viglink.com

Sunday, October 21, 2012


Yeshua och Himlens Sällskap:, 15 okt, 2012

Kanaliserat av: Fran Zepeda

Lek i Kärlekens Trädgård


Kära vänner och älskade, vi kommer till er idag för att dela några av livets hemligheter. De är inte egentliga hemligheter om ni ser på dem som de hemligheter ni har hållit fast vid sedan dualitetens begynnelse, när ni gav er iväg på er jakt på kunskap, oberoende av kunskapen och sanningen i er Gudomlighet och Helhet.

Ni bar alltid med er en tråd av denna sanna kunskap om er Gudomlighet och Helhet och det är denna hemlighet ni tillåter att komma in i er medvetenhet medan vi talar.

Ni håller dessa små bitar av sanning i era hjärtan och likt frön växer de snabbt till förverkligande. Det som behövs för att de ska växa, ger ni ofta med kärlek och ohämmat, men ibland låter ni bli att vattna dem, för det välkända drar i er. Vi ber er nu att vara uppmärksamma på när det drar i er och när ni dras till det välbekanta, och vara stilla i ögonblicket och känna efter om de håller er tillbaka från visionen av er själva på den Nya Jorden. Ni har kommit så långt, kära ni. Det kommer bara behövas uppriktig uppmärksamhet för att hålla rätt kurs och för att undvika fallgropar utmed vägen.

Er uppstigning är garanterad, så länge ni håller denna önskan i era hjärtan, så länge ni baserar allting på era hjärtan, så länge ni är noggranna med att rensa ut opportunistiska bladverk i er trädgård som vill kväva er djupa Kärlek till er själva och andra.

Det har blivit dags att vara fokuserad på ditt Hjärtas Trädgård, och omsorgsfullt rensa ut alla dömande eller tvivlande tankar om er medfödda Gudomlighet, er medfödda förbindelse med Källan, med Skaparen.

Nu har ni alla möjligheten att förbli sammankopplade med Källan, att kanalisera er egen information och kunskap som är viktig för er för att fortsätta på denna Kärlekens stig. Distraktion kommer alltid att finnas, men ni blir bättre på att utröna vad som är sant för er, vad som är viktigt för er och vad som är helt och hållet från Skaparen av Allt-Som-Är. Det är som om ni klättrar uppför en brant stig, och hela vägen stöter ni på skräp från en annan vandrare som fortfarande är insnärjd i de gamla sätten att tänka och agera.

Ni blir bättre på att se förbi de gamla resterna och hålla ert fokus på priset, uppstigningen, transformationen som ni alla har arbetat så hårt för att uppnå.

Vi finns bara en viskning bort, när era val blir allt svårare, för att hålla er på stigen. Ni kommer inte att behöva vänta så mycket längre innan ni har tagit er över det klippiga området med skräp och kommer ut i det öppna landskapet.

Vi är och har alltid varit era guider, men er förbindelse med Källan, med Skaparen, håller på att bli så mycket starkare och säkrare. Kommunikationslinjerna är mycket klarare och ni är kanske inte vana vid det, men ni kan nu ställa in rätt kanal och ta emot mycket mer exakt, när tvivlen inte är lika framträdande.

Det är som om ni kommer fram till en vacker äng utmed er stig där ni får njuta av de klara färgerna på blommorna och gräset och träden och solskenet och vattnet och vänja er vid hur ni kommer att leva mer permanent i framtiden. Vänj er vid det. Ni behöver bara stanna i stillheten i era hjärtan, kära ni, för att uppleva det och för att fortsätta känna dess frodiga skönhet.

Ni håller på att upptäcka er egen hemlighet, och den är inte ny. Den behöver bara förankras mer i era hjärtan. Ni var avsedda för att leka och skutta omkring i det frodiga landskapet som hör till Gudomligheten och Källan till Allt-som-Är. Allt som behövs är att ni erkänner det och accepterar det som en djup och kvarstående del av er.

Vi går med er och bär er inuti våra hjärtan. Ni är nästan där, kära ni.

Er älskade broder, Yeshua, med Himlens Sällskap.

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

As Channeled Through Fran Zepeda. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this notice and links are included.
http://www.franheal.wordpress.com (Blog)
http://www.franhealing.com/Current-Channelled-Message.html

No comments: