viglink.com

Wednesday, October 24, 2012

Det här är en tid för förändring


21 okt 2012 
Den Arkurianska Gruppen








Det här är en tid för mycket förändringar för många. Var inte rädda kära ni, förändringarna är till för att Ljuset ska manifesteras i världen. Allt fortskrider enligt planen och ni kommer snart att märka det. Många frågar; ”Var är det här, var är det där?” Var tålmodiga kära ni, för byggandet av den tredje dimensionens låga nivå kaos i oupplyst energi tog eoner att skapa. Detta kan inte bli nedrustat på ett ögonblick även fast det inte är verkligt men bara uttrycket av en falsk tro och föreställningar.

Ni kan förstå från detta vilka mäktiga varelser ni verkligen är att mänsklighetens falska trosuppfattning kunde skapa den inbillade värld som ni lärt känna och uppleva liv efter liv. Ni har letts till att acceptera en värld fylld de uppför och nerförsbackar tagit för givet att vara verklighet, att livet är på det sättet. Sanningen känner inga uppför och nerförsbackar men är alltid äkta Ljus och Kärlek, alltid närvarande, för det är allt det är. Gudomlighet är ert arv som söner och döttrar av det Gudomliga. Det är sanningen och modellen av allt som är verkligt och ni börjar att förstå det. Varje steg ni har tagit i avsaknad av sanning för er närmare att förstå hur detta fungerar, och försiktigt guidar er ur att tro andliga aktiviteter vara ”woo woo stuff” som många kallar det, och in i verklighetens rike. ”woo woo” världen är i verkligheten den tredje dimensionen – villfarande tolkningar av verkligheten skapad av mänsklighetens okunnighet under hundratals livstider.

Dagens lektion och budskap är Ljus - en djupare förståelse av vad ordet Ljus menas som är i sin renaste form, Gudomligt Medvetande. Den Arkturianska Gruppen kommer för att undervisa, inte att förutspå eller kommentera världshändelser.

Energins vibrationer blir låga, tunga och mörka när den är belamrad med omedvetna och outvecklade trosuppfattningar av dubbelhet och separation. De flesta av er har en eller flera gånger upplevt att träda in på en plats där ni haft en betungande känsla som var obekväm som gjorde att ni ville gå. Många band bär denna energi. Detta är upplevelsen av att vara i lägre resonerande energier. Många av dagens högt utvecklade barn tredskas när de besöker vissa platser och åstadkommer mycket förvirring för föräldrarna. Det är för att de är mer känsliga för energi och kan känna problem eller kaos i särskilda miljöer. När en individ utvecklas, blir mer medveten om sanningen och gör sej av med det falska, är hans energifält kompetent att visa sitt redan nu gällande ljus, Gudomligt medvetande - Upplysningstid. En individs energifält blir ljusare och lättare när han begagnar sej av sin medvetna tro, och släpper vad som är gammalt och avslutat. Faktiskt, Ljus är allt det är, men denna alltid närvarande verklighet blev omärklig och osynlig för de flesta, när tron på två krafter blev antagen.

När andliga lärare säjer bär ljuset, det är en vägledning att bekräfta ljuset inom ert hjärta från er högsta känsla av tolkad sanning. Föreställ er ljust vitt/guld glittrande partiklar av ljus och strömma ut det igenom era fysiska, emotionella, mentala och andliga kroppar med avsikten att Det sanerar allting utom sej självt. Ni förstår, Ljuset är den manifesterande formen av Verkligheten. Mänskliga ögon kunde inte tolerera själva Ljuset av det Gudomliga så bländande är det, fast andliga studenter blir mer medvetna om och upplever Gudomligt Ljus genom gradvis och uppenbarande medvetenhet.

När under tysthet ni är guidade att sända ljus till någon, behöver ni aldrig att eller ska ni, ge föreskrifter för det därför Ljuset vet vad personen behöver och är substansen av det. Om ni skulle se ljus i era meditationer når ni de högre frekvenserna.

Ljus får aldrig användas som en magisk stav, för denna ide var och är fortfarande misstaget för många som lär energiernas hemligheter, men de är inte tillräckligt andligt utvecklade att använda kunskapen osjälviskt. Ert uppvaknande ger er närvaron av en redan närvarande Gudomlig energi som visar sej som Ljus. Detta Ljus uppmanas att bli accepterat, sett, respekterat, kärleksfullt igenkänt hos andra, flödande till världen utan föreskrifter, och emottaget som Gud – den mäktiga JAG ÄR närvaron inom er, aldrig att bli missbrukad.

Ni förstår Gudomligt Ljus har aldrig försvunnit, människorna bara föll i glömska om det. Det är därför när Varelser ifrån Högre dimensioner visar sej för individer, uppträder de som ljus. Illumination är den substans av halos sedda runt helgon och ”heliga” individer. Ljuset sett runt den stora mästaren Jesus reflekterar bara renheten av hans medvetande. Ju mer tomt av falska föreställningar och trosuppfattningar av tvåsamhet och separation det är, dess då mer redan närvarande ljus är möjligt att manifesteras. Växter, djur och allt levande bär det Gudomliga Ljuset för det är allt som är.

De som ser auror - kommer att berätta för er att de ser många olika färger baserat på vilken nivå av medvetande individen har. Det rena vita ljuset av Källan innehåller alla färger som reflekterar fasetter av sej själv. Detta rena ljus visar sej i auror med olika och hela tiden förändrade kombinationer av färger beroende av individens personliga energifält vid det tillfället. Ni kommer att se många färger som ni inte ännu är medvetna om medan Jordens energifrekvenser höjer sej till ett högre dimensionellt status. Var Ljuset, sänd Ljuset, älska Ljuset, bli medvetna om Ljuset - därför att ni är Ljuset.

Vi är den Arkturianska Gruppen

www.onenessofall.com

Svensk översättning: Bibbi Ahmstedt 

No comments: