viglink.com

Saturday, October 27, 2012

Mina Kära! De närmast dagarna kanske blir prövande.


Brendas Blog, 24 oktober, 2012





Mina Kära! De närmast dagarna kanske blir prövande. Inte för att ni återvänder till er Gamla Tids varelse (Old Age being), utan för att ni flyttar in i er nya värld.



Ni kommer att finna att en del problem, som ni trodde var lösta, poppar upp igen. Ni har nu styrkan och energin att lösa er inre rädsla eller rädslor.



Nu kommer vi att gå djupare in i den känslomässiga aspekten av denna inre rädsla. Ni har gömt denna rädsla så djupt inom er att det är svårt för er att erkänna, ens för er själva, att ni har en sådan rädsla. Men nästan dagligen nu, visas den rädslan av dem som kärleksfullt kom överens om att göra så, innan ni steg ner till Jorden i denna livstid.



De personer ni fruktar mest eller ogillar, är de människor som gick med på att hjälpa er att utforska era inre problem. Något som är svårt för er att förstå när ni skakar av rädsla eller ilska efter deras senaste bedrift – av orättvis behandling av er och andra. Sanningen att säga, de ruskar om er för att ni ska bli medvetna.



Innan ni kom till Jorden visste ni i varje atom av er varelse att ni var en Stjärngud eller Gudinna. Att ni hade förmågor som mänskligheten inte kunde drömma om.



Men hur skulle ni kunna anpassa er till Jordens täthet med den vetskapen? Hur skulle ni kunna uppleva rädsla, smärta och ilska om ni visste att det var ett spel som snart skulle ta slut? Hur skulle ni kunna spela ett sådant dubbelspel om ni ville uppleva Jorden som människa och hjälpa den i sin övergång? Så ni gick med på att acceptera åtminstone en rädsla – er Akilleshäl, om ni så vill – så ert sanna jag kunde förbli dolt på Jorden – även för er själva.



Under hela ert liv (och alla era Jordeliv) har detta enda – för en del två – rädsloprobem upprepat sig. Även om ni de senaste månaderna har minskat den inre rädslan genom att skala bort flera lager, har den återigen visat sitt fula huvud.



Kanske känner ni er lite som en som har blivit friskförklarad från cancer, bara för att upptäcka att den har återkommit. Ni är utmattade. Ni känner det som att ni har gjort allt som ni har kunnat och mer. Och det har ni. Men nu har ni en möjlighet, som vi inte visste att ni skulle ha i detta livet. Ni har nu styrkan och stödet för att rensa bort er inre rädsla – den rädsla som tillät er att bli människa och förneka era Gud/Gudinne förmågor. Kanske undrar ni varför ni som Stjärngud eller Gudinna inte använde era krafter för att kringgå den rädslan.



Er målsättning vid inträdet på Jorden var att bli människa. Ert jobb, om ni så vill, var att bevisa för er själva och andra att ni kunde förändra Jorden utan att använda era superkrafter. Och det har ni gjort. Nu är det dags för er att fokusera på er själva.



Ni behöver inte längre dölja er krafter eller vara en människa fylld med gamla tiders rädslor eller ängslan. Ni har slutfört den resan i mänsklig form med mänskliga begränsningar. Det är dags för er att sväva. Inte som en människa med extraordinära krafter, utan som en Stjärngud eller Gudinna. Ni kan inte sväva om ni underhåller den inre rädsla som gjorde er till människa.



Hur vill ni identifiera er inre rädsla? Se tillbaka på ert liv och minns de händelser eller de människor som gjorde er mest upprörda. Leta sedan igenom de ögonblicken för att hitta den sammanlänkande rädslan. Kanske är det frihet, övergrepp, värdelöshet, ansvar eller något helt annat. Bara ni vet var er rädsla kommer ifrån.



För de av er som ännu inte har studerat sitt beteendemönster, ta några minuter och skriv ner vad som gjorde er mest arg de senaste tre veckorna. Det är ert inre problem.



Ert inre problem kanske inte har uppenbarat sig för er. Men vi lovar er att om ni har modet att titta efter, kommer vi att ge er ledtrådar för att hjälpa er att lösa det. Varför påskyndar vi inte processen genom att berätta vad ert inre problem är? Vi är era guider inte era frälsare. Ni är era frälsare – detta är den Nya Tidsåldern (the New Age). Ni behövde frälsare på den Gamla Tiden, när ni minskade ner era krafter för att acceptera att andra kunde eller borde kontrollera er. Och ni gjorde det för att till fullo utforska upplevelsen av att vara människa.



Den Nya Tidsåldern har kommit. Det är dags för er att göra anspråk på er verkliga roll som Stjärngudar eller Gudinnor. Så är inte möjligt om ni fortsätter att tro eller accepterar att ni är kraftfulla, förutom när någon knackar på er inre rädsla. Eftersom detta är en så viktig - och oväntad kan vi tillägga – utveckling i er övergång, kommer ni att bli attackerade i er Akilleshäl/inre rädsla om och om igen tills ni – och bara ni – bryter den cykeln. Ni kommer att göra det genom att avsluta kontraktet med den person eller de personer, som kärleksfullt hjälper er med att upptäcka era inre problem. Många av er undrar varför det är första gången de hör talas om detta. Varför diskuterades inte frågan för flera månader sedan?



Ni hade inte styrkan att utforska era innersta problem förrän nu. Ni har rensat ut så många bitar av era inre problem och är nu redo för en kirurgisk borttagning. Och Universum sänder energier för att hjälpa er att göra det.



Det är inte så att ni aldrig mer kommer att vara arg på den här personen eller den här händelsen, ni kommer bara att känna mindre behov av att vara det.



Ni behöver inte längre se ut, låta eller vara som andra, ni liknar inte något annat väsen i Universum. Låt det vara så. Tillåt er sedan att ta bort rädslan, som fortsätter att göra er mindre än det strålande väsen ni är. Det är dags för er att säga ”försvinn jäkla rädsla” och återta er Gud eller Gudinneroll.



Så får det bli. Amen.



Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se



Copyright © 2009-2012, Brenda Hoffman. All rights reserved. www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep the integrity of this article by including the author: Brenda Hoffman & source website link: www.LifeTapestryCreations.com





No comments: