viglink.com

Friday, October 19, 2012

Kära Ni, Många av er är fortfarande rädda.




Brendas blog, 17 oktober, 2012

Kanalisering: Brenda Hoffman
Kära Ni,
Många av er är fortfarande rädda. Det är så mycket som har hänt er fysiskt och känslomässigt de senaste månaderna, veckorna och dagarna, att det känns som att ni har nerverna på utsidan av kroppen. Ni kanske till och med känner att ytterligare en olycka eller en liten gnutta smärta eller rädsla till skulle putta er ut över stupet. Det är inte sant, men ni tror inte på det än. Att granska och släpp trossatser som ni haft i eoner gör att ni upplever en enorm sårbarhet. Det är som att ni har öppna hålrum i er varelse. Så ni känner – kanske undermedvetet – att ni har givit upp något bekvämt även om det var smärtsamt för ingenting.

Er kärna håller på att skifta så att kärlek och glädje till slut kommer att fylla de tomma hålrummen. Många av er avancerade Ljusbärare/Vägvisare börjar känna av de första stadierna av glädje – inte så att era liv nödvändigtvis är så väldigt mycket annorlunda än det var för några månader sedan eller ens förra året, men ni börjar uppleva och känna mer glädje i era upplevelser. För många som börjar känna av denna glädje känns det inte som att det är värt ansträngningen. Ni har givit upp så mycket och så mycket smärta har passerat bara för att lära er att även Ljusarbetare/Vägvisare upplever minimal glädje. Ni var helt inställda på att denna övergång skulle vara snabb – kanske ett par dagars obehag. Denna övergång är en process. Det är osannolikt av er att tro att det går att ändra trosmönster som ni hållit fast vid under eoner på bara några dagar.

Många kanaler har uppmuntrat er och även bett er att hitta glädje – att göra glädjen mer dominerande än smärtan i era liv på Jorden. Ni har läst eller hört sådant material i flera år, men ändå måste ni avsiktligt ha fokus på det för att känna det. Mycket liknar att lära sig att cykla. Att hålla cykeln upprätt kräver i början full koncentration på rörelserna som behövs för att göra det. Men en vacker dag tänker ni inte på det längre – det har blivit en naturlig del av er själva. Detsamma gäller för att röra sig in i glädjen.

Ni bombarderas av ert samhälle under övergången genom negativitet; av släkt och vänner som är rädda för skiftet och av dem som inte har något intresse av att gå över till den Nya Tiden. Övergången till glädje känns inte naturlig och det är det som är ert bekymmer. Ni behöver fokusera på det så ihärdigt. Ni vill ha glädje för att känna och vara lätta – och så kommer det att bli. Men ni behöver öva först tills det blir sant.

December 2012 innehåller många datum som ni hoppas är datum för slutförande – oavsett om det är för Uppstigning eller för Glädje – så att ni kan delta i firandet. Dessa datum är startraketer för er – uppstigning, om ni vill, men inte till en annan värld, men till ett annat liv. Kommer ni att kunna känna smärta efter dessa datum, ja men i mindre grad än hur det var innan. Precis som ni nu inte riktigt känner samma grad av smärta som för ett år sedan. Ni fortsätter att känna smärta eller rädsla men ni rör er igenom det på några timmar eller dagar istället för månader eller år. Efter december kommer er rädsla eller smärta minska ännu mer.

Vi önskar tala till er som känner att ert liv är så kaotiskt eller smärtsamt att ni knappt orkar fortsätta. Ni håller på att sortera era trosuppfattningar – precis som ni skulle göra om ni flyttade till ett nytt hus. Vilka saker/trosuppfattningar önskar ni att ta med er? Vilka önskar ni lämna bakom er? Och just nu sörjer ni det som var delar av er varelse. Kanske några av er sörjde er hemstad om ni flyttade hemifrån efter studenten, inte för att ni ville bo hemma utan för att det var välkänt. Så är det för er nu. Ni har tomma hålrum som förut var fyllda med smärta, rädsla, kontroll, offertänkande och omhändertagande. Dessa områden suddas ut och lämnar tomma hål i er känslomässiga varelse – och har fortfarande inte helt accepterat glädjen. Ni lämnar inte bara era omhändertagande och offertänkande delar bakom er, utan glädje ersätter många känslor som ni var bekväma med. Och glädje är en känsla som ni har lite erfarenhet av. Nytt jobb, ny roll, många rädslor. Några av er tycker att detta skifte är för mycket – precis som ni kände första gången ni satt på en cykel. Men ni kommer snart att glida iväg på er nya väg av glädje.

Om ni inte vore så insnärjda in att släppa smärta/eller fylla igen hålen efter den smärtan, skulle ni notera att er glädja börja bli större än smärtan – att er smärta inte varar lika länge som förut. Tvinga inte in er själva i ert nya liv, men vet att ni snart kommer att vara där – med hjälp av gemensam uppmärksamhet på datumen 11/11, 12/12 och 21/12. Dessa datum etablerades av er för att hjälpa er själva att fokusera på att fylla de tomma hålrummen när ni reducerar dominansen av smärta och rädsla hos er själva.

Ni kommer inte att misslyckas. Ni kommer inte att falla. Ni lär er bara att cykla på er cykel. En uppgift som kan verka skrämmande idag, men kommer att bli riktigt lätt. Några av er flyger redan omkring på era nya cyklar. Andra vill ha någon att hålla er i medan ni gör era första försök runt kvarteret och ytterligare andra känner behov av stödhjul. De avancerade Ljusarbetarna/Vägvisarna demonstrerar att flyga omkring på sin cykel är inte bara möjligt, utan också roligt! Precis som era äldre syskon och grannar gjorde när ni själva just lärt er att cykla utan stödhjul. Så kommer det att bli. Amen.

www.LifeTapestryCreations.com

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se

No comments: