viglink.com

Saturday, October 27, 2012

Vi har en särskild begäran idag.

SaLUSa, 25 okt, 2012

Mina Kära, vi kommer än en gång till er med budskap om fred och kärlek. Vi har en särskild begäran idag. Jorda er själva först, anslut det sedan till er kropp, till er naturliga andhämtning och gå in till er heliga plats, som ni kallar hjärtat. Nätverket av kärlek som kallas hjärtat, är sammanlänkat med återstoden av er kropp genom anslutningar av nerver och noder. Hela er kropp är ett uttryck för kärlek och renhet av kärleksfulla vibrationer.



Gå in i er själva, gör en bedömning av ert inre tillstånd och utöka ert medvetande till att omfatta er omgivning, marken ni sitter på, känn kontakten med Gaia och Hennes eget hjärta, känn kontakten med det som är ovanför, ert Högre Jag, känn kontakten med Källan och med de Uppstigna Mästarna.



När ni känner att ni har nått den heliga platsen inom er, upplev då hur er energierna expanderar runt er som en bubbla av rosa och gyllene kärleksstrålar, som flätas samman och blandas. Känn hur dess kraft fyller rummet ni befinner er i, och sprid ut det till människorna omkring er. Låt denna energi spridas till era grannar och låt den gå djupt ner i Gaia och högt upp i atmosfären.



Känn hur kärleken sprider sig till hela landet och samtidigt över hela planeten. Era vibrationer kommer att nå långt, långt bort, mina kära vänner. Kom också ihåg en önskan om återförening med alla som vill att fred ska bli ett permanent tillstånd på Moder Jord. Inkludera också i era tankar djurrikena, eftersom deras vibrationer är kärleksfulla och rena. Ta med energierna hos vinden, luften, vattnet och elden i er våg av kärlek.



Se hur Moder Jord omsluts av era kärleksvibrationer och känn den faktiska substansen som ni producerar med era hjärtan och sinnen. Skillnaden är påtaglig i de Högre Sfärerna, den är tydlig för oss, liksom som för många av er.



Låt oss idag ha en annan global kärleksdag med många vågor av glädje och kärlek som färdas runt er vackra planet.



Jag är SaLuSa från Sirius och jag är mycket glad åt att få kontakt med våra jordiska bröder och systrar, så att vi återigen kan arbeta som En.



Tack så mycket. SaLuSa



Kanaliserat genom Laura/Multidimensional Ocean



Translations Index: http://indexmultidimensionalocean.blogspot.ie/



Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

No comments: