömning av Högre Jagsenergierna, Attraktion av Ljuskroppen; Blandning av Maskulin och Feminin Gudomlighet genom Upplysning av Ljuset; Överbrygga det Gamla till det Nya; och Acceptera Kristusmedvetandet.

Det är viktigt att inse att var och ena av våra strålar kommer att hjälpa till att aktivera energier inom jorden för att stiga upp till en högre medvetandenivå för att ta emot Kristus Jaget i varje levande varelse. Så individer som aldrig har stått i Guds ljus kommer att känna detta djupgående inom sin fysiska värld och det kanske påverkar dem negativt. De av er som är fullt aktiverade i vissa eller alla strålarna kommer att känna en euforisk effekt inom er. Det kommer att hjälpa er flytta er längre in i era ambitioner. Det kommer assistera er i er initieringsprocess och ta bort några av utmaningarna som har varit i er väg. JU MER NI VET OCH UPPFATTAR DESTO BÄTTRE KOMMER RESULTAT ATT BLI. Vi, i Guds Elohimråd, som de Sju Strålarna är här för att assistera er att jorda energierna. Varje novis kommer att ombes att gå djupare in i sitt självmedvetande för att begripa och förstå dessa ljusfrekvenser. Ni är styrkan som ska jorda energierna och hjälpa andra att acceptera förändringarna som kommer att ske. Vi vill att ni ska veta att vi är här speciellt för Guds första sju strålar som kommer att assistera er i att acceptera de högre frekvenserna inom era fysiska kroppar.

Så om ni är redo att flyttas in i en ny initiering, kommer ni att göra det. Om ni har utmanats av vissa omständigheter i er värld, kan de tas bort. Det ni tänker kommer ni att få. Era tankar kommer att bli väldigt skarpsinniga och energin kommer att komma tillbaka till er. Det är dags att använda era verktyg till fullo för ni är ombedda att stå i kraften av Guds Ljus för att acceptera er Gudomlighet. När ni gör det, kommer det att jorda den mer in i GAIA. Fler själar på planeten kommer att ha möjlighet att hantera frekvenserna genom att acceptera dem inom er.

Detta betyder inte att ni inte kommer att utmanas för det kommer ni. Acceleration kan komma fort genom dessa faser. När ni går genom er initieringsfas, behövs mer DNA. Men detta kan bara ske genom att tillåta förändingen att ske inom vårt hela kroppssystem. Man kan få alla 12 stängar efter den 7:e initieringen. Det som händer genom denna process är att när ni tar emot aktivering från andra, ger de inte det till er, det kommer genom de Äldre av Guds Strålar, in i er Monad och ert Själsväsen, och kombinerar er Jag Är-Närvaro, och bara då, om ni är helt redo att acceptera dem fysiskt. Vissa individer har fått dem i det högre medvetandet men INTE I FYSISK FORM. Det är väldigt få ljusarbetare som går på jorden som är full ut aktiverade. Det kan hända men det kan också får katastrofala resultat inom de fyra kroppssystemen.

Så vad kommer att hända genom dessa förändringar i Lejonporten är att era Känslo- och Mentala kroppar kommer att läggas mer i linje med varandra för att förbereda för blandningen av det Gudomliga Maskulina och Feminina. Era Eteriska kroppar kommer att renas intensivt från tidslinjerna som inte passar detta väsen. Så om ni går genom dramatiska förändringar genom denna period, vet att det förmodligen är på en Eterisk nivå. Vad än ni behöver rensa ut, be om det och ni ska få det.

Sätt att hjälpa er själva:

Samlas med andra i meditation; Att vara i naturen särskilt vatten hjälper. Se till att röra er genom processen; Jorda er med GAIA genom att gå barfota på marken, på klippor, på en äng; Andas in Guds Strålar djupt då de sänds ut i vinden och atmosfären; Acceptera att ni förändras och anpassa er till det hela tiden; Vet att inget förblir detsamma så när ni har ni fysiskt behöver förändra en situation, följ med processen; Acceptera ansvaret att ni är Gudomliga Varelser av Ljuset och att ni är här för att hjälpa andra. Detta är det första steget i att ta jobbet som ni har givits av era Högre Jag för att hjälpa; Håll ert ljus stegvis dagligen. En gång om dagen är väldigt bra; fler gånger är bättre; Anslut till den Stora Centrala Solen genom processen att sitta i solen i 5 minuter åt gången. Under denna stund reflektera över RA Solguden och Helios och Vesta, våra Sollogos för assistans; Var bara det Väsen som ni håller på att Bli.

Om ni skulle vilja ansluta till oss som Guds Elohimmästare i gruppmedvetande kommer vi att vara med er; separat kan vi hjälpa er med dessa uppgifter:

Stråle 1 – Herkules och Amazonia för Styrka och Mod;
Stråle 2 – Appollo & Limina för Expansion av det Högre Sinnet;
Stråle 3 – Heros & Amora för Hängivenhet av Självkärlek och Djup Medkänsla
Stråle 4 – Purity & Astrea för Uppståndelse för att skapa Balans och Harmoni
Sråle 5 – Cyclopea & Virginia för Orubbligt Tålamod och Acceptans av att detaljer faller på plats;
Stråle 6 – Peace & Aloha för Oförsonlig (?) Kärlek och Nåd;
Stråle 7 – Arcturus & Victoria för omvandling av heligt leverne.

Som både de Äldre och Elohim, vi vill att ni vet att den alstrande tiden är nu på GAIA. Vi tackar er för er assistans, och nu när vår skapelse kommer att bli er skapelse då vi är ETT tillsammans, Ett Hjärta, Ett Sinne, Ett Ljusväsen. Välsignelser och glädje till var och en av er i dessa ögonblick av Ljus Som Vi Är. Som ett tillägg från att Gå på Terra Christa vill vi dela lite information som kanske kan assistera individer genom denna process som är initierad av de 12 Gudsstrålarna genom färgfrekvenser:

1-Djup Blå; 2-Gyllene Gul; 3-Djup Rosa; 4-Kristall Ljus; 5-Vitt blandat med Grönt och Guld; 6-Rubinrött med Guld; 7-Violett med djup Lila; 8-Havsskum Grön; 9-Blå Grön; 10- Pärlemor; 11-Rosa Orange; och 12- Guld. Ni kan andas in färgerna genom era 12 chakran då var och en av strålarna blandas in i era chakran och den 4:e-dimensionella chakranätet blir de era chakran (Stråle 8 till 12) eller kalla på Stråldefinitionerna som gavs i meddelandet från de Äldre.

Om ni behöver assistans under denna övergångstid, är vi glada att få hjälpa er att Gå på Terra Christa, http://walkingterrachrista.com

Original Article/http://lightworkers.org/channeling/185797/lions-gate-2013-new-doorway-opportunity

Svensk översättning: Åsa Falk – www.st-germain.se

No comments: