viglink.com

Thursday, October 25, 2012

Ni är tonerna som skapar den vackraste melodi

Delfinkollektivet, 23 oktober, 2012
Via Méline Lafont



Ni är tonerna som skapar den vackraste melodi


Vi hälsar er, våra älskade vänner, och välkomnar er hjärtligt! Vi är så glada över att kunna möta er igen genom detta meddelande och att dela vår energi med er. Vi älskar er alla så innerligt!

Var glada, ännu mer än ni vanligtvis är, därför att ert hårda arbete och ert fokus på den viktiga dagen, den 21 oktober 2012, som ni kallade för ”beslutsdagen” har lett till många saker. Detta kollektiva tänkande, kombinerat med seriösa ansträngningar, har löst upp många problem till förmån för er alla, mina kära. Detta är den samverkan som vi ofta har betonat som en viktig del i processen, och det här är vad vi menar med det. Det är hjärtevärmande att se hur ni reagerar kollektivt och inte längre är kvar i ert gamla tillstånd, där ni förväntade er att allt skulle levereras till er dörr, så att säga, för i ärlighetens namn, mina kära, det kommer aldrig att hända.

Vi vill i all ärlighet understryka att ni är de som måste ta er samman och göra det själva, och därefter kommer de högre världarna och Ljusvärlden att samarbeta för att få det att fungera. De otaliga lärdomar som ni har lärt er bär nu frukt. Medvetenheten om samarbetet och uppfattningen om att ni skapar det själva har båda vederbörligen nåtts, och från och med nu kommer ni att skörda frukterna av ert arbete. Hurra, vi har onekligen nått denna viktiga nivå! Låter inte detta som musik i era öron?

Föreställ er ett vackert musikstycke komponerat av Mozart eller Beethoven till exempel, eller vilken musik ni föredrar att höra. Se och känn tonerna, vibrationerna i dessa renodlade ljud som presenter sig själva för er. Detta är de förfinade egenskaperna hos detta stycke, vilket är skapat genom en vacker melodi, som formar sig själv till en helhet. Den har enastående förmågor och den väcker upp känslor inom er bara genom att ni lyssnar på den, den upplyser er. Som en mänsklig varelse kan ni liknas vid en specifik ton, och bara den tätaste form av samarbete kan ge en stor variation i vilken den vackraste musik och den mest häpnadsväckande melodi någonsin, kan bli skapad. Nu när ni kollektivt har nått detta mål skulle vi uppskatta om ni kunde fortsätta att samarbeta ännu närmare i denna sista, men ack så viktiga tid, som en förberedande fas för er upplyftning, vilken kommer att ske globalt.

Vi är en grupp, en familj och vi håller alltid ihop av de uppenbara skälen att vi just är en familj, men också för andra underliggande skäl, förmodligen okända för er. Ett av dem är den typ av samarbete vi har genom övervakning i stor skala av viktiga portaler, ljusnätet och ombildningen av kristaller, som daterar sig tillbaka till Atlantis och Lemurien, som båda var mycket viktiga tider i era tidigare inkarnationer. Ni har alla återvänt hit för att låta det lyckas denna gång, och nu kommer vi att spela en viktig roll med att noggrant övervaka och ta hand om dem. Det finns fortfarande kristaller som ligger på havsbotten men de kommer inte röras, det kan ni vara säkra på. Vi bryr oss om er och Gaia och vi låter ingenting stå i vägen för er. Detta är er tid!

En annan orsak till att vi samarbetar är att vi har ett gemensamt band och ett kollektivt väsen. Ofta förkroppsligar hela familjer ett gemensamt medvetande av en enda själsaspekt för hela vår kollektiva varelse. När en nyfödd själ förenar sig med vår familj, kommer den att vara en förlängning, en kvarleva av en tidigare äldre själ, som var tvungen att lämna denna familj genom den fysiska dödsprocessen. På ett eller annat sätt återförenas de alltid med oss genom födsel. Även hannarna, som i en senare ålder inte längre kompletterar oss i vår grupp och familj, återvänder senare genom födsel. Hannarna har till uppgift att hålla ihop och utföra de större sysslorna, som kräver mer djärvhet och styrka i fysisk form. Honorna, å andra sidan, fokuserar fullt ut på mer förfinade saker, vilket kräver ett mjukare förhållningssätt och de fortsätter vidare med familjen.

Vi bor ofta tillsammans med våra sändebud och syskonbarn; valarna, som förkroppsligar en ännu större kollektiv själ. En val kan inrymma ett kollektivt medvetande som består av upp till 100 själar eller mer, som färdas tillsammans under en enda inkarnation. Det förklarar deras enorma fysiska storlek. Bortsett från storleken har en val massor av insikter och andlighet som ger en fullständig grundning och förankring av Ljuset för Jorden och för mänskligheten. Valar är per definition mycket starka och kraftfulla varelser av Ljuset, och vi är hedrade över att ha dem som vår familj. Vi har också ett nära samarbete med dessa varelser som älskar er alla så mycket, liksom vi gör.

Mina älskade vänner, detta är vad ville dela med er. Exemplen och klargörandena att allt och alla ska arbeta tillsammans, att samarbete förstärker allting tusenfalt bara genom att vara tillsammans, genom att älska varandra och genom att respektera allt och alla. Ni börjar inse hur kraftfulla ni verkligen är och ju mer ni blir medvetna om det, desto mer blir allt förstärkt ännu mer, utöver det faktum att ni redan samarbetar. Allt och alla kompletterar varandra och denna kraft och detta slutförande är av yttersta vikt den kommande tiden.

Var Kärlek, förbli i Kärlek och vrid upp det befintliga samarbetet ett snäpp, för att bara sitta och vänta är inte till någon nytta. Om alla bidrar med sin pusselbit blir pusslet lagt. Förbli orubbliga liksom vi, på det sättet kommer vi att nå våra mål i harmoni. Det känns bra för oss, vi är övertygade om att allt kommer att bli bra och det borde ni också vara. Ha tillit till er själva, ni är naturbegåvningar och därför utvalda att vara här just nu. Låt alla era naturliga talanger utvecklas och ha förtroende för er själva. Tillsammans skapar ni melodin, noterna placerar inte sig själva på notbladet. Ni förväntas att lägga sista handen själva.

Vi är Delfinkollektivet och vi tackar er alla för att ni har tagit er tid att läsa detta meddelande och att integrera dess innehåll i er själva. Vi älskar er alla så innerligt.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Copyright © 2012 by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.be

No comments: