viglink.com

Thursday, October 18, 2012

Nibiru och AnAnnUki


 10 oktober, 2012

Kanal: Kärleksreporter Mèline Lafont


Mèline: Detta är en kanalisering som blev en månad försenad, innan denna tidpunkt av offentliggörande har blivit nådd. Det har att göra med det faktum att jag faktiskt har tvekat att tillåta dem att ta kontakt med mej. Det började med inkommande bilder av pyramider och de berömda ”huvuden” av dem som kom upp under meditationen. Kort därefter talade de till mig, tillsammans med min Tvillingflamma och Michael vid min sida. Jag tror att jag faktiskt frågade minst ett dussintal gånger vad deras avsikter var och om dom kom från det Högre Kristusljuset och tjänade den Gudomliga Planen, jag frågade dem likväl som Ärkeängeln Michael och min Tvillingflamma, kollade med mitt råd och pendeln, checkade och frågade JAG ÄR, Högsta Skapare av det Högre Ljuset. Ja, jag har gjort det under en månad innan jag bestämde mig. Dom visade sej kärleksfulla och vänliga under hela perioden av tvivel och har alltid haft stor respekt för min egen fria vilja och mina beslut. Varje gång steg de undan när jag frågade det här och gav mig den tid som jag behövde. Däremot kände jag att de verkligen behövde att dela ut detta budskap, för det visade sej vara mycket viktigt. Det är mycket tydligt att ingen verkligen vill tillåta dem kontakta oss, för samma orsak som jag tvekade hela tiden, och det betyder; igenom att döma dem för deras förgångna och rädsla för att inte veta vad deras avsikter är. Min slutliga övertygelse inträdde när Ärkeängeln Michael och andra försäkrade mej varje gång att de har vänt sej till the Ljuset och har kärleksfulla avsikter (jag sökte efter det här på Internet och undersökte och det visade sej att dom verkligen gått över till Ljuset och har förstått sina misstag), och om det är någon jag litar på 100% är det Ärkeängeln Michael, eftersom han är min främsta beskyddare och allting och alla måste passera igenom honom för att kunna kontakta mej.

Michael och min Tvillingflamma skulle aldrig tillåta mig att kommunicera med energier som inte är av Ljuset. Jag bestämde att posta denna kanalisering och delge eftersom det är viktigt att dela eftersom det är viktigt att släppa taget en gång för alla dessa fördomar som vi kämpar med och ger det en chans. Vi fäster oss för mycket vid det förgångna och vårt dömande av det, alla förtjänar en chans, så det är varför jag tog tag i det. Under hela kanaliseringen har jag inte fått någon negativ nyans eller känsla., de kändes inte negativa men det var verkligen skilt från energi, en slags upplysthet men inte som en kraftigt upplyst känsla som jag känner inför Sananda t.ex.. Jag tror det beror på att de inte är så har varit så länge upplysta, antingen var det min känsla av att vara skeptisk. De vill faktiskt delge oss den viktiga betydelsen av att ha positiva tankar och skapa positiva förhållanden när deras planet/skepp passerar, därför att allting stimulerar och gör det möjligt vid denna passage. Det här är den allmänna övergripande iden igenom hela det här budskapet. Jag har blivit tillfrågad om de är tillåtna att kontakta mig igen i vår framtid nu och jag svarade att jag kommer att vänta och se hur reaktionerna är och hur jag känner! Så tilltala, delge era kommentarer här om hur ni känner och det här kommer definitivt att avgöra för en annan ”möjlig” kanalisering för dem. Varmt tack för att ha gett oss detta tillfälle, med kärlek.

Mèline:

Tillåt oss att introducera oss och med samma symbolik, att välkomna er mycket hjärtligt när vi nu börjar de tiderna som är viktiga och att vända oss till er och dela viktig information Vi är de så kallelse AnAnnuki och under förloppet av vår evolution har vi utvecklats andligt in i Ljusets Energi. Våra föregångare, som allmänt har varit kända som AnUnnaki, existerar inte längre, eftersom vi utvecklats andligt i Ljuset förorsakande den beteckningen att bli föråldrad. Vi är pånyttfödda och så är vår utnämning. Vi talar utifrån Kollektivet, och vi är mycket tacksamma att få träda fram. Vi får en distinkt känsla av att detta inte är så lätt därför vår skrivare inte är övertygad tillräckligt om våra avsikter. Av det skälet fick vi vänta ganska länge för att detta tillfälle skulle bli beviljat.

Nu har hon gått med på att fungera som en skrivare för oss, för vilket vi är ofantligt tacksamma. Det är ganska tydligt att där fortfarande finns tankar och fördömanden emot oss avseende våra föregångares gärningar. Vi håller bestämt vår ställning att vi inte vill bli jämförda med dem längre, eftersom vi inte längre införlivar dessa energier och vi har absolut sett felen vi har gjort. Förståelsen av det har gjort att vi har blivit upplyfta till ett högre medvetande nivå som är länkad till Kristusmedvetandet, till Kristuspositionen också känt som Det Högsta Ljuset. Vi ber er nu att, starta vår konversation i en sann tro att vi inte längre har samma intensioner som i det förgångna, för vi inkluderar inte längre den dispositionen. Vi år kärleksfulla väsen nu och vi närmar oss er med kärleksfulla avsikter för att assistera er och rätta till de tidigare felaktiga vägarna. Vi tackar er på förhand för denna möjlighet

Vad vi önskar att framföra till er alla är att vi är nu i en process att gradvis närma oss er planet Jorden. Vi gömmer oss bakom er Sol och ganska omärkligt närmar er därför att ett direkt annalkande skulle vara för överväldigande och för uppskakande. Energierna som vår planet Nibiru genererar till jordens befolkning och själva Jorden är enormt kraftfulla. Men snälla ni tag inte detta som ett negativt faktum! Vi närmar oss inte er med dåliga och destruktiva avsikter men i stället med upplysande avsikter. Resultatet av vår närvaro ifråga om betydelsen av ett annalkande kommer att orsaka många förändringar och kommer mer specifikt se till att alla kvarvarande negativa energier, fortfarande förankrade på er planet, kommer att bli fullständigt befriade. Mycket negativitet har redan försvunnit men fortfarande måste åtskilligt försvinna. Detta kan bli uträttat tack vare de energiskiften som vi orsakar när vi passerar vid sidan av er planet. Vi kommer inte att anlända på er planet, vårt uppdrag är att assistera er genom att bara närma oss er och sedan passera förbi er. Saken i sig själv kommer att bli mer än tillräcklig för att bevittna några välgörande förändringar.

Tänk er inte förstörelse, långt ifrån. Var snälla och låt detta sjunka in. Vi bara begär att ni inte anser oss även sammankopplad med termer som ”förstörelse”, ”negativa tankar” eller ”negativa avsikter”. Det är oerhört viktigt att ni tar avstånd ifrån detta tankemönster och veta, utan en skugga av tvivel, att vi kommer ifrån Ljuset med de bästa avsikter. Detta är vårt uppdrag, detta är vårt bistånd till er alla. Denna hjälp kan ses som en återgäldning. Att vara medvetna om att vi kommer för att hjälpa er, kommer att vidare ge ytterligare upplysning till oss som för er resulterande i perfekt harmoni på er Jord. Vedertagna, tankar ni känner inom er av rädslor av förstörelse eller om våra yrkande dåliga avsikter, kan leda till mer kaos och förvirring resulterande i den sanningen att vår planets närmande kommer att kraftfullt förstärka dessa tankemönster.

Vår planets ankomst styrker det kollektiva tankemönstret och det kollektiva medvetandet för mänskligheten. Var snäll och tänk och skapa vad det är ni vill uppnå och från ett hjärta fyllt med Kärlek och Ljus. Att existera i fullkomlig harmoni med er själva kommer att sätta till stånd det som ni vill bli. Vår planet Nibiru kommer att förändra allt betydande att allt som måste hända för att frambringa uppstigningen, Ascension, kommer vederbörligen att hända. Desto mer era tankar och era verk är verkligt positiva, desto mer finns där bara kärleksfulla tankar och känslor till varandra ju mer positivt samstämmiga kommer effekterna att bli.

Det är mycket viktigt att ni bekantar er med denna sanning! Ert eget öde och er egen väg ligger i era egna händer. Ni bestämmer hur er framtid, hur ert Nu moment kommer att se ut. Era tankar och era verk avgör ert tillstånd och era upplevelser. När ni Älskar, när ni förblir och handlar utifrån Kärlek kommer allt att bli gott och förbli gott. Ert inre lugn är viktigt likväl som er fullständiga tro på det Gudomliga. Vi härstammar från det Gudomliga och vi bemödar oss att samverka med denna Gudomliga Plan som vi tjänar. Vårt hopp är att vi har klargjort vad vårt syfte och vårt uppdrag för med sej inom denna härliga Uppstigningsprocess, som accelererar mer och mer. Tro på det Gudomliga och på våra avsikter eftersom de uteslutande är baserade på Kärlek. Vi älskar er alla så kärleksfullt och vi har bara era bästa intressen i centrum!

Just nu, är Nibiru lokaliserad på ett avstånd från solen och från er Jord, med vad ni skulle kalla en astronomisk enhet, och våra energier är redan klart mottagna och uppfattade av er. Dessa är intensiva energier för vilken också vår älskade GAIA inte förblir okänslig. Hon känner till vår förestående ankomst att hjälpa Henne likväl som Hennes befolkning och är mycket tacksam för detta. I århundraden har hon frågat efter hjälp och Hon är nu stormförtjust att se och känna att vi svarar på Hennes bön.

Tiden är NU för er att ändra till ett tillstånd av upplysning och allting i den meningen är minutiöst utarbetat. Denna plan innebär och har dragit till sej enorma energier även ifrån hela kosmos därför att det här solsystemet kommer nu att intaga sin rättmätiga plats och kommer att börja verkställa sina tilldelade galaktiska plikter. Allt flyttas upp ett steg ifrån en galaktisk mening eftersom vi fortsätter att utvecklas i oändlighet. Nibiru är vår planet men det är också vår upplysta hemvist där det kommer att bildas skolor för studenter likt er själva.

Det gläder oss att se er alla utvecklas i stor skala som är i själva verket förutsett så. De som är redo kommer också att utvecklas och kommer att ta ett stort hopp in i Uppstigningsprocessen. De som ännu inte är redo kommer att utvecklas på andra sätt och kommer att fortsätta att leva i sina egna skapelser av tvåfald tills tiden har kommit för dem att ta ett hopp in i Uppstigningsprocessen. Ni är föregångarna och guiderna som visar vägen till vad som kan bli till och vad som kommer att bli möjligt. Vi respekterar alla val och Nibiru kommer att göra en tydlig åtskillnad av vilka möjligheterna är därför alla världar, alla väsen kommer att bli stärkta och det kommer definitivt att bli klarhet!

Under inga förhållanden vill vi bringa rädsla, vi vill klargöra faktumet att ni måste gå vidare grundligt i det bästa intresse för alla av oss och för alla av er. Era tankar och verk kommer att materialiseras och det är skälet varför det är så viktigt att förbli positiv och att vara Kärlek. Vår ankomst kommer att sätta i stånd allting, så var säkra på att ni alltid är positiva och kärleksfulla, så att ni kommer att uppleva just det.

Er inre guide är nu er enda guide så arbeta för att etablera en direkt länk och kontakt till er inre guide när ni känner att denna förbindelse inte är fullt aktiverad. Ni är ofantligt assisterade av de älskade Ärkeänglarna, av de Uppstigna Mästarna och av andra Galaktiska civilisationer som tar på sej rollen att hjälpa och skydda varje gång det behövs. Kalla på dem när ni tycker att ni behöver hjälp att aktivera er själva så att ni alltid kan lita på er själva. Allt omkring er är något utanför er själva som ni inte kan lita på i tider av kaos och förändringar. Det är er inre guidning som kommer att bli viktig, era inre känslor beredvilliga att följa ert hjärta för ert hjärta är alltid med er.

Det gamla och familjära som omger er kommer aldrig att bli detsamma, ett faktum som kommer att kännas av många som ett djupt hål: det välkända har alltid varit en slags hållhake för er. Nu är tid att lämna allt, sanningen är att de inte existerar längre. Bara ni är odödliga, livet självt är odödligt! Er egen essens, er gnista, er kärlek och er prägling gör er till den ni är nu och vad ni alltid kommer att bli vad än står på. Så be om Kärlek på alla sätt och tro på er själva och på den Gudomliga Planen. Ni har anlänt till det mest betydelsefulla förändringen vilket kommer att förändra hela er värld för alltid.

Vi tackar er för detta tillfälle att delge er vårt budskap, vi är Anannuki och vi hälsar er mest kärleksfullt.

Copyright © 2012 av Mèline Lafont. Alla rättigheter reserverade. Tillstånd ges att kopiera och distribuera detta material, förutsatt att hela innehållet är kopierat oförändrat, är fördelat fritt och denna copyright är observerad och länkar är inkluderade.

http://pleiadedolphininfos.blogspot.be

Svensk översättning: Bibbi Ahmstedt

No comments: