viglink.com

Saturday, October 27, 2012

Allt är tillgängligt för var och en av er vid alla tider..

Ärkeängeln Michael via Ron Head, 26 oktober, 2012





Hälsningar, kära vänner. Låt oss börja en konversation om ämnet kommunikation. Ni har både en nackdel och en fördel i er kommunikation med oss. Å ena sidan har ni ingen påtaglig källa som ni kan peka på och säga, ”Det är härifrån som informationen kommer.”. Å andra sidan, så lär ni er den sanna källan av alla idéer och koncept, och också hur man får tillgång till det oändliga fältet av kunskap och vishet som är tillgängligt för er alla.



De som läser detta bör förstå att de är likaså kapabla att ta emot information på detta sätt. Det finns många, många variabler som är involverade, inte minst de mentala, emotionella, och spirituella tillstånden för inställningen, så att säga. Men alla har den inneboende förmågan att göra så. Och många kommer snart att finna sig själva görande precis det.



Även de som säger att de inte tror på denna sorts kommunikation använder sig av den varje dag. Vad ni kallar att tänka är bara valet av hur ni förenar ett koncept från fältet med ett annat. Allt är tillgängligt för var och en av er vid alla tider.



Era uppfattningar, erfarenheter, och önskningar avgör hur ni bygger ert mönster av tankar från allt som är tillgängligt. Ert tillstånd av frid och sinnesro låter er höra, som det är, allt djupare vad som finns där för er, till och med för att höra oss och vidare.



Vi för detta till er uppmärksamhet nu precis därför att det blir så utspritt. Detta betyder inte att ni måste börja dela med världen vad ni ser. Det är för att förklara för er nu så att ni må förstå att ni bara är vid början av att använda nya färdigheter och ni har inte tappat vettet.



Vi kommer att vänta på att ni öppnar upp er till oss, men ni kommer inte att besväras om ni inte gör så. Det fungerar inte på så sätt, och kommer aldrig att göra. Vi skulle dock vilja ge ett litet ord av försiktighet, om vi får. Under de sista månaderna av utrensningen som er värld måste genomgå så var goda och alltid börja alla avsiktliga förbindelser med oss genom att gå in i ett så djupt tillstånd av bön eller meditation som ni kan. Var också goda att rikta era tankar till de som ni önskar höra från och öppna er själva inte mot allt och alla. Inte än. Det finns fortfarande mycket att göra där ni är.



Det är möjligt att er egen familj av guider hörs av er först. De har alltid varit hos er, när allt kommer omkring. Det är inte så att de plötsligt har börjat tala med er, utan att ni just precis har börjat höra dem. Det kanske inte överraskar er då de förmodligen har skickat er små tecken och tips under en tid.



Så, medan vi njuter så mycket av ert intresse av dessa meddelanden så vill vi att ni förstår att vi också talar med var och en av er varje dag. Vi är med er varje ögonblick. Ni kan be oss om hjälp med vad som helst när som helst.



Gå i frid och med vår kärlek i våra hjärtan. God dag, mina kära.



Översättning: Per Staffan - www.st-germain.se



Copyright © Ronald Head.



http://oraclesandhealers.wordpress.com/



No comments: