viglink.com

Monday, July 29, 2013

Sananda, 28 juli, 2013 via John Smallman Vår kropp genomgår en process av förnyelse, återupplivning


Jag: God eftermiddag kära Jesus. Tack för senast. Idag känner jag mig extremt slö, omotiverad, praktiskt taget sovande på stående fot. Kan du erbjuda mig information och vägledning om vad som är på gång. Är det bara jag, mitt ego som spelar spratt genom att vara lat, eller vad? Och det skulle vara trevligt om jag kunde öppna mig för att höra vad du har att säga mig, så snälla hjälp mig med det. Tack. Och jag känner mig också ovanligt irriterad, eller arg. Har den känslan blivit blockerad eller förnekad inom mig, och därför nu kommer upp för att frigöras, eller upplever jag inte det egentligen inte?

Jesus: Ja John, du är trött. Din kropp, liksom många många andras, genomgår en process av förnyelse, återupplivning. Det bästa sättet jag kan förklara det på är att säga att en enorm ökning av frekvenshöjning pågår, och det kommer att ha återupplivat allt levande på Jorden när processen är genomförd – då kommer ni att känna er Verkligen levande, för de flesta av er för första gången sen ni inkarnerade i detta specifika liv. Och tillsammans med den känslan av verkligt levande kommer ni att uppleva en stor ökning av entusiasmen för livet medan era skapande förmågor kommer i linje på ett väldigt utökat och mer överflödigt sätt. Det är verkligen något ni kan se fram emot med brinnande förväntan.

När ni känner er trötta, sov... och döm inte er själva som lata eller otillräckliga, för då är det vad ni behöver. Bara godta det genom att tillåta det. Och trötthet har förstås, när det finns saker som ”hänger över er” som ni känner att ni måste ta itu med, en tendens att leda till irritation då ni inte har energin att ens tänka på det, och ändå vill ni det, eller känner att ni borde eller måste. Er kropp talar om vad den behöver, så var snäll mot den; döm den inte, eftersom den har tjänat och kommer att tjäna er väl. Arbeta med den, slåss inte mot den, och njut av friden som den tillåter er att uppleva. Vad än era kroppsliga upplevelser kan vara så har de ett syfte för er, även om ni för närvarande inte riktigt förstår det.

Kom ihåg att miljön i vilken ni för närvarande befinner er innebär många begränsningar för er. Det är en miljö av begränsningar, och därför ligger ofta det ni skulle vilja göra utanför er kropps förmåga. Det är drivkraften hos många som driver sig själva fysiskt, antingen i sin strävan efter personlig perfekt kondition eller för att sätta nya rekord i nån sport. De Vet att de borde kunna åstadkomma Mycket Mycket mer, och därför tänjer de ut sina gränser så långt de kan. Några av resultaten de uppnår – även om de måste ta till droger som blivit klassade som illegala – är mycket imponerande. Vad de också gör är att visa att begränsningar kan överkommas och därigenom öppnas sinnena för möjligheten att ta bort gränserna helt, och det är en ordentlig expansion av ert medvetande. När ni vaknar kommer ni att upptäcka att det inte finns några begränsningar; allt ni kan tänka er är alltid möjligt.

Jag: Tack så väldigt mycket för det, käre Jesus, det är en mycket upplyftande tanke som understryker behovet av acceptans av hur det är, om man inte drivs av behovet att spränga gränserna, som vissa uppenbarligen gör.

Jesus: Ja, det är deras stig. Kom ihåg att alla följer den stig de har valt med stor omsorg och visdom innan de inkarnerade, och detta ger dem lektionerna de har valt för detta livet. Nedvärdera aldrig en annan människas väg, för ingen kan ha En Aning om varför de valde den eller vart den kan leda dem. Dömande är från egot och bör undvikas. Omdöme, när det används med försiktighet och visdom, är nödvändigt ibland. Acceptera er egen stig, vart den än för er, då ni vet i ert hjärtas centrum att den är perfekt skräddarsydd för era behov - och tillåt andra, med den heder och respekt de förtjänar, att följa sina.

Att följa sin väg så bra ni kan är det optimala sättet att komma framåt, men det innebär inte att trampa på andras känslor eller att vara oförstående för deras väg. Akta er för att tro, antingen ibland eller hela tiden, att ni har rätt och andra har fel, för det är en väldigt farlig och potentiellt skadlig uppfattning – en som har varit sorgligt och alltför tydligt demonstrerad genom eonerna av mänsklighetens närvaro på Jorden. Om någon antyder att ni kanske har fel uppfattning i en fråga, ett uttryck eller en handling, så är det alltid en bra idé att undersöka saken så noga som möjligt. Och om ni inser att ni tagit fel så medge tacksamt påpekandet till personen som gav det, och var glad över att ert medvetande har utökats.

Som ni vet är Alla närvarande på Jorden i processen av lärande och andlig utveckling. Ingen som lever på Jorden som människa har rätt att döma över andra eftersom ingen, på grund av begränsningarna som illusionen har lagt på er, har tillgång till det oändliga fältet av gudomlig Visdom som ni kommer att ha som uppvaknade. En viktig del av er väg mot uppvaknandet är att bli medvetna om att visdomen och kunskapen är kraftigt begränsad under ert liv på Jorden. Det medvetandet gör det långt mycket enklare för er att sluta döma och att öppna era hjärtan i kärlek och acceptans över vad som än sker, och för alla andra oavsett deras tillhörighet av ras, tro, hudfärg eller kultur. När ni gör så kommer ni att uppleva er själva, som det alltid var menat, fria från det inom er som inte harmonierar med den gudomliga Viljan. Ni kommer att uppleva glädjen av frid som ickedömande alltid medför, för det är i sanning ett medvetande om att alla verkligen är ett, och att dömande av andra i själva verket är ett dömande av er själva.

Dömande har absolut inget berättigande eftersom ni alla är skapade av Gud, och Alla Hans skapelser är perfekta, utan fel och brister – gudomliga varelser av oändlig skönhet och renhet. Vad ni dömer, när ni dömer, är icke-existerande illusioner, påhittade aspekter som ni ser i kroppslig form, som när ni spelar spel och låtsas vara något ni inte är och aldrig skulle kunna vara. Gläd er i förvissningen att ni kommer att vakna och återupptäcka de NI som er Fader skapade i Kärlek för hela evigheten.

Er kärleksfulle broder, Jesus.

Svensk översättning: Eva-Lena Hedal – www.st-germain.se

No comments: