viglink.com

Tuesday, October 23, 2012

Livet för alla på Jorden kommer att förändras dramatiskt


Sananda 21 okt, 2012

Via John Smallman

Mänskligheten är så nära en fantastisk utveckling av enorm betydelse i er andliga evolution. Hela er Jords historia har lett er fram till denna punkt, så det är verkligen en oerhört speciell period att uppleva som mänsklig varelse. Även om de flesta av er som läser kanaliserade budskap eller söker er sanna andliga identitet eller syfte valde att vara här för att assistera i mänskligheten massuppvaknande, så är ingen av Jordens invånare här av en tillfällighet. Alla på Jorden vid den här tiden är här av sitt eget fria val och har ett värdefullt uppdrag som ingen annan kan utföra åt dem. Varje själ har ett enastående och unikt värde etablerat inom sig av Gud vid tillfället för deras skapelse och deras andliga syfte är helt enkelt att demonstrera detta.

Fast mycket som uppstår på Jorden är av negativ art och skapar lidande och smärta för många, har det dock ett syfte. Illusionen som ni byggde för så många eoner sedan, har genomgått många evolutionära och kristyngda stadier som behöver läkas, och det läkandet är en pågående process som närmar sig sitt slut eftersom tidpunkten för ert uppvaknande närmar sig. Vilka aktiviteter som än är planerade eller som inträffar som är motsatsen till Kärlek, gör att det finns en möjlighet för ett läkande att äga rum, och det gudomliga fältet av Kärlek omringar och innefattar mänskligheten och planeten och intensifierar och förfinar sitt fokus på dessa platser för att försäkra sig om att det sker.

När ni mediterar eller ber är kraften av era avsikter att sända kärlek och läkande varhelst på planeten där obalans, konflikter, lidande eller våld finns, alltid mångdubblad p g a det gudomliga fält av Kärlek i vilket allt är innefattat. Tänk aldrig att era böner, avsikter eller meditationer är ineffektiva, de är ovärderliga i uppvakningsprocessen som ni är här för att hjälpa till med. Ert stöd är alltid behövt, är alltid till hjälp och är alltid väldigt tacksamt mottaget.

Livet för alla på Jorden kommer att förändras dramatiskt när förändringarna, som uppvaknandet för med sig, kommer till stånd. Uppvaknade människor kan inte och skulle inte vilja, engagera sig i beteenden eller aktiviteter som på något sätt kan skada någon annan. Fridfulla, älskvärda och harmoniska samspel kommer att uttrycka dem själva i alla relationer i varje nivå av möten, individuella och i grupp.

Det finns så många sätt som känsliga varelser kan kommunicera och interagera som är positiva, glädjefyllda och upplyftande, att vi här i de andliga rikena ofta undrar varför ni väljer att tillbringa så mycket tid i ilskna konfrontationer och meningsskiljaktigheter. Ni kan inte undgå att se hur ineffektiva de kommunikationssätten är och ändå envisas ni med att använda dem. De är definitivt ego-aktiviteter och de orsakar er minst lika mycket lidande som dem ni riktar dem mot. Vi ser dock att ni går mot ert uppvaknande och allt fler av er inser till slut idiotin i många av era nuvarande kommunikationsmetoder – till exempel ett oböjligt påstående utav er följt av ett hot för att kraftfullt följa upp det oberoende av andras önskningar eller konsekvenserna av denna handling.

Insikten är inte avgränsad men börjar sprida sig bland mänskligheten. Icke desto mindre finns det fortfarande många personer i auktoritetspositioner, eller som försöker bli valda till auktoritetspositioner, som inte än har blivit medvetna om att dessa gamla, okänsliga och ineffektiva metoderna inte bara har fallit bort från agendan, utan de kommer inte längre accepteras, förmodligen för att de har så fullt upp med sina egoistiska agendor. Som ett resultat av det kommer de utan tvivel bli ganska överraskade när de finner sig själva borttagna från sina auktoritetspositioner eller inte valda till dem, p g a att deras åsikter eller attityder inte längre är lämpliga.

Att vakna upp till Verkligheten är en magnifik bedrift. Och ja, det har alltid varit Guds vilja att ni skulle vakna. Absolut ingenting skulle kunna hindra er från att göra det till slut, men det finns en stor mängd förberedelsearbete som var och en av er måste göra färdigt innan ni är redo att flytta till den gudomliga miljön av ren och oändlig Kärlek. Utan den förberedelsen skulle ert inträde bli nekat p g a Lyskraften från Guds gudomliga Närvaro, Ljuset av Hans Kärlek skulle medföra ett sådant tillstånd av chock för er att det skulle ta er flera eoner för er att återhämta er till tillräckligt styrka att starta er uppstigningsprocess igen. Hans Kärlek för er är enormt långt bortom er förmåga att ta in, att inget försök att förklara det hade gjort det rättvisa. Vet bara att allt som ni har gått igenom i er illusoriska värld, men ni lekte med separationsidén, blev så mörkt att för er egen säkerhets skull kunde inte er återkomst till de gudomliga rikena ske på något annat sätt.

Nu är resan snart över. Er Faders Kärlek lyser över er i varje ögonblick med en intensitet som värmer er, uppmuntrar och skyddar er medan ni fullgör de sista stegen i denna långa och mödosamma ansträngning. Ni är nästan hemma, så gläd er med vetskapen att ingenting kan hindra er ankomst och att det efterföljande välkomnandet kommer att höja era nivåer av lycka långt bortom era mest älskade föreställningar.

Er kärleksfulle bror, Jesus

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se

No comments: