viglink.com

Friday, February 1, 2013

Vi kommer alltid tillbaka till ert hjärta.

Ärkeängeln Michael via Ron Head, 29 januari, 2013



Vårt mål idag är att påpeka för många av er de medel ni har i er personliga verktygsbod, och som ni inte känner igen, förstår, eller ger trovärdighet till på grund av era miljöer och samhällen. Det är nu viktigt för er att finna och börja använda dessa till den största utsträckning som är möjlig för er.

Er personliga verktygsbod är naturligtvis placerad i ert hjärterum, om ni kommer ihåg, som ni finner med intention när ni sluter era ögon och för ert fokus till ert hjärta. Det finns mer med detta, som ni kanske finner och vilket vi får diskutera i ett senare meddelande.

Det första och viktigaste redskapet är er fantasi. Vi tror att den mest skadliga frasen i detta avseende är, ”Det är bara er fantasi”. Nå, en kanske än värre är, ”Det är bara min fantasi”. Er fantasi är språket med vilket det andliga talar till er. Det är verktyget med vilket vi kan tala till er. Stora dånande röster är inte sannolika att börja komma från himlen till er. Ni måste inte bara börja ge trovärdighet åt de ting som dyker upp i er fantasi, utan också glädjas åt att ni har ett sådant verktyg till er befogenhet.
Försök med en jublande känsla av ”Vilken underbar sak att jag har fantasi!”. Tänk er det! Vi retas lite.

Låt oss nu förfina detta litegrann. Om något kommer fram oförhappandes, utan riktning, i era sinnen, så betyder det att något slags medvetande kommunicerar med er. Det gäller om ni ser eller hör något, eller vilken som helst annan beskrivning ni vill ge den uppfattningen. ”Men jag ser inget” är att inte förstå processen. Ja, en del av er är vad som kallas klärvoajanta, men det är inte vad vi talar om. Kanske att det är bättre att ni lär er tänka i termer som uppfattningar, inte se eller höra.

Det finns också fantasin som ni producerar med avsikt. Detta är visualisering. Detta, mina kära, kallas också för böner. Det är den viktigaste formen av böner. Om ni kan förstå detta och anamma denna känsla, så har ni ett högst värdefullt redskap. Om ni sedan lär er att lägga till i er fantasi, dofter, ljud, färger, etc., etc., då har ni något mycket kraftfullt. Dessa böner lärs inte in eller läggs på minnet. De kommer från era hjärtan. Vi kommer alltid tillbaka till era hjärtan.

Till sist vill vi säga detta. I era hjärtan har ni känslor och förnimmelser. Ni kanske inte förstår vad vi menar med detta till en början. Men ni kommer att inse att känslor är i själva verket er själs språk. När ni kan urskilja dessa så har ni funnit ert mest pålitliga system för ert guidande, av dem alla.

Det räcker för idag, mina bröder och systrar. Vi ser hur ni går i förundran genom den nya världen som ni upptäcker. Underbart! God dag.

Översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head. http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments: