viglink.com

Monday, July 29, 2013

De Uppstigna Mästarna och Hathors Del 1/2 -Kanaliserat via Wes Annac-



Med hälsningar och Kärlek ifrån hela vårt kollektiv, vi är De Uppstigna Mästarna som talar med de kära Hathors från Jordens Sols Astrala Plan.

Vi talar till mänskligheten i detta ögonblick för att erbjuda er Kärlek och fred genom hela kampen i era dagliga Liv.

Vi önskar att ni kära själar ska se skönheten i er existens och hur perfekta era Väsen är varje stund, då vi hoppas att hjälpa till att mjuka upp de hårdaste skalen som har byggts runt så många Jordiska själar, som bara har vetat och känt tätheten som de så länge har sett runt dem. Hela kollektivet vaknar till verkligheten av anden och dem av er som har vaknat i förväg, hjälper andra att förstå drivkraften de själva har för att vakna på sin insida, som förstås kommer att hjälpa dem att vakna på deras utsida.

I andevärldarna utför ni så mycket för Jordens uppstigning. Ni hjälper kollektivet att vakna genom att arbeta med de kollektiva energierna såsom de har existerat i er värld för så väldigt lång tid.

Som kära Hathors kärleksfullt har erinrat er, har ni förvandlat den största delen av kollektivets negativitet och täthet som har manifesterats på er yta, och ni står i detta ögonblick som glittrande exempel på högre - dimensionella själar inkarnerade på Jorden.

Bara Början

Ni har utfört det mest underbara konststycke som kunde gjorts i och med förankrandet av så mycket exponentiellt Ljus till ytan och kärnan av kära Gaia, och ert kollektiv har haft enorm fördel genom era ansträngningar upp till nu.

Vi önskar att nämna att känslorna hos många av er, att era uppdrag bara är en början, liksom idén att den helhet och tillfredsställelse ni känner inom er existens också bara är början. Vi menar att båda känslorna är samma, då ni växer in i en större expansion av er själva på alla sätt.

Ni växer för att förstå andligheten i er existens och världarna av fullt medvetande som ni har kommit ifrån, och när ni öppnar upp och upprätthåller en aktiv länk till era inre- riken, börjar en stor känsla av glädje och tillfredsställelse att framträda i er personliga upplevelse.

När denna känsla av helhet med sig själv och sitt Liv uppkommer, kan de också uppstå och välkomna dem runt sig med värmen av Skaparen, och med glimtande glädje av en själ som har upptäckt sig själv i varje fasett.

Ni börjar upptäcka er själva liksom ni upptäcker saker inom era yttre verkligheter som annars kunde hålla er nere eller hålla fast er i tillstånd av olycka eller missnöje. När ni varseblir saker i era verkligheter som ni vet inte är i linje med medvetandets riken växer ni mot och så även upptäcker ni aspekter av er själva som inte har gynnat er i er tillväxt.

De olika mekanismer och tendenser männikskorna har livnärt sig på Jorden har hjälpt er längs er existens i 3D – världen, men sådana redskap är inte rådande eller nödvändiga i rikena av fullt medvetande.

Om vi bara kunde förmedla den konstanta harmonin och fullständiga lycka som följer att existera i de högre dimensionerna, då skulle ni förstå varför olika Jordiska mekanismer och tendenser som genljuder i Jordens lägre världar inte är i allmänt bruk här.

Försvinnande förvrängningar

Tillsammans med dessa mekanismer, skulle separation, tvister, orättvisa och olycka matade på Jorden försvinna också.

En helt och obehindrad lycka får er att inse att känna de konstanta goda vibrationerna av dessa till brädden fyllda världar i varje ögonblick, och när ni känner dessa vibrationer, möjligheten att uppleva någonting mer förvanskat än dem finns inte.

Vi kan verkligen förflytta oss själva ner i de lägre rikena av medvetande om vi önskar att känna energierna förknippade med sådana världar, men mer än en önskan att inkarnera i lägre – dimensionella världar för att hjälpa civilisationer i sådana världar att utvecklas, väljer vi att inte ta risken att vara borta ifrån rikena vi existerar i, ifall vi inte önskar att färdas ytterligare uppåt till riken av renare medvetenhet än dem vi nu befinner oss i.

Vi existerar verkligen i våra egna individuella riken och oktaver av medvetande, och vi Mästare kommer ifrån olika och unika riken, och har förenats i tjänst hos Skaparen och vi eftersträvar att upplyfta varje själ med Källans Ljus.

Detta Ljus guidar vår väg, och är en mycket verklig energi som arbeter tillsammans med Kärlek för att hålla verkligheter uppe på sina respektive frekvenser. Processen med att övervaka energierna som Skapar och understödjer er verklighet, kommer att bli förklarade av de kära Hathors, som, vi nu låter tala när vi träder tillbaka.

Del 2 följer…

Tack till de Uppstigna Mästarna.

Svensk översättning: Bibi Ahrnstedt – www.st-germain.se

WesAnnac.com

AquariusChannelings.com

Contributing Editor: The Golden Age of Gaia

No comments: