viglink.com

Wednesday, October 17, 2012

Arkturianer


Arkturierna, 13 okt, 2012

Kanalisering: Suzan Caroll

Resa till Moderskeppet del 9



Akturierna talar:

Mytre har delat sin erfarenhet av sin Super-undermedvetna Varelse. Vi kommer nu att berätta för er om vårt Moderskepps superundermedvetna. Alla stadier av medvetande blandas förstås inom vårt Moderskepps varelse, men precis som din hjärna har vissa områden som är mer benägna att skapa olika stadier av medvetande så har vårt Skepp vissa områden som genererar vissa utstrålningsfrekvenser som uppmuntrar samband mellan stadier av medvetande.

Det Super-undermedvetna som representerar era djur behållare, representerar vårt Skepps behållare. Med andra ord, vårt Moderskepps Super-undermedvetna är ansvarigt för att upprätthålla de ständiga formerna av Skeppet. Precis som din djurkropp växer och förändras som en reaktion på olika energifält, så förändras vårt Moderskepps levande struktur konstant i förhållande till olika situationer.

All information om all samverkan och förändringar på Moderskeppet allt sedan hennes multidimensionella verklighet manifesterades lagras i Skeppets Super-undermedvetna. Moderskeppet som vi har diskuterat är faktiskt en prototyp, ett arketypiskt exempel på de flesta av våra Moderskepp. Eftersom detta Skepp har den mest omfattande Loggen med interaktioner ang uppstigande verkligheter, så har vi valt Henne att assistera Gaia med Hennes Planetariska Uppstigning.

Vi, Arkturiaerna, har ingen åldrandeprocess eftersom vi inte existerar inom tid. Dessutom så föredrar vi att besöka eller använda formen hellre än att bära den. Vi tänker form som du kanske tänker en jacka. Du skulle inte bära en jacka om det inte vore nödvändig. Dessutom så bär du oftast kläder som är bekväma när du befinner dig privat i ditt hem. Men om det kommer gäster på visit så kanske du sätter på dig en passande klädsel.

När vi kopplar av på Skeppet, så är vi på samma sätt, vanligtvis formlösa. Men vi sätter på en passande form när vi har besök. Den passande formen är vår svagt mänskliga form som våra gäster finner bekväm och uppskattas av dem. Därför bär vi oftast en form med ett huvud, kropp, två armar och två ben. Men om vi har icke-mänskliga besökare så anpassar vi ofta vår form så att den är lik deras.

Vårt Moderskepp kan förändra sin form, och alla former som Moderskeppet har anpassat sig till finns lagrat I Hennes Super-undermedvetna, som vanligtvis är lokaliserat (men inte begränsat till) Skeppets bottenområden. Vi är medvetna om att ni tänker i sådana termer som topp och botten. Därför använder vi dem.

Hur som helst, det finns många tillfällen då vårt Moderskepp antar en form av en orb, och då finns ingen topp eller botten. I detta fall så skulle ditt mänskliga tänkande ta emot att det Super-undermedvetna är utanför Skeppet. Dessa förmodanden är också felaktiga, eftersom utanför och innanför är mänskliga termer som inte stämmer med vår verklighet. Vi är glada att vi kan tala i termer som gör att du kan skapa en mental bild. Men var medveten om att ditt sätt att tänka i sekvenser kommer att mycket begränsa din möjlighet att förstå den femte dimensionen och bortom det. Vi är glada att se att många av er försöker att anpassa er till ert medfödda multidimensionella tänkande.

Precis som vårt Super-undermedvetna bär på mönster av varje form som Skeppet har haft, så innehåller vårt Dimensionella medvetande mönstret av varje Översjäls verklighet som vi har samband med. Tillåt oss att definiera Översjäl för dig. Den sjunde dimensionen är den sista dimensionen som engagerar form som ett uttrycksmedel.

Varelser från den åttonde dimensionen och bortom det som Akturierna, sänker resonans till sin sjunde dimensions Högre Jag och går igenom garderoben för att hitta varje form som de någonsin har burit I någon verklighet. Detta är förstås en metaforisk definition, men om vi skulle tala om vår tidlöshet, vårt formlösa Ljus språk så skulle du inte förstå oss.

Därför måste vi söka information i hjärnan som representativt uttryck för att översätta vårt meddelande. Vårt språk är imagistiskt och översätts bäst på ett metaforiskt sätt. Hur som helst, dessa metaforer skulle inte vara teknologiskt korrekta. Förstå alltså att teknologi och kreativitet är samma sak i vår verklighet. Med den förklaringen, så kommer vi att säga att Översjälen är Själens Själ.

Från ”botten” av inkarnationspyramiden till den fysiska världen, så ökar individerna sin uppfattning av sitt JAG allt eftersom deras medvetande expanderar. Till exempel skulle basen av pyramiden vara den individuella / personliga erfarenheten av Jaget. Under 3D tiden expanderar denna erfarenhet av JAG till en familjär / kulturell erfarenhet av Jaget, sedan till ett nationellt uttryck, sedan till ett Planetariskt uttryck av Jaget.

Ni, våra uppstigna, har helt och fullt tagit in ert Planetariska JAG och förbereder er för att ta emot er själva som era Galaktiska JAG. Ni har kompletterat er cykel av polariserad individualitet och är redo att träda in i den femte dimensionen av era Galaktiska JAG.

Det finns Galaktiska varelser som inte ännu är femdimensionella, och du kan också njuta av denna erfarenhet. Din Galaktiska uttryck av Jaget kommer eventuellt att expandera till ett Universellt uttryck av Jaget.

Kom ihåg att ditt Multidimensionella JAG är för alltid levande och medvetet. Därför, när vi talar om din utveckling, menar vi utvecklingen av medvetandets uttrycks huvudsakliga fokus av ditt JAG som vi talar till. Hur som helst, alla dina utttryck expanderar samtidigt till högre frekvenser av verkligheten eller försvinner till lägre frekvenser av uttryck av Jaget som att anta en ny fysisk form

Därför, när ditt individuella focus på Jaget expanderar till ditt Planetariska JAG, så expanderar ditt Planetariska medvetandes focus till ditt Galaktiska JAG och ditt Galaktiska focus expanderar till ditt Universella JAG. Ditt högre JAG som expanderat till dimensionell nivå kan lätt uppfatta och interagera tillsammans med de lägre dimensionella versionerna av ditt JAG.

Därför, kommer du inte nödvändigtvis att förlora kontakten med ditt Personliga uttryck av Jaget när Gaia uppstiger. Precis som du dock kan se en sten, men stenen kan inte se dig, så kan ditt lägre dimensionella uttryck av Jaget bara kommunucera med sina högre uttryck genom att utvidga sitt medvetande att omfatta den verklighetens frekvens De lägre dimensionella komponenterna av ditt JAG är fortfarande ditt Multidimensionella JAG, men DU har höjt ditt primära fokus till de högre dimensionernas verklighet. Kom ihåg att dessa uttryck inte precenteras som i 3 D. De sammanvävs och blandas inom det Endas Nu.

Du kommer att se att ditt medvetande expanderar till de högre frekvensernas uttryck, så kommer ditt tredimensionella tänkande att bli mer och mer tungrott och något föråldrat. Därför kommer du att börja glömma hur du tänker på det gamla sättet och omedvetet tänka från ditt Multidimensionella JAG. Bieffekterna av detta experiment kanske får dig att tro att du blivit dement eller fått någon annan jordisk åkomma. Sanningen är att du expanderar bortom ALLA 3 D jordiska åkommor och upptäcker att ditt gamla sätt tänka är ytterst tungrott.

Varför skulle du behöva en vagn när du kan köra en bil? Därför, varför skulle du behöva ett språk med skilda ord när du kan tänka inom Nuet gränslöst och tidlöst. Det är ca två av era månader kvar i denna cykel där du kan fokusera ditt medvetande uttryck till högre och högre frekvenser. Hur som helst, så snart ditt fokus är stadigt planterat i ditt Planetariska uttryck av Jaget, så kommer du att inriktad till Gaias tid. Gaia expanderar sitt FOKUS till Sitt femdimensionella JAG. Därför kollapsar hennes polariteter in I Nuet och 3 D tid stängs. Så snart du är helt inriktad med Gaias NU, kommer det inte att finnas tid som du känner till nu. Du kommer att känna tiden, men inte som passerande ögonblick där du måste göra någonting eller var någonstans. Du kommer att görja justera ditt tänkande in i det gränslösa, tidlösa Nuet.

Ditt Super-undermedvetna djur jag, som är bekvämt med NUET, kommer att börja fullfölja de ”ideal” som sänds in i det via din Översjäl. Ett ideal skiljer sig från en ide för att ett ideal är ett Gudomligt Koncept som ditt mevetande har fått möjlighet att ta emot. Du har kunnat ta emot dessa koncept eftersom du har expanderat ditt fokus från ditt djupaste, Super-undermedvetna djur-jag till ditt sju dimensionella Jags Översjäl.

Ditt Super-medvetande inneåller alla koder och mönster av dina jordliga inkarnationer. Denna del av din varelse kommer att stadigt öppnas så snart du har fokuserat din uppmärksamhet på ditt djuriska JAGs varelses Här och NU. Din Översjäl har alla koder och mönster på alla inkarnationer som du har upplevt i din nuvarande Galax Denna del av din varelse kommer att stadigt öppnas så snart du har utökat ditt focus till ditt Galaktiska JAG. Med denna utökning av medvetande, så kommer du att ha fullföljt ditt Planetariska JAGs Alpha/Omega, och vara helt förberedd att släppa alla komponenter av din tätare, mänskliga form.

Alla dessa processer överlappar varandra så att våra uppstigna alltid har ett solitt, familiärt format, liksom ett begripligt potential inlåst i ert medvetande. Därför är Uppstigningsprocessen ganska lik den där man korsar en forsande ström genom att gå från en sten till nästa.

Du startar på en strand, och placerar sedan en fot på en sten. Du placerar inte nästa fot på stenen tills du är säker på att den verkligen håller din vikt. Sedan kommer du att hålla din fot på den stenen medan du testar nästa sten med din andra fot. Alla våra Uppstigna har utökat sina medvetanden bortom sina Individuella JAG. Men en del är fortfarande fästa vid sina Familje/Kulturella JAG, som kommer att hindra dem att släppa sin upplevda familj, kulturella och nationella skyldigheter och/eller bindningar.

Det är inget fel att upprätthålla dessa bindningar, men när du tillåter din familj, kultur och nation att hålla tillbaka dig från din Uppstigningsproces, så kan du inte assistera Planetens Uppstigning. Att inte delta i den Planetariska Uppstigningen begränsar starkt din process av Persolig uppstigning, eftersom Gaia erbjuder en gratis resa in till dem femte dimensionens verklighets uttryck.

Men de som förbliver fästa vid de tre/fyra dimensionella koncepten av familj, kultur och nation kommer inte att kunna ansluta sitt medvetande till Planetens Uppstigandes enhetsmedvetande. Inom Enhetsmedvetandet har varje varelse samma möjlighet och kraft.

Faktum är att många barn och även nyfödda – är mer inriktade på Uppstigandet än sina föräldrar, som har blivit hjärtvättade under en hel livstid. Kultur och Nationer delar Gaias planet och begränsar Enhetsmedvetandet. För att fånga vågen av Planetarisk Uppstigande så behöver du smälta samman ditt medvetande med det enorma flödet från Planetens Uppstigande.

De som fortfarande har hakar kvar från 3 D i familj, kultur och nation (som inkluderar det religiösa och vetenskapliga 3D tänkandet) kommer att förbli i Jordens tredimensionella illusion så länge som hologrammet körs. De kommer därför att ha tid att expandera sitt medvetande om de väljer att göra det.

När de sista resterna av mörkret dras bort från Gaias kropp, kommer de cykler av rädsla som håller tre dimensionella bindningar på plats att fullföljas. Denna rädsla är mycket nära att stort besegras eftersom ni, de uppstigna har blivit Mästare över era känslor och avvisat rädsla från ert medvetande.

Rädsla är inte levande som kärlek. Kärlek, speciellt ovillkorlig kärlek, är en levande kreativ kraft som söker en varelse genom vilken den kan uttryckas. Rädsla å andra sidan är Liemannen som skär bort det gamla och döende så att nytt kan skapas och bli ges näring av kärlek. Därför är rädsla en nödvändig komponent i den tredje/fjärde dimensionen som är bunden till en planets existerande.

Eftersom människor, familjer och nationer inte kan lämna planeten och söka ett nytt hem i den ständigt expanderande Galaxen, så måste medlemmar på planeten dö så att det finns plats för en expansion till ett nytt sätt att vara. Tyvärr blev rädslan så djupt inbäddad i medvetandet hos många inkarnerade så att de dödar andra för att försäkra sig om att de ska ha tillräckligt.

Djuriskt begäran av innehav och makt är resultatet av jordens Drakoniska DNA. Detta DNA är mycket starkt och kraftfullt och har tillika hög intelligens och bestämmande. Men om människan bär på allt för mycket rädsla, så kan de lätt röra sig in i DNA:s tänkesätt att döda eller bli dödad. Å andra sidan, genom att ha Mästerskap över dina tankar och känslor så kan du använda detta DNA till att assistera dig – hellre än att kontrollera dig eller andra. Att bli Mästare över din Energi tillåter ditt medvetande att transformeras till din sjunde dimensionens Översjäl, som är lagret där ALLA dina Galaktiska kunskaper, gåvor, erfarenheter och inkarnationer finns. Precis som ditt Super-undermedvetna håller alla koder och mönster för ditt Planetariska JAG, så håller Översjälen koderna och mönstren för ditt Galaktiska JAG.

Det är genom att aktivera dessa koder, som du medvetet kan kontakta oss, din Galaktiska Familj. När du träffar, kommunicerar och sammanflätas med en av dina Galaktiska uttryck av Jaget, så återfår du få en Galaktisk syn på verkligheten. Många av er kommer att gå mot en intim relation med JAG som håller en högre dimensionellt uttryck av ditt JAG. Naturligtvis så har du många uttryck av ditt Galaktiska JAG, precis som du har många uttryck av ditt mänskliga jag. När du kan överlämna dig i Flödet och överlämna dig till KÄNSLAN av ditt Galaktiska JAG så kan du komma ihåg hur du ska leva två verkligheter simultant. Med övning, så kommer du att erfara mer och mer av simultana verkligheter inom NUET och den ENDA.

På detta sätt så kommer du att återfå förbindelsen med ditt Galaktiska Uttryck av JAGET. Ditt Galaktiska uttryck är inriktade på NUET och erbjuder dig en hjälpande hand till den femte dimensionen. Varje erfarenhet som du kan komma ihåg som du har haft med ditt JAG i den femte dimensionen och bortom den är en gåva som vi ber dig att dela med medlemmar av din Uppstigande verklighet.

Vi kommer att tillåta dig att fundera på det vi har delat med er så här långt och kommer tillbaka inom kort så att Mytre kan dela sin första erfarenhet från vårt Moderskepps Sjunde Dimensions medvetande.

Arkturierna

http://suzanneliephd.blogspot.co.uk/

Svensk översättning: Liliann Karlström – www.st-germain.se



No comments: