viglink.com

Friday, February 1, 2013

Överlevnadsmanuskriptet nr 259


http://aishanorth.wordpress.com/

Här kommer ett kort meddelande idag, eftersom energivågorna har börjat slå in hårdare mot era stränder igen. För en del, kommer detta att manifesteras i ganska intensiva attacker av illamående och yrsel, så se till att inte tvinga er själva att göra mer än vad som är absolut nödvändigt när ni känner att ännu en av dessa vågor börjar att samla kraft. Som vi har talat om tidigare, så har era fysiska kroppar blivit mycket starkare nu, och de kan verkligen smälta betydligt större kvantiteter av dessa livsförändrande energier nu, men det kan tyckas vara en klen tröst så länge mängden energi som ni utsätts för ökar. Med andra ord, ni får en jättestor hjälp varje gång nu, eftersom er hunger efter denna livskraft har växt exponentiellt i takt med att era möjligheter att smälta den har ökat.

Men ändå så kommer den att lämna en del obekväma symptom efter sig, men det är inte frågan om något slags frosseri här från någons sida, varken er eller vår. Med andra ord, även om det kommer kännas allt annat än bekvämt ibland, så kan vi vara säkra på att ni aldrig kommer att utsättas för något som ni inte klarar av, vare sig fysiskt eller mentalt. Vi vet att detta kommer låta ganska osannolikt för somliga, för de känner det som om de hänger på en skör tråd ibland, men lita på oss när vi säger att era förmågor, inte enbart att överleva, utan faktiskt att utvecklas och frodas, genom alla dessa konstanta injektioner av energi, faktiskt är långt över och bortom er uppfattning och era egna begränsningar.

Så återigen säger vi,
försök bara att andas in i de obehag som kan uppstå, och glöm inte att be om hjälp att balansera dessa massiva injektioner, om ni skulle behöva det. Det finns sätt att lätta lite på obehaget, och vi kommer inte avslöja några hemligheter här om vi säger att ert andningsmönster är djupt involverat. Så fokusera på er andning, och be om hjälp från era guider och glöm inte er allierade, Moder Jord. Hon är den bästa balanseraren som finns, så sök hennes hjälp och vi tror att ni kommer att hitta mycket lindring där.

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

No comments: