viglink.com

Friday, October 19, 2012

Världslärarens offentliga arbete har börjat


Sharelogo
Världslärarens offentliga arbete har börjat
Han har nu givit 70 TV-intervjuer
och fler väntas äga rum i Amerika, Japan, Europa och resten av världen 


                      Maitreya träder fram

"Hoppet är nu stort inför mitt framträdande och med glädje kommer jag att presentera
mig för människorna.
Leta efter mig och finn mig väntande.
Sök mig och ta min hand.
Jag behöver er hjälp för att träda fram och välsigna denna värld och lära människorna att vägen framåt är enkel. Det kräver endast ett accepterande av rättvisa och frihet, av kärlek och att vi delar med oss till varandra."

Maitreya


Med vägen förberedd av "stjärnan", har världsläraren Maitreya gett sin första intervju på amerikansk television. Miljoner har hört honom tala både på TV och internet.

Hans offentliga arbete har börjat

Han presenterades, inte som världsläraren Maitreya, ledare för vår andliga hierarki, utan helt enkelt som en vanlig man. På så sätt kan han vara säker på att människor följer och stödjer honom på grund av sanningen och förnuftet i de idéer han lägger fram och inte beroende av hans status.
Han talar med allvar om nödvändigheten av fred, som endast kan uppnås genom att skapa rättvisa och riktig fördelning av världens resurser.
Detta är den första av många liknande intervjuer som kommer att ges i USA, Japan, Europa och på andra håll, för att föra fram hans budskap om hopp för världen.

Benjamin Creme
14 januari 2010




Senaste nytt


Föregångare
Av Mästaren - genom Benjamin Creme
Idag finns bland 

mänskligheten ett ökande antal kvinnor och män vilka är sysselsatta med att utarbeta de principer som den nya civilisationen kommer att vara uppbyggd på. De finns i nästan varje land och de sprider de läror vilka återspeglar kvaliteterna för Vattumannens Tidsålder.

Snart kommer det att bli uppenbart för många att deras idéer finner genklang över hela världen, att en stor förberedd grupp arbetar och med hög röst ger uttryck för människors längtan efter förändring, och följderna för samhället som denna förändring oundvikligen kommer att medföra.
Mer och mer ses människor som överflödiga i en kamp för överlevnad, likt schackpjäser i ett gigantiskt spel i jakten på pengar. Inte så länge till kan mänskligheten uthärda påfrestningen av denna kamp, i vilken människor tar ställning för kärlek eller sanslös girighet.
Bakom kulisserna underblåser Maitreya och Hans Grupp denna konflikt och mer och mer börjar människor gradvis se sin väg.mer>>
,

Ny bok av Benjamin Creme;

Ljusets krafter samlas
(The Gathering of the Forces of Light)


Gathering of the Forcec of Light

Vad är det som sker?


De senaste 20 åren har varit präglade av plötsliga sammanbrott av förtryckarregimer i Öst och Väst, en ökande miljöförstöring och ett destruktivt ekonomiskt system som baserar sig på konkurrens och ett ohållbart utnyttjande av jordens resurser.

Dagens börshandel har inte längre någon motsvarighet i den verkliga ekonomin. Börsmarknader, som inte är något annat än spelkasinon kommer inte längre att ha en plats i ett framtida samhälle. Vi närmar oss oundvikligen en världsomfattande börskrasch.

En sådan händelse kommer att ställa oss inför ett val: Att antingen acceptera en sådan börskrasch som en naturlig händelse i en konjunkturcykel och fortsätta som förut eller att radikalt förändra vårt ekonomiska system.

Väljer vi att blint följa marknadskrafterna leder detta oundvikligen till större klyftor mellan rika och fattiga och därmed tilltagande konflikter. Det leder också till en överproduktion som skapar en situation, där fortsatt liv på jorden omöjliggörs.

Väljer vi att radikalt förändra vårt ekonomiska system innebär detta riktig fördelning av jordens resurser, samarbete i stället för konkurrens och en ny tid av fred och harmoni.

Vi bevittnar dagliga manifestationer av ovanliga fenomen, som många kallar "mirakler", förutsägelser som förebådar "en ny tid" inom varje andlig tradition.

Vad ligger bakom allt detta?


Vi tror att dessa skeenden inträffar genom påverkan av mäktiga andliga krafter. Stora andliga lärare - kända i östern som Visdomens mästare- framträder nu gradvis i den moderna världen.Tillsammans med världsläraren Maitreya, Mästaren över alla Mästare, kommer de för att visa oss hur vi kan bygga en ny civilisation baserad på rättvis fördelning av jordens resurser, mänskliga rättigheter och samarbete. Snart kommer de att träda fram och hjälpa oss att förändra världen för alltid.


Vilka är vi?


Share International, en obunden, fri sammanslutning med grupper i mer än 25 länder som i samarbete med den brittiske författaren och föreläsaren Benjamin Creme, sprider och distribuerar information om denna stora planetära förändring. Vi uppmuntrar er till att besöka vår hemsida och börja en ovanlig resa in i framtiden.

Förstagångsbesökare:
Vi föreslår att du läser den korta inledande informationen.


Maitreyas förberedande arbete mellan åren 1977-1997

  • 8 juli 1977: Maitreya lämnar sin tillflyktsort i Himalaya.
  • 19 juli 1977: Anländer till London. Bosätter sig i Brick Laneområdet.
  • 6 sept 1977: Första budskapet från Maitreya under ett av Cremes föredrag.
  • 1978: TV-film gjord om Maitreya och asiatiska kolonien, men aldrig visad.
  • Jan 1979: Maitreya ger sitt första offentliga tal (som medlem av den asiatiska kolonien)
  • 16 feb 1980: Maitreyas femte offentliga budskap till 1000 människor.
  • 19 april 1980: Det sjätte offentliga talet till 800 människor. Intresse från den lokala pressen.
  • 7 feb 1981: Maitreya intervjuad (inkognito) i radio för första gången.
  • 19 juli 1981: TV visar Maitreya (inkognito).Maitreyas budskap ökar till ett var fjortonde dag.
  • 21 okt 1981: Maitreya talar i radio (inkognito).
  • 7 nov 1981: Maitreyas offentliga budskap ökar till en gång i veckan.
  • April 1982: Creme organiserar en världsomspännande annonscampanj med helsides annonser i dagspressen om Kristus närvaro.
  • 1982: Creme tillkännager vid en presskonferens i Los Angeles att Maitreya bor i London, och är beredd att träda fram om han blir ombedd av media att göra så.
  • 1982-1985: Frilansjournalister försöker att "finna Maitreya."
  • 31 juli 1985: 22 journalister som representerar media från öst och väst, samlas i Brick Lane i hopp om att få kontakt med Maitreya. Denna symboliska händelse tillåter Maitreya att börja framträda mer öppet.
  • Jan 1986: Maitreya blir filmad och intervjuad av BBC under ett antal månader. Löfte om pressmeddelande om Maitreya ges av BBC, men detta togs tillbaka senare.
  • Feb 1987: Maitreya börjar träffa inbjudna journalister, dignitärer, politiker, diplomater, etc.
  • 26 feb 1987: Maitreya intervjuad av CNN. Filmen aldrig visad.
  • 1987: Maitreya upprättar sitt indiska ashram och omlokaliserar sin bas i London.
  • Aug 1987: Creme tillkännager: "Inom de närmaste tre eller fyra månaderna kommer Maitreya att arbeta intensivt på att genomföra ett genombrott i de internationella relationerna i världen." I december signerar president Reagan och Gorbatjov SALT-1, nedrustningsavtalet mot kärnvapen.
  • 1988: Maiterya uppenbarar sig personligen och i drömmar för världens ledare och vanliga medborgare.
  • April 1988: Maitreya börjar, genom en nära medarbetare, ge ut sin undervisning och ger förutsägelser och kommentera världshändelserna, vilka publiceras i Share International och distribueras genom pressreleaser världen över.
  • 11 juni 1988: Maitreya uppenbarar sig mirakulöst för 6000 människor vid ett healingmöte i Nairobi, Kenya. Fotografier och reportage om händelsen publiceras av CNN och internationell media. (I England genom The Guardian, The Sun, BBC Radio 4). Se bilderna nedan.
    Maitreya i Nairobi I      Maitreya i Nairobi II

  • 1988: Vid sina offentliga tal uppmanar Maitreya till att börja förändra samhället, om själens natur, verkligheten, och för första gången talar han om sig själv och sitt uppdrag.
  • 1988: Maitreya börjar manifestera ljuskors. Se några exempel nedan.
    Ljuskors I       Ljuskors II       

  • 21-22 april 1990: En historisk konferens - 200 dignitärer (kungligheter, ambassadörer, diplomater, vetenskapsmän, politiker, religiösa representanter) och 40 journalister var inbjudna till en veckoslutskonferens ledd av Maitreya.
  • 1990: Dokumänterfilm görs, i vilken Maitreya berättar om sina planer och sin undervisning. Accepterad av de största Radio och TV-stationerna i USA, men aldrig sänd.
  • 1990: Första rapporteringen om att Maitreya manifesterar sig som en "mystisk liftare" registrerad i Nya Zealand.
  • Sept 1991: Maitreya börjar framträda inför stora religiösa fundamentalistiska grupper världen över, och i närheten har han laddat käl lor med helande energi.
  • Juni 1994: Maitreya accepterar en inbjudan för en första TV-intervju på ett större TV-bolag i USA. Tiden ännu inte fastställd.
  • Maj 1995: Cremes mästare avslöjar: "Tidpunkten för Maitreyas framträdande har bestämts. Världen kommer snart att se honom."
  • 21 sept 1995: Maitreya manifesterar mirakler med hinduiska mjölkdrickande statyer.
    Mjölkdrickande Ganeshastaty

  • 8 nov 1995: Första ljuskorset i Knoxville manifesterat av Maitreya.
  • 1995-till dags dato: Tecknen på Maitreyas närvaro fortsätter att öka i antal inför hans första TV-framträdande.

Notera:

När du söker namnet "Maitreya" på Internet, kommer du att finna andra websidor som erbjuder sina versioner av denna märkliga story. De kan, men behöver inte, tala om samma person Benjamin Creme beskriver eller presentera samma information som Creme tillhandahåller. Vissa har citerat Creme utan att ange källan, andra har kopierat från den amerikanska Share International websidan och broderat ut den utifrån egna perspektiv.
Det är upp till var och en att avgöra vad som verkar sant. Om du emellertid letar efter Benjamin Cremes direkta förklaring till denna historiska händelse, så kan du finna det på den här sidan och andra websidor *från* den, och dessutom i böcker som getts ut av Share International och Tara Center samt svenska översättningar av dessa böcker.


Tillbaka till Bakgrundsinfo om Maitreya
Tillbaka till Huvudmenyn


No comments: