viglink.com

Saturday, October 27, 2012

Uttalande den fjärde November

Sananda och Den Som Tjänar , 25 okt, 2012




Kanal: James McConnell



Uttalande den fjärde November




Kommentar från James: Trots att jag alltid skriver och transkriberar precis vad som kanaliseras så tvekande jag att sätta in detta datum (tidsfrist) på internetet då dessa ting hitintills har visat sig att sällan stämma. Emellertid så förefaller det som att vid en viss tidpunkt så måste det hela sätta igång på allvar och detta är första gången som mina källor har givit mig ett exakt datum, så här är det. Jag är också medveten om att Ashtar gett samma datum – fjärde november. Vi kommer inom kort att få veta om detta är riktigt.



Den Som Tjänar:



Hälsningar. Det känns bra att vara här med er på detta sätt, njuter så av dessa tider som vi kan vara här med er och vara till tjänst på vilket sätt som helst, för det är absolut vad vi är kallade till, vi är De Som Tjänar. Det är vad vi gör, vi njuter så mycket när vi kan vara så här med er, men förstå att inom kort kommer många av er, om inte alla av er att och sedan andra som läser dessa ord efteråt, att uppleva oss på ett mer personligt sätt för ni vet att det finns det som kallas upplyftningsprocessen som nu kommer på er inom en mycket kort tid. Ni kommer att uppleva dessa ting som har talats om genom många olika källor och på många olika sätt. Ni kommer att få upplevelser som kommer att vara bortom era sinnen, och vad ni säger ”bli lite tokiga”. Ni kommer att ha dessa upplevelser och de kommer att vara underbara, men ni har ingen aning än om vad som kommer, hur det kommer att bli. Flera här vet, men andra vet inte och ni kommer att uppleva mycket, som ni har förberett er för under eoner av tid. Nu släpper jag här till en annan. Sananda kommer att tala med er och sedan kommer jag tillbaka, ok!



Sananda:



Jag är Sananda, och jag kommer för att vara med er vid denna tid, vid detta enorma tillfälle, denna tid som snabbt närmar sig nu, tider som ni har väntat på under en mycket lång tid. För mycket, mycket länge sedan, ja, i en galax långt, långt borta så upplevde ni vad som kallas en konklav. Många av er var där, om inte alla av er, i detta rum och många andra som kommer att läsa dessa ord var där var där vid den tiden med mig och många andra som var redo att uppleva en ny utveckling för planet Jord. Jorden kallade, jorden kallade förtvivlat på hjälp, att det behövdes en förändring, en transformation på jorden in i jorden, de som var där vid den tiden, de bland er som var där, ni upplevde en fantastisk kärlek, en kärlek som var ohämmad vid den tiden. Ni var i direktkontakt med Gudskällan. Om ni kunde komma ihåg tillbaka till den tiden då jag talar dessa ord så kommer ni att veta och förstå det jag talar om här. För det var en storslagen tid, en storslagen sammankomst, en storslagen förening av folk som kom samman för att vara till tjänst, för det enda som var viktigt vid den tiden var att vara till tjänst ni visste att ni skulle vara till tjänst för Jorden och till folket på Jorden. Men förstå att vid den tiden så kallades många av er till denna konklav, men ytterst få valdes ut. Ni måste ha blivit utvalda för att vara med om detta, ni var tvunget del av de Utvalda, och, ja, det är det samma Utvalda som står i er Bibel. De är en och samma. Ni är de Utvalda, ni är de som kom för att vara en del av detta uttryck av jorden, för att föra henne ut ur den mörka åldern och in i åldern av ljus och ni, var och en av er, visste att ni hade en enorm kamp framför er.



Från först början så visste ni att detta skulle bli svåra tider, ni visste att ni skulle få ett enormt arbete att gå igenom och ni visste hela tiden att ert arbete skulle tidvis vara mycket svårt att fullfölja. Men ni visste också att det skulle finnas de var era handledare, de som skulle vara inom er, de som skulle vara inom hörhåll från er och där ni kunde nå ut och tala till dem och be om vägledning och så skulle de leda er vidare och guida er. De skulle ge er den lilla inspirationen som behövdes för att gå vidare, när så behövdes. Vet och förstå att vid denna tid och vid denna plats och i detta ögonblick så har ni nått slutet på detta arbete. Ni har nått kulmineringen av allt som ni kom hit för att göra, för detta är absolut sluttiderna som har nämnts i er Bibel. Detta är tiderna för vilka ni har förberett er att vara en del av det nya uttrycket på jorden. Det sades för länge sedan, av mig själv som Jeshua, att det skulle bli en ny himmel och en ny Jord, och, ja, denna tid är nu. Det kommer att bli en ny Jord, och det blir en ny Himmel på Jorden, och ni kommer att vara en del av det, var och en av er, att vara en del av detta nya uttryck, denna nya kärlek som kommer att sprudla runt hela planeten och det gör redan det, för när vi ser från utsiktspunkt så ser vi miljoner av små ljusflammor överallt och dessa ljus blir ljusare och ljusare och de skingrar mörkret som en gång fanns där, men som nu snabbt minskar.



Så förstå att de av er som kom hit med mig vid denna tid för länge sedan, de av bland er är nu redo att gå vidare och ta nästa steg mot de ting som ni har förts hit för som ni förde er själva hit för. Ni förbereds nu för handling, att ta på er uppdraget som ni har kallats hit för. Flera av er har redan påbörjat ert uppdrag, har redan arbetat på det, och andra bland er kommer att kallas inom kort för att ta på er era positioner i detta uppdrag som ni har tagit på er. Förstå, när som ni fortsätter denna process, då ni fortsätter denna resa, så får ni all hjälp från det himmelska som ni någonsin kunde önska er. Vi är alla här för att assistera, ingen kommer att lämnas på efterkälken, förstå detta. För då tiden kommer mycket snart så kommer ni att uppleva det som är Upplyftningsprocessen, det som har talats om i många olika riken, från många olika källor – ni kommer att uppleva detta inom en mycket kort tid och det blir olika för er alla. Ni kommer alla att ha er egen upplevelse av detta. Många av er har redan haft dessa upplevelser och ni kommer snabbt att närma er det som är er nästa erfarenhet. Detta är mitt meddelande, men ni skall också förstå att inom mycket kort tid, absolut kort tid så kommer en händelse, en speciell serie av händelser, som kommer att vara en del av detta uttryck och ni kommer var och en att vara en del av det och vet att det är mycket snart, absolut mycket snart – för det blir innan ert datum av fjärde november. Kom ihåg detta datum, för mycket kommer att förändras innan dess och till och med inom kort innan dess. När dessa tider kommer, när ni börjar se hur dessa förändringar utvecklar sig så kommer ni att förstå vad vi talar om här. Detta är mitt meddelande, Jag är Sananda, min frid och min kärlek är med er alla.



Den Som Tjänar:



Hälsningar till er igen, Den Som Tjänar är här med er igen. Vi kommer inte att ha något meddelande här, för det har redan getts. Finns det några frågor? Vill ni ställa några frågor vid denna tid, särskilt angående det som har getts här? ”Jag har en fråga. Sananda sa 4 november, menade han att det skulle bli en händelse den 4 november eller att det blev kulmen?”



Eller innan, ja.



”Så förståelsen av händelserna som kommer att äga rum under tiden innan 4 november kommer att vara fullt kulminerade den 4 november och då skulle vi förstå vad som händer?”



Ja, det handlar om många som kommer att se på detta nu, många som inte är i denna grupp som ni finner er själva i nu utan i många andra grupper, huvudströmmen skulle man kunna säga, för första gången kommer de att se på detta kanske säger ’Oj, vad händer och vad sker?’ (Skratt) Och, ni kommer att förstå och veta, vad ni skall göra, och vad ni handlar om här. Det kommer att bli helt uppenbart för er vid den tiden – vad ni skall göra när den tiden kommer. För ni måste förstå att tiden är nu mycket kort i denna process, för den 21 december detta år, 2012, kommer det en massupplyftning och ni kommer alla att vara en del av det, om ni inte redan är vid den tiden.



”Jag har en till fråga. Om var och en kommer att uppleva en individuell upplyftningsprocess och få ett varierat slutresultat – hur kan vi bäst förbereda så att vi får det bästa möjliga slutresultatet som vi kunde få?”



Detta är mycket enkelt kära syster, var i kärlek hela tiden. Var i kärlek, kärlek med er själva, ja, absolut detta, men i kärlek med alla runt omkring er, allt, fåglarna, planeterna, till och med stenarna, förstår du? För allt är medvetande, finn hur ni själva uttrycker er kärlek till alla runt omkring er och inom er och då kommer ni att det största uttrycket, den största upplevelsen som ni kan få då tiden kommer. Och som var sagt tidigare en annan gång, att ni skall gå med flödet. Detta är mycket viktigt. Gå med flödet hela tiden, släpp, släpp motståndet. Motståndet skapar stor ängslan i era liv, släpp det. Vad är det som den gamla Beatles Sången säger ”Let it Be”, gå med flödet, låt strömmen ta er vart den än vill. För förstå att strömmen är Gud, Gudskällan som för sig igenom er och tar er som den vill. Men när ni försöker att simma mot flödet, hur långt kommer ni? Ni förstår, låt det ta er och upplev kärlek runt omkring er, för det kommer absolut att driva er in i de högre dimensionella frekvenserna. Get detta dig ett svar på din fråga, Joanna?



”Tack, ja”



Andra frågor här?



”Ja, jag har en fråga. En del talar om tre dagar av mörker. Kan ni förbinda det med vad som är förmodat att hända i november fram till den dagen?”



Nej, inte innan dess, men förstå att de tre dagarna av mörker som ni talar om var metaforiskt. Det var inte så att det skulle bli exakt tre dagar av mörker. Detta var i den gamla tiden, det var profetiorna från den gamla tiden som talade om det. Men förstå att det också fanns en annan tidslinje, det fanns en tidslinje enligt vilken det skulle bli katastrofer och många saker såsom jordbävningar och vulkanutbrott och mycket annat som skulle förstöra mycket på planeten, men det är den gamla tidslinjen. Ni är i den nya tidslinjen nu, ni är tidslinjen för upplyftningen, förstår ni? Och många har försökt att blockera denna tidslinje från er förståelse, men de kan inte, har inte, och kan inte göra det. Så, de tre dagarna av mörker finns inte längre med här. Det betyder inte att ni inte kommer att uppleva lite mörker inom er själva. Ni kommer att få den erfarenheten, men det behöver inte vara något i fråga om negativa uttryck, det kan vara mycket positivt för ni kommer att finna er själva vid en tid som kallas ett tomrum och det kan vara en term av mörker, men det är ett gott mörker, förstår ni?



Andra frågor?



”i min situation så har jag levt med någon som är mycket rädd för vad som pågår med regeringen och allt detta - hur kan jag på bästa sätt balansera mig själv från den energin och kunna tjäna henne och mig själv mycket bättre samtidigt, för jag finner att jag bara vill blockera och skydda mig själv?”



Ja, och detta är nummer ett för dig, det är viktigt för dig, att blockera all negativitet, all rädsla, alla dessa ting för dig själv. Då det gäller den andra, så är det bra att älska den personen så mycket som du kan, men fastna inte i den personens uttryck av rädsla och alla dessa andra ting, förstår du? Det finns många som kommer att uppleva denna rädsla i detta samhälle, i dessa kulturer, i världen. De kommer att uppleva det, och det blir deras uttryck, deras förståelse av farorna, då upplyftningsprocessen kommer närmare och närmare. Men du själv förstår och vet om dessa processer, du behöver alltså inte vara en del av det. Du kan vara en del kärleksuttrycket, segla bara igenom hela upplevelsen, förstår du? Om du går med flödet och inte emot det, så kommer du att få en storslagen upplevelse rakt igenom allt. Men det kommer att bli många som upplever skrämselpropaganda och alla dessa ting som har satts upp tidigare av de krafter som fanns här på jorden, men det är slut med det. Ger detta ett svar på din fråga?



”ja, tack.”



Finns det fler frågor här? Mycket goda energier här, extremt goda, vi skulle kunna gå på hela natten, men vi kommer inte att göra det. (Skratt)



”Har du ett meddelande från Ashtar.”



Ashtar, min bror, javisst. Han har också sagt samma sak som Sananda gav. Han har också sagt att det kommer direkta förändringar då det gäller denna tidsperiod. Men förstå att vi är mycket tveksamma att ge tidsramar, för tidigare då vi har gett dessa tidsramar så har de inte infriats, men förstå också att det finns punkter utan återvändo, det finns punkter då dessa ting är skrivna i sten, så det kommer stora förändringar inom mycket kort och Ashtar själv är en del av denna storslagna förändring, som också Sananda och många, många andra är. För många av oss, vi alla, har väntat på detta period under en mycket tid, för ni förstår, då ni stiger upp så för ni in er i vår position och vi kan förflytta oss vidare, förstår ni? Så då ni tjänar oss så tjänar vi er. Det är synkronisitet, eller snarare ett förhållande, förstår ni? Svarar detta på din fråga?



”Ja. Finns det någon möjlighet för våra stjärnbröder att komma till Phoenix eller någonstans i Arizona?” Du talar om din Galaktiska familj? Ja, absolut. Du kommer att uppleva detta på många olika sätt och många av er i detta rum och igen många av er som läser dessa ord, ni kommer att uppleva fantastiska tider här. Ni kommer att återförena er med gamla vänner och familj från länge sedan, som ni har glömt bort här i 3D förståelse av tid, men ni kommer att återförenas med många av dem. Och många av er kommer att vara på skepp och upplever dessa nivåer av uttryck som ni en gång hade vid den tiden, och det finns många som står redo för att välkomna er med öppna armar, och som har sagts många gånger via andra källor så finns det en storslagen ceremoni som är planerad, en absolut storslagen ceremoni för att välkomna er tillbaka till de högre dimensionerna återigen och ut ur er dualitet. Det har varit en tuff väg, eller hur? (Skratt) Är ni inte redo att ta er ur detta?



”Kommer jorden självt, kommer Hon själv att inte längre vara närvarande i den tredje dimensionen?”



Det kommer att bli en tid här, ett uttryck av tid, då det finns en tredje dimensionell jord och den högre dimensionella jorden samtidigt då det gäller och de som går vidare snabbt i upplyftningsprocessen kommer tillbaka för att hjälpa de som ligger efter. Man kan säga, uttryckt som en tävling, om det var ett maratonlopp, så finns det de som går i täten och klarar sig hela vägen igenom i hög fart och det är de som når målet först, förstår ni? Det finns en del bland er som kommer att göra detta. Sedan finns de bland er som liksom arbetar sig igenom och de kommer att komma till målet, men efter de som kom i mål som del av tätklungan. Och det kommer att finnas de som tidvis stannade och gick och i sista sekund, vid det sista ögonblicket som de kan, så blir de redo att slita ned dörren till Upplyftningen och föra sig in i det, för de vill inte lämnas efter, förstår ni? Men det är viktigt för de som inte ens känner till upplyftningen och det är många, många som inte ens vet vad upplyftningen är, ingen aning förutom det som Jesus genomgick, blev tvungen att dö på krosset och sedan stiga upp på det sättet. Men de har ingen aning om att det inte är nödvändigt att dö länge för att få detta uttryck, förstår ni?



”Så jorden kommer att förbli i den tredje dimensionen?”



Ja, en del av jorden, men inte särskilt länge. Det blir bara tillräckligt länge för att låta de andra att gå framåt. De som inte är redo att gå vidare framåt och det kommer att finnas de som inte har valt varken via sina själskontrakt eller genom deras medvetna vetande självt vid denna tid, de kommer att välja att vara kvar i den tredje dimensionen förstår ni, och de kommer att acklimatiseras till en ny förståelse, ett nytt uttryck för dem själva, på sätt och vis en ny planet, skulle man kunna säga.



”Så, vad är skillnaden mellan de som stannar kvar efter och de som väljer att gå framåt, vad är den huvudsakliga skillnaden?”



Den huvudsakliga skillnaden är att de kommer att vara vid en högre frekvensvibration, de kommer att uppleva vad ni kallar för nirvana, förstår ni? Och ni kommer att vara ute ur det som är dualitetsuttrycket som ni är vana vid här, vilket ni har gjort under många livstider här.



Något annat?



”Ja, är ett möte med den galaktiska familjen, är det en del av upplyftningen, eller är det bara ett välkomnande eller besök eller möte med vår galaktiska familj?”



Om du talar om att åka upp till skeppen och att detta är er upplyftning så är det inte riktigt. Ni kommer inte att strålas upp på skeppen och att det blir er upplyftning. Ni förstår ni måste först stiga upp, ni måste ha en högre frekvensvibration och sedan vara med er galaktiska familj. Men du ställer denna fråga, och absolut så är det ert uttryck, det är därifrån som ni kommer och det är dit som ni kommer att återgå till med er galaktiska familj. ”Jag har tidigare haft erfarenheter med den fjärde dimensionen, men ni den tredje dimensionen, kommer det att ta mig till den femte dimensionen, upplyftningen?”



Ja, upplyftningsprocessen är att föra sig från den tredje, till den fjärde och de femte dimensionella frekvenserna, men förstå att för de som går vidare och upplever denna upplyftningsprocess så kommer det att finnas tider när de glider fram och tillbaka förstår ni? De kommer att gå vidare och uppleva högre frekvenser och tidvis kommer de att dras tillbaka för kroppen har en tendens att dra er tillbaka, känslan av det som ni känner till tenderar att dra er tillbaka litegrann, men var redo att släppa. Det är därför som vi säger, släpp, gå med strömmen var i kärlek och då kommer ni att uppleva allt ni vill höra och se.



”Vad kommer att hända med våra kroppar i 3D?”



Era kroppar i 3D kommer att förändras eller konverteras till en mer kristallin kropp för att kunna ta in ljuset mer fullt. Ju mer ljus som ni kan ta in desto högre för sig era frekvensvibrationer. Är detta förstått?



”Uh, det låter mycket svårt.”



Ni kommer inte att göra det som en skolsal där ni måste följa läraren, det är inte denna slags sak, och det kan inte göras fel. Det finns inget rätt eller fel här, det är därför som vi säger att ni skall gå med flödet. Ert Högre Jag, ert Högre Gudsjag vet hur man gör denna process och det finns en del av er som är en del av det, naturligtvis, och ni har gjort detta tidigare. Ni förstår, var och en av er i detta rum, annars skulle ni inte vara här, ni har var och en stigit upp tidigare under andra tider och många av er är vad som kallas systemsprängare. Ni har gått igenom gång på gång, liv efter liv, erfarenhet efter erfarenhet, planet efter planet, system efter system, och ni har gått in i de systemen och förändrat saker och ni gör det igen. Frågan kommer att komma upp, när det är rätt tid, vill ni göra det igen och många av er skulle säga, ”Aldrig jävlar” (Skratt) ni förstår inte bara ”nej” utan ”Aldrig jävlar” gör jag detta igen, dags att gå vidare och ni har absolut förtjänat rätten att göra så.



Något annat?



”Jag har en snabb fråga då det gäller den 4 november. Jag ser inte i nyhetsmedia?”



Och det är bra.



”Kommer det att ha någon betydelse då det gäller vad jag kommer att höra om förändringarna? Kommer vi fortfarande att få veta vad som händer?”



ja, för ni kommer inte att kunna veta det. Det blir inte möjligt att inte veta vad som händer. Något annat här? Då kommer vi att släppa vår kanal. Förstå nu då ni fortsätter på er resa, i er erfarenhet, ert uttryck av kärlek, finn mer och mer detta uttryck inom er själva för det är vad som kommer att katapulta er framåt. Finn det inom ert hjärta, öppna era hjärtan till ljuset och låt detta ljus flöda in och ni kommer att få en storslagen erfarenhet och vi kommer att vara där och väntar på er när ni kommer, när ni träder över tröskeln. Shantee. Frid må vara med er. Var Den.



Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se



Channeled by James McConnell?www.meetup.com/ancient-awakenings?Article may be reproduced in its entirety if authorship and authors website is clearly stated.







No comments: