viglink.com

Friday, October 19, 2012

Fatta mod. Ert nya liv är nära förestående.


Ärkeängeln Michael via Ron Head, 17 okt, 2012



Fatta mod. Ert nya liv är nära förestående.



Vi kommer denna dag med fler uppmuntrande ord till var och en som läser eller hör detta meddelande. Varhelst ni är, närhelst ni mottar dessa ord, vet att vi är med er i denna stund och varje ögonblick.

På vissa platser, har den intellektuella förståelsen för det vi talar om nu, ännu inte nåtts. Men den inneboende kunskapen om förfäderna är fortfarande känd. Därför, vet i ert hjärta att vi är ett medvetande, ni och jag, ni och alla andra varelser i detta universum och alla andra universum.

Vi är aldrig mer än en tanke bort från er. Det finns några underbara historier i stora böcker, som berättar om tider när vi talade med varandra och vandrade tillsammans. Jag säger er nu att aldrig förr i er värld har vi gjort oss mer tillgängliga för er. Aldrig tidigare har så många sett så många bevis på vår närvaro i sin vardag, eller sett oss i sina drömmar, eller känt vår energi omkring sig.

Vår Skapare har bestämt att ni ska återvända till fullt medvetande. Vi har i uppdrag att ge er all tänkbar hjälp närhelst ni ber om det. Det är en fröjd och en glädje att föra er hem igen.

Det är bara lite som ni behöver göra. Be om vår hjälp och tillåt den. Öppna ert hjärta för det verkligt fantastiska flöde av kärlek, som nu uppslukar och genomsyrar denna värld. Bara den minsta ansträngning för att finna och känna detta i ert hjärta behövs, mina kära.

Om ni är en som redan beslutat er för denna väg, är det dags att bestämma er för vad ni tänker göra härnäst. Vet ni det? Vad skulle få ert hjärta att sjunga som mest, om ni skulle vakna upp varje morgon och veta att ni skulle kunna göra det? Om ni inte vet vad det är, titta in i ert hjärterum och finn de vackert inslagna gåvorna, som ni tog med er hit. Packa upp var och en av dem försiktigt. Be oss att visa er vad som finns i dessa presenter. Ni kanske blir förvånade när ni hittar vad som kommer in i era liv.

Var och en av er är en dyrbar gåva och en del av den nya världen, som vi håller på att bygga. Hitta förtroendet och tilliten i er själva, självkänslan, och erbjud den till världen. Ni är en värdefull och oskattbar skapelse av Skaparen av Allt Som Är. Ni är omätbart älskade. Ni har blivit anförtrodda framtiden för denna värld. Börja se er själva som vi ser er! Öppna er själva för Skaparens villkorslösa Kärlek. När ni känner den Kärleken, mina fantastiska vänner, andas in den i varenda cell i er kropp och andas sedan ut den till vartenda hörn av ert liv. Ni gör skillnad. Det finns mycket glädje i det.

Hitta något varje dag som ni kan känna tacksamhet för, även om det bara är ert liv. När ni uttrycker detta för den Ende, kommer ert liv att förändras. De saker som ni uppskattar kommer att växa. Fatta mod. Ert nya liv är nära förestående.

Vi önskar er en bra dag.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Share this: 

No comments: