viglink.com

Saturday, October 27, 2012

Överlevnadsmanuskriptet nr 213



Som ni redan har förvissat er om, så håller solen på att börja leverera sina gåvor till er ännu en gång. Energierna kommer att bli intensiva den här gången, och för många kommer detta även att innebära relativt starka, fysiska symptom. Oroa er inte, kära ni, eftersom de inte kommer att vara mycket annat än lite irriterande. Med andra ord, även om effekterna av dessa inkommande omgångar med energetiskt bombardemang kan få er att känna er lite mer än utmattade, så kommer det inte att ha några kvarstående effekter på er. Eller snarare, den kvarstående effekten, kommer som alltid att vara av godo, även om era kroppar kommer försöka att säga någt annat.



Så snälla, håll er lugna och centrerade och kom ihåg att andas in i det hela, även om er kropp eller till och med ert sinne försöker få er att gå i spinn. Det finns inget att frukta i något av det här, bara att ni skulle förlora er själva i frestelsen att bli rädda, eftersom det här bara är nästa fas i denna långa rad av energetiska präglingar som sätts i era kroppar.



Så återigen, njut gärna av det faktum att vilken fysisk eller mental olägenhet som än kan dyka upp under de kommande dagrna, så är det bara en signal om att något mycket positivt kommer in i ert system, så ta det inte som någonting annat. Och kom ihåg att även om ni inte upplever någon sorts ”symptom” på grund av detta, så betyder det inte att ni har blivit utan. Det betyder bara att dessa energier som kommer in, inte triggar något i era system, men de kommer att leverera sitt budskap in i er likväl. Så förbli centrerade, och fortsätt andas, och var medvetna om att de nästkommande dagarna kommer att ha med sig många meddelande från ”yttre rymden” in i er alla.



Svensk översättning: Mahlin Larsson www-st-germain.se



http://aishanorth.wordpress.com/



http://aishanorth.wordpress.com/







No comments: