viglink.com

Friday, February 1, 2013

Överlevnadsmanuskriptet nr 260

 
http://aishanorth.wordpress.com/

Som många av er har märkt på senare tid, har intressanta händelser börjat hända. Som vanligt, har de förändringar ni längtat efter ännu inte visat sig utåt, snarare är de märkbara inom er. Vi vet att för många kan detta i sig vara mycket frustrerande, eftersom ni alla längtar efter mer konkreta resultat från alla dessa intensiva energetiska uppgraderingar ni har fått under så lång tid nu. Nåväl, låt oss bara säga att ni snart kommer att se hur dessa inre effekter kommer att börja föröka sig, och med dem, insikten om att de yttre förändringarna ni förgäves har tittat efter, kanske trots allt inte är den viktigaste delen i den här processen.

Låt oss förklara. Eftersom ni på så många sätt trampar ny mark, är det ni fortfarande ser runt omkring er, på sätt och vis bara en kvardröjande rest av det ni lämnade bakom er. Likväl finns det fortfarande många saker som binder er till den gamla världen och allt det praktiska, och det opraktiska penningsystemet är sannerligen ett av dem. Men låt oss lägga det åt sidan för en stund och koncentrera oss på vad ni har framför er, nämligen förverkligandet av den Nya Värld som ni steg in i när ni bokstavligen skiftade från det gamla året och in till detta. Det nya året, 2013, kommer att börja manifesteras på ett mer konkret sätt än ni hittills har sett.

Ni förstår, ni svävar alla mer eller mindre ovanför marken i denna Nya Värld, och har inte kunnat grunda er själva tillräckligt i denna nya energetiska nivå som ni gått in i. Detta är faktiskt en viktig del i processen, och inte något som borde ge skäl till oro för någon av er, även om denna känsla av avskildhet kan vara mer än enerverande ibland. Ni förstår, ni känner alla djupt inom er att ni på något sätt har blivit lämnade ute i kylan, och anledningen till det är den tydliga separation som har skett.

Med andra ord, ni har blivit separerade från det gamla, men eftersom ni fortfarande befinner er i detta skenbara tomrum ännu inte ansluten till det nya, har ni kanske svårt att få fotfäste över huvud taget. Speciellt som ni i vardagen känner dragningskraften från det gamla. Ni kommer att känna er något förvirrade av detta energivakuum som verkar ha bildats runt er, så vi är här för att tala om för er att det är inget att oroa sig för.

Vi vet att våra ord kommer att vara som en rökpuff för många, eftersom dessa känslor av oro, irritation och till och med maktlöshet, tycks ha ökat i en alarmerande takt den sista tiden. Så återigen vill vi påminna er om att allt är bra, och att ni är i perfekt balans för nästa steg på er resa. Och även om den här perioden kanske känns mer än en lite oroande, inte bara för ert sinne, utan också för er kropp. Vet att det snart kommer att försvinna, när ni alla på ett eller annat sätt kommer att få en glimt av ytan på denna Nya Värld, som ni fortfarande känner er mer än lite avskilda från. För era rötter har
redan börjat söka sig ner och så småningom, bit för bit kommer ni att börja känna den starka anknytning som väntar på er där.

För då kommer ni slutligen att känna att ni äntligen har kommit Hem, och era hjärtan kommer att jubla igen när ni känner denna svallvåg av välkomnande som strömmar genom hela er varelse. Men till dess, kom ihåg att inte läxa upp er själva närhelst ni känner att ni påverkas av förtrollningen från tomrummet. För det är en verkligen en kraftfull plats och det kan få er att känna er nästan maktlösa. Var medvetna om att detta inte är sant, eftersom ni alla har stigit in i ert kraftfält, men eftersom ni ännu inte har fått ”röra vid marken” i ert Nya Hem, kommer era krafter att verka nästan obefintliga för tillfället. Men det håller på att förändras eftersom ni alla kommer att få lov att sätta ner de första rankorna i den nya jorden som väntar på er, och då kommer ni att känna hur era krafter kommer att börja göra sig hörda igen.

Återigen, detta är inget tecken på att ni på något sätt är avskilda från allt på grund av era handlingar eller er overksamhet, långt därifrån. Etta steg in i tomrummet är en del av processen, eftersom ni behöver denna period för att starta om och blicka tillbaka efter den långa nedsänkningen i den tredimensionella världen, innan ni bokstavligen återknyter inte bara med ert sanna Jag, utan också med ert Nya Hem. Det kommer inte att dröja så länge nu innan ni känner er mer hemma, inte bara i er fysiska kropp, men också med er egen storhet. Till dess, var snälla mot er själva. Det finns ingen anledning att hålla tillbaka eventuella negativa tankar som kommer upp, låt dem bara passera igenom er för att sedan släppa ut frustrationen, som oundvikligen bygger upp dessa kvarhållna mönster som ni befinner i. Och kom ihåg att ni snart kommer att kliva ut ur detta tomrum och verkligen börja förenas för första gången sedan eoner tillbaka.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se


No comments: