viglink.com

Sunday, July 28, 2013

Ärkeängeln Michael via Ron Head, 25 juli, 2013-Älska det ni är. Det kommer att finnas evigheter för er att älska det ni önskar att bli.



Vi vill idag göra er uppmärksamma på två bekanta koncept, vilka ni kanske finner mycket lättare att förstå och känna sanningen av nu än någonsin tidigare. Det första är att ni var och en är alla en del av ett medvetande, ett fält av medvetande.

Det andra, och det som vi nu uppmanar er nu att känna sanningen av, är att ni är mycket större än er fysiska kropp som ni har valt att innebo. I själva verket, er kropp är i fältet som är ni, inte det omvända.

Detta koncept är sannolikt inte nytt för de flesta av er, men med energiinförseln till era fält, som pågår vid denna tidpunkt, så är det ganska troligt att om ni sluter era ögon och lägger er uppmärksamhet på denna möjlighet så kan ni lätt urskilja, genom att känna er egen energi, sanningen av detta. Vad ni kan känna vid denna tid, de flesta av er, är bara en liten början, då vi säger er att era energifält sträcker sig in i den oändliga enheten, men det är en början.

Tillbringa lite tid med detta. Låt er fantasi leka med det. Se vart det för er. Se hur det andra konceptet för er tillbaka till det första, att ni alla är en del av enhetsmedvetandet. Och nu då ni är där så tillåt så mycket som möjligt av den fulla betydelsen av detta att komma in i era sinnen som ni kan hantera vid denna tid. Det kommer mycket mer, absolut, men igen så är detta en början.

I denna rymd, förstår ni, är ni inte separerade från honom, inte separerade från henne, och inte separerade från någon av oss. Kan vi få föreslå att, från denna rymd, tillåter ni er själva ovillkorlig kärlek att genomtränga hela varelsen ni är, som vi är. Drick detta in i er själ, in i varje själ. Återigen spendera tid med detta. Älska det ni är. Detta kommer evigheter under vilka ni kan älska det ni önskar bli. Älska idag det ni är i tacksamhet och uppskattning. Den som ni kan Skaparen gör det. Ni kan inte vara sämre.

God dag till er, mina käraste änglar. Gå i fred och kärlek.

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head.
http://oraclesandhealers.wordpress.com/ 

No comments: