viglink.com

Wednesday, July 17, 2013

Meddelande från Änglarna, 13 juli 2013 Kanaliserat av Ann Albers


Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

Jubla! Tiden är inne för stor förändring på er planet Jorden, och alla verkar helt agiterade och vi i himlarna tycker inte att det är en dålig sak. För i verkligheten blir ni nu erbjudna ett tillfälle att nu i era liv, och hjärtan, skapa förändring. Som alltid, den här förändringen måste börja från insidan utåt. 

Ni kan inte längre ignorera den sanningen i era egna hjärtan. Ni kommer lägga märke till områden i era liv där ni har "nöjt er" och inte längre vill "nöja er". Ni kommer att se tydligt vilka relationer, situationer, och tankemönster som verkligen tillför era själar något och vilka som inte gör det. Ni kommer att känna rörelserna och längtan efter drömmar länge glömda. Som alltid, När ni ser på skillnaden mellan vad ni längtat efter och vad ni har skapat försök att inte falla i förtvivlan, traumatisering, eller känslor av otillräcklighet.

Istället är vårt råd till er, Jubla! Ni har nu funnit en större sanning inuti. Ni vill ha förändring. Ni känner åter igen era hjärtan, erkänner era drömmar, är djupt ärliga mot er själva. Nu kan Universum börja arbeta för er för att ni tillåter era energier att skina utan filter av vad ni tror ni borde vilja ha, vem ni tror att ni skulle vara, och om ni vet hur ni ska åstadkomma det som ni drömmer om. Kära ni, vad ni inte vet, vet Gud. Det ni inte kan åstadkomma på egen hand kan Gud assistera er med. Det ni inte redan lyckats manifestera i era liv, kan Gud. 

Så det allra första steget när ni ser alla dessa glömda drömmar, eller nu oacceptabla situationer är att erkänna era hjärtan. " Ja Jag vill detta. Nej, jag vill inte. Jag vill ha förändring. Jag önskar assistans i förflyttningen till en snällare och mer passionerad verklighet." Nästa steg är att fråga er själva ärligt, "Finns det något, i detta ögonblick som känns som nästa steg?" Om så, gör det. Om inte, vänta tills ni får vidare vägledning. Var vaksamma på era egna hjärtan för det är där Gud talar till er. Var ärliga med era egna känslor. Ha tålamod och var trogen, vet att ni en gång tog initiativ till förändring enkelt genom era glada intentioner och förväntningar, Universum har satts i rörelse. 

Kära ni, det här är inte en tid för känslor av otillräcklighet, misstag som begåtts, eller något som helst fel. Det är en tid för att fira att ni ser mer av vad som finns inuti er, mer av Det Gudomliga ljuset som önskar att komma upp till ytan igen i era liv, och mer av vad era hjärtan verkligen åtrår. Jubla! Lägg märke till era hjärtan. Och sedan i nästa andetag upplös er i tron att den samma Skapare som planterade era drömmar i era hjärtan kommer att hjälpa er att åstadkomma dem. Gud Välsigne Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Svensk Översättning: Line Hedal- www.st-germain.se



No comments: