viglink.com

Friday, February 1, 2013

Att vara helt medveten betyder att aldrig uppträda omedvetet.


Sananda, 27 januari, 2013

Via John Smallman

Det massiva energiskiftet som inträffade i december kräver att var och en av er gör justeringar i era individuella energifält, så att de kan koppla ihop sig helt och fullt med det gudomliga energifältet som cirkulerar runt er och omfamnar både er och planeten, och så länge ni inte har gjort någon extremt medveten intention att inte tillåta förändring, så kommer detta att inträffa automatiskt. När ert energifält justeras, kan ni förbereda er på en del märkliga sinnesförnimmelser och humörsvängningar. Detta är normalt. Ni går igenom en gradvis process av att höja era frekvenser till en nivå som går i linje med och kan interagera med den gudomliga energins energifält, och det är dessa justeringar ni känner. De känsloupplevelserna är ett gott tecken. De indikerar att ni går framåt i era förberedelser för att förflytta er till ett fullt medvetet och fullt uppvaknat tillstånd.

Många av er har kommenterat de förnimmelser ni upplever, av vilka vissa inte är så behagliga. Det är i grund och botten så att ni ställs öga mot öga och släpper taget om det icke-kärleksfulla aspekterna av er själva som har befunnit sig inom er långt under er medvetenhetsnivå. Det är troligen så att de har tagit kontrollen över er från och till, när ni reagerade på en situation, drivna av okontrollerade, kraftfulla känslor som bara uppstod med oväntad, ovan och möjligtvis onödigt intensitet. Och efteråt kan ni nog ha undrat vad det egentligen var som hände. Ni var väl medvetna om att ni hade varit upprörda, men er reaktion var långt utanför det normalt eller rimliga; det var som att en demon hade puttat undan er och tagit över kontrollen. I ett fullt medvetet tillstånd kan inte det hända, för att om man är fullt medveten betyder det att man aldrig agerar eller uppträder omedvetet. Och i ert tidigare nästan helt omedvetna tillstånd kanske ni inte ens noterade att något olyckligt inträffade eftersom det kunde framstå som fullt normalt. Nu är ”normalt” inte längre acceptabelt för er, och det är ett tecken på enorm
framgång. Grattis!

Att släppa dessa dolda ”demoner” är lite som att installera ett nytt operativsystem på er dator. Det tar tid och koncentration, och innefattar en hel del nya lärdomar som möjliggör för er att återställa er kompetens och effektivitet. Eller ni skulle kunna jämföra det med att stryka lakan och dukar som har kommit ut från tvätten och inte kan användas förrän allt det skrynkliga har rätats ut. Ni för bort alla era blockeringar och förnekanden effektivt genom att återställa eller uppgradera ert OS, eller rätar ut allt det inkonsekventa i era attityder och beteenden. När denna process fortsätter kommer ni att märka att er medvetenhet om era egons
försök att kontrollera er och bestämma över era liv kommer att bli mycket mer uppenbara för er. Ni kommer mycket mera sällan att reagera omedelbart och tanklöst, och konsekvent, ångra er i lugn och ro, kommer ta upp allt mindre av er tid. Var glada för att allt detta kommer upp i ert medvetande, för när ni är medvetna har ni alla de verktyg ni behöver för att handskas med vilken situation som än kommer upp i livet.

Självklart kommer ni att förlora förmågan att tränga undan skulden för ett icke-kärleksfullt beteende, för i stunden kommer ni att vara helt medvetna om vad som händer istället för att tillfälligt ”förlora medvetandet” när känslor flammar upp och tillfälligt tar kontrollen över er. Ni har nu kraften att stoppa er själva innan ni reagerar, och det kan vara skrämmande eftersom ni kan förutse konsekvenserna innan ni agerar eller reagerar. Ni vet att ni är ansvariga för era ord och handlingar – eftersom det inte finns några demoner som driver på er – och ni är medvetna om att ni gör beslutet att engagera er eller inte. Att engagera er är frestande, och ni har tid att ta ett beslut och inte som tidigare, att engagemanget bara inträffade. Ni behöver vara medvetna för att bli lockade. Och så, när ni är medvetna, kan ni besluta att bjuda starkt och effektivt motstånd eller ni kan besluta er för att ge efter. Om ni ger efter (ger upp) kanske ni upplever en tillfällig känsla av frihet eller lättnad, men det kommer snabbt bytas ut mot en intensiv känsla av misslyckande.

Med dessa nya energier som flödar så rikligt, kommer er läroperiod för att släppa oönskade aspekter av era egoistiska själv bli väldigt kort. Återkopplingen från er omgivning på era tankar, ord eller handlingar kommer att vara väldigt snabb, som många av er förmodligen redan har märkt. Det positiva i detta är att ni inte hela tiden kommer märka att ni upprepar era läxor om och om igen – för de lärs in snabbt i denna nya energis omgivning, och därför kommer ni inte längre belägras av obehagliga och icke-efterfrågade upplevelser som förstör er dag.

Tidigare, innan de nya energierna började flöda så fritt och rikligt, var det många som bara gick igenom livet och undrade varför det behandlade dem så illa. Nu blir det snabbt uppenbart för er varför ni har en dålig dag, och ni kan göra de nödvändiga förändringarna i era tankemönster och beteenden, vilket får er att undvika situationer som återkommande spolierar era liv. Ni är era egna mästare – vilket ni hade glömt. Det är så ni blev skapade, och nu återupptäcker ni det och använder er av den styrka det ger er. Kunskap är makt och er kunskap växer när ert medvetande öppnas upp och så också er kraft. Använd er av det ofta, kärleksfullt och klokt och upplev genom det den nya tidsåldern som ni har förflyttats till.

Er kärleksfulle broder, Jesus.

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se


No comments: