viglink.com

Tuesday, October 23, 2012

Superfoods för optimal hälsa: Chlorella och Spirulina

Superfoods för optimal hälsa: Chlorella och Spirulina 
av Mike Adams, Consumer Wellness Research Center - Sida 1 av 39

Här är hela boken på Chlorella och Spirulina som alla har pratat om. Det är gratis. Inga tricks, inga jippon. Läs och njut! (Vi säljer inte Chlorella. Vi är 100% ideell.)
Chlorella och Spirulina kan verkligen förändra ditt liv, din hälsa och även dina föreställningar om mat, sjukdomar och hälsa ...
Hej, detta är Mike Adams, författare till denna mycket populära bok om Chlorella och Spirulina. Jag presenterar hela boken här, utan kostnad, för din njutning och nytta.
Vissa har kallat denna bok, "Den mest modiga rösten ännu ..." på Chlorella och Spirulina. Det beror inuti denna bok får du en häpnadsväckande sanningen om hur dessa två superfoods är mycket mer än bara "kosttillskott" som vitaminer och mineraler: de är sjukdom förebygga och även vända livsmedel från naturen som faktiskt kan hjälpa besegra cancer, nervskador , diabetes, hjärtsjukdomar, colon irritabile, klinisk depression, och mycket mer.
Du har förmodligen inte hört det förut, och här är varför: inget företag som säljer Chlorella eller spirulina får berätta sanningen om det. Det beror FDA skulle anse sådana uttalanden som "medicinska påståenden." Så du hör aldrig den verkliga historien om hur dessa fantastiska superfoods kan faktiskt vända allvarliga sjukdomarutan biverkningar och ofta utan kirurgi, droger eller andra barbariska behandlingar som kemoterapi.
Men jag, å andra sidan, kan berätta sanningen om dessa superfoods. Det beror på attjag inte säljer dem. Just det: Jag har ingenting till salu här. Jag säljer inte Chlorella eller spirulina, och jag gör inga affiliate avgifter från någon som du köper den från. Min enda ekonomisk ersättning kommer från Google-annonser som visas i denna rapport, och jag har ingen kontroll över vilka annonser som faktiskt visas här (Google beslutar att).
Som ett resultat, är jag helt fri att berätta sanningen om Chlorella och Spirulina - den typ av sanning du har förmodligen aldrig hört någon annanstans. Om du kämpar cancer, depression eller annan allvarlig sjukdom, eller om du är ute efter att öka din muskelmassa eller påskynda dina ansträngningar viktminskning eller förbättra din mentala funktioner, har du kommit till rätt ställe. Chlorella och Spirulina kan hjälpa dig att göra allt detta och mycket mer!
Här är ett smakprov på vad du hittar på sidorna som följer:

Vilken superfood ger tolv gånger mer lättsmält protein än nötkött.
Hur dessa superfoods bygga faktiskt nervvävnad i hjärnan och hela kroppen.
Sanningen om hur en superfood har visat sig döda bröstcancertumörerdirekt.
Varför dessa superfoods skulle kosta $ 100 ett piller om de kunde patenteras och klassificeras som läkemedel.
Anledningen till dessa superfoods kallas "den perfekta maten" för den mänskliga kroppen.
Hur dessa superfoods ge viktig näring hjälp för dem på hög protein / låg Carb diet.
De överraskande fakta om hur dessa superfoods ger en komplett protein (alla åtta essentiella aminosyror) som sällan är finns i växtriket.
Den cancer-fighting sanning att den moderna medicinen inte vill att du ska veta: det finns ett blått pigment i spirulina som krymper cancertumörer.
Hur dessa superfoods korrigera en gemensam näringsbrist som resulterar i dålig kardiovaskulär hälsa och ökad risk för benskörhet.
Varför du kan kasta ut alla dina "bulk" vitaminer och mineraler när du börjar äta dessa superfoods: de ger varje vitamin och mineral som behövs för människors hälsa i naturlig form, direkt från naturen, inte från en kemisk fabrik.
Hur Chlorella innehåller mycket mer kalcium än mjölk (och alla viktiga magnesium, också, vilket är nästan helt frånvarande i mjölk).
Varför dessa superfoods är vida överlägsen korall kalcium när det gäller att få macrominerals och spårämnen från naturliga källor.
Hur dessa två superfoods hjälper till att reglera blodsockret och minska cravings för kolhydrater.
De häpnadsväckande fakta om hur dessa superfoods faktiskt ta bort tungmetaller från kroppen: metaller som kvicksilver, kadmium, bly och arsenik.
Sanningen om hur en näringsämne som finns i en av dessa superfood ökar hjärnans funktion och bokstavligen ökar mental kapacitet.
Varför människor med silver tandfyllningar absolut måste ta dessa superfoods för att skydda sina nervsystem från skador.
Vilken superfood är bäst för människor med kroniska leversjukdomar eller som har en historia av rökning eller dricka.
Den chockerande sanningen om hur en grupp studenter förbättrat sina akademiska poäng med 81% från att ta en liten dos av en av dessa superfoods i sex månader.
Hur vissa ingredienser i dessa superfoods hjälper kroppen reparera DNA-skador att öka sin immunförsvar och med vända cancer.
Den häpnadsväckande sanningen om hur en grupp av patienter som genomgår kemoterapi och strålning faktiskt fyrdubblades sina två-årsöverlevnadengenom att ta en enda dos av Chlorella!
Hur en ingrediens som finns i Spirulina skyddar mot artrit, multipel skleros, astma och hjärt-kärlsjukdom - allt på samma gång!
Fakta om hur dessa två superfoods kan skydda dig från bekämpningsmedel, PCB och andra miljögifter som helt enkelt oundvikligt i dagens livsmedelsförsörjning.
Väl utforskade rekommendationer om var man kan köpa spirulina och chlorella på de absolut bästa priserna på Internet (du kan överutbetala med 200% eller mer om du köper kända varumärken för dessa superfoods. Jag ska visa dig var du kan få dem till en bråkdel av priset från tillförlitliga anskaffas.) Som alltid, jag har inga ekonomiska band med de källor jag rekommenderar. Jag accepteraringa annonsintäkter.


Klicka för att fortsätta:
Nästa: Varför Chlorella och Spirulina är de mest spännande näringsmässiga upptäckter på jorden

Få mer hälsa böcker som denna helt gratis genom att gå den ideella Consumer Center Wellness Research. Det är gratis! Klicka här för att läsa mer ...
Copyright (c) 2010, Konsumentverket Wellness Center , alla rättigheter reserverade.

No comments: