viglink.com

Friday, February 1, 2013

Uppdatering via Sheldan Nidle från den Spirituella Hierarkin och den Galaktiska Federationen, 29 januari 2013







1 Cauac, 7 Yax, 9 Eb

Dratzo! Vi kommer åter! Er värld hålls i en helig limbo, i väntan på det magiska inträffandet som bara Himlen kan åstadkomma. Himlen utfärdade en kort försening för att ge mänskligheten en period av integration in i dessa mycket nya energier. För länge sedan, då Annunaki önskade härska över er, lades en speciell överenskommelse på plats, vilken stipulerade att perioden av mörkt härskande bara skulle tillåtas att råda under cirka 13 tusen år. Denna tid är kommen och har i sanning tagit slut. Kollapsandet av de många tidslinjerna till en var den slutliga verifikationen för de mörka undersåtarnas att ögonblicket för transformation hade anlänt. Nu är det en kort övergångsperiod under vilken de mörkas soldater skall ge upp och låta den nya epoken börja. Mörkret har som vanligt arrogant vägrat detta erbjudande och vi har således, under Himlens klara ledning, bortfört ett antal av dessa motvilliga och placerat dem under översyn från en grupp av Agarter och personal från Federationen. Denna grupp håller nu ett stort antal av dessa individer, och antalet kommer utan tvivel att fortsätta att växa till denna fråga är löst.

Såsom nämnt ovan så är det hela i något slags heligt stillestånd. Våra styrkor står redo för att stöda det ”de jure” förändringarna i regeringsskick och vi har också uppnått ett antal överenskommelser som kommer att införas när väl den heliga signalen har getts. I det avseendet försäkrar oss både de legala och militära divisionerna av regeringarna som skall förändras att de är redo att införa ett överförande av makten då de får den formella signalen. Vi har nådigt frågat våra himmelska handledare att åter försäkra oss att tidsplanen som från början gavs till oss fortfarande är den som är på plats; som svar har de som kommer att ge signalen sagt vid upprepade tillfällen att detta schema absolut är det som de kommer att genomföra. Våra huvudsakliga förbindelselag är på plats och beredda att se till att allt går enligt planerna då det heliga ögonblicket infaller. Då det gäller detta så har vi åtagit oss en serie av formella övningar för att se till att denna situation blir löst så snabbt som möjligt. De mörka fortsätter naturligtvis att bli noga observerade, då de är välkända för att kunna komma fram med kraftfulla förseningstaktiker i sista ögonblicket!

Våra heliga allierade står också redo att agera när de blir kallade, och vi övervakar er värld för att se till att inget annat än de vanliga världsaktiviteterna äger rum. De mörka och dess undersåtar ilar runt i världen och letar efter sätt för att stjäla fonder från var helst de kan, och då dessa försök mestadels har varit utan
framgång, så har en viss mängd inskaffats. Detta bekräftar för oss att dessa skojare aldrig någonsin har haft någon intention att hålla sig till överenskommelser som har uppnåtts mellan oss, och att vår förbindelsepersonal behöver vara mycket försiktiga då de har att göra med dessa envisa. Vi känner oss i sanning lättade att tänka på hur detta är sista gången för sådana nedslående utbyten! När väl klarsignalen har ljudit så står vi redo med en serie av strategier för att se till att de inledande faserna av våra operationer snabbt och säkert går framåt. När den första fasen är avslutad kommer, det nya regeringsskicket, de nya pengarna, och det nya välståndet att vara fast och säkert på plats, och sedan är allt vad som behövs göras att göra det permanent.

Överföringen av ert samhälle är helt uppbackat av ett ton av bestyrkande dokument. De mörka har inget återstående svängrum, och bara en kort tid på sig innan den heliga trumpeten ljuder. Vid det ögonblicket kommer ett stort ljus att spridas över hela Gaia och en ny epok kommer formellt att påbörjas. Vi ämnar iscensätta en stor uppvisning i många delar av er värld, vilket kommer att signalera starten på vad som kommer. Årtionden har gått sedan vi först bad era regeringar, efter andra världskriget, att göra slut på hemlighetsmakeriet, avslöja vår existens, och avslöja teknologierna som de hade anskaffat sig. Alla dessa regeringar vägrade att göra så, men trots detta så manifesteras nu dessa tidiga önskningar från oss på er värld. Detta kommer att bli en genombrottshändelse. En ny historia och ett sant återgivande av ert ursprung kan då officiellt skrivas ned, och låta alla dessa lögner som ni har fått höra sedan barnsben att bytas ut mot sanningen. Det blir också ögonblicket för er att få höra om den kommande glädjen av fullt medvetande.

Välsignelser! Vi är era Uppstigna Mästare! Vi kommer denna dag för att informera er att ett stort mirakel är redo för att uppenbara sig på er värld. För århundraden sedan etablerade Greve Saint Germain en speciell världsfond som i öst motsvarades av en annan uppsatt av Kwan Yin. Dessa två skatter kommer nu att utdela enorma summor som kommer att ge välstånd på Jorden. Vi gläds åt allt som Himlen uttalat och lagt fram åt mänskligheten! Det nya välståndet kommer att transformera ert rike och föra er till randen av ett stort skifte i medvetande. Vår välsignade uppgift är att leda er till fullt medvetande med det visa assisterandet från våra familjer från Agarta och rymden. Tillsammans skall vi återförena de två nu separata världarna på Gaia till Ett. I denna heliga plikt kommer ni att finna medlen för att kunna resa er upp och ut ur er minnesförlust och återupptäcka er gudomliga inre sanning. Dessa sanningar kommer att förändra era nuvarande uppfattningar och sätta scenen för ert nya galaktiska samhälle.

Detta nya galaktiska samhälle kommer att bli en blandning av olika modeller som finns i denna galax. Som era handledare så är vår välsignade uppgift att guida er via vår vishet i dessa frågor. Kort efter er återgång till fullt medvetande kommer möten som spänner över hela planeten att sammankallas för att hamra ut en basmodell för födandet av ert egna galaktiska samhälle. Vi tänker oss att era val kommer att vara visa, och vet att genom att använda sig av denna modell så kan ni snabbt återigen befolka världarna av Venus, Mars, och Pax. Denna nya stjärnnation med många planeter kommer sedan att initiera sitt första storslagna uppdrag; fastlägga fred alltigenom denna galax! Detta kommer att bli den första av många uppdrag som kommer att föra oss i kontakt med tiotusentals av närliggande galaxer. Vad vi tillsammans skall uppnå är en serie av uppdrag som uttrycker vår gudomliga tjänst till Skaparen.

De återstående ögonblicken av era första steg i denna nya energi, och innan vårt gemensamma arbete börjar, är till för er att förbereda er för att förklara dessa händelser till era familjer och samhällen. Vi har vår roll att spela likaså. Många välsignade fakta behövs visas för detta rike. Samhällena på Gaia sitter fast i en uppsättning av uppfattningar vars avsikt var att bibehålla ett mörkt samhälle med två nivåer. Denna ingrodda uppfattningsstruktur kan enbart upplösas av vad vi kan göra vid rätt tillfälle. Våra olika heliga samfund kräver ett speciellt uttalande av det nya regeringsskicket för att sätta igång det hela. Detta kommer att leda till vårt återuppdykande i stora antal så att vi återigen kan lära ut och utrycka vår heliga vishet. Dessa lärdomar kommer att sudda ut mycket av vad ni nu tror är sant, och kommer att visa vägen för allt som kommer att komma efter. En stor glädje kommer nu att svepa igenom er värld och skapa en ny epok för mänskligheten!

Idag gav vi ytterligare en överblick av vad som inom kort kommer att hända. Många heliga faktioner kommer samman och sätter scenen för en unik tid i er historia! Uppfattningen som många av er har, att ni är ensamma och unika i kosmos kommer nu att överbryggas för evigt. Vet, Mina Kära, att det outtömliga Förrådet och eviga Välståndet från Himmeln är i sanningen Ert! Så Är Det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriska för Var Ett och Var i Glädje!)

Sheldan Nidle –
www.paoweb.com

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se


No comments: