viglink.com

Friday, October 19, 2012

Allt måste publiceras...


Sananda 17 okt, 2012

Via John Smallman

Allt måste publiceras för att hjälpa folk att förstå orsakerna till de stora förändringarna.

Intensiteten hos dina förväntningar fortsätter att öka och så gör också Kärleksenergierna som omger dig som en förberedelse för ditt uppvaknande. Bli inte missmodig över de negativa nyheterna – krig, ohederliga politiker och ekonomer, om bolag som inte bryr sig om omgivningen och om allmän korruption- eftersom det är mest för att ta fram i ljuset det som många av er länge har känt till. Allt detta måste göras känt för att hjälpa människor att förstå orsakerna till att stora förändringar av det sätt som ni lever på Jorden är essentiella för allmänt välbefinnande.

Och omfattande förändringar börjar att visa sig när de som har integritet och framsynthet ökar sina ansträngningar för att göra mänskligheten uppmärksam på några av de mer flagranta skadorna som tillfogats planeten och mänskligheten för,som man påstår, är nödvändigt för framsteg och ekonomin.

För de som har gett sig själva rätten och kraften att genomföra politik och metoder vars skandalösa uppsåt är dolda för allmähetens syn, så är tiden för nu inne där avsiktlig uppsägning av mänsklighetens bästa intressen är slut.

En era av frid och överflöd, när människor verkligen kan upptäcka, utveckla och expandera sina enorma kreativa möjligheter är nästa framme nu. När det går upp för alla det underbara i allt liv och det sätt på vilket det uttrycker sig som kommer att avslöja sig i otaliga uppvisningar av häpnadsväckande skönhet och samlad komplexitet. När ni alla börjar förstå den gudomliga kreativa potentialen som alltid har funnits tillgänglig för er, och när ni har helt och fullt integrerat den så öppnar sig den bländande samling av möjligheter framför som er som ger er oändliga glädje och förtrollning.

Guds vilja för Hans skapelse är att den glädjefullt och för evigt ska expandera för att förse varje möjligt tillfälle med överflöd varav dess deltagande samhällen kan föreställa sig ytterligare njutning. Skapande är ett stadium av oändlig och ständigt växande glädje där alla dess deltagare är för alltid helt medvetet engagerade . Glädje är ett naturligt stadium av skapande. Det är att bestämma att alla som väljer att erfara separation kommer att återvända när de väljer att avsluta sin krock med illusionen, och all samtidig smärta och lidande och öppna sina hjärtan föra att acceptera, gå in i och helt och fult engagera sig en gång till i det oändliga fältet med Guds kärlek.

Guds vilja är ofrånkomlig och oundviklig och eftersom alla livsformer är gudomliga skapelser med absolut perfektion så förstår de att medan de har fri vilja att engagera sig med vilket koncept som helst som de kan skapa, inte desto mindre är det så att inget som man kan skapa med sin egen vilja utan Honom kommer att kunna mäta, än mindre överträffa, Guds skönhet och perfektion och den absoluta kärlek som det innebär att vara Ett med Honom

Din vilja är verkligen perfekt anpassad till Hans Vilja. Du har bara tillfälligt glömt detta medan du har gömt dig själv bakom en tunn och praktikt taget transparent slöja för att undersöka om möjligheterna och tillfällena som en illusionistisk omgivning innehåller kunde erbjuda något som skulle kunna roa och behaga dig. Du upptäcker att det kan inte det, så du förbereder dig för att låta det lösas upp i den oändligt lilla poolen av ingenting som du föreställde dig den, så att du än en gång kan få vetskap om Verkligheten.

Verklighet är där allt som Gud skapat har sin eviga existens, det finns ingen annan plats. Men det finns en paradox här genom att det verkar som om du konstruerade någon annan verklighet med din fria vilja där du kunde ha upplevelser som skiljde sig enormt från vad som faktiskt är möjligt.

Dessa experiment blev mörkare och mörkare när du lät din fantasi springa upplopp tills du nådde den nivån av mörker som nu verkar omsluta dig, genom att stänga av dig nästan fullständigt från Guds Kärlek. Att göra det är förstås omöjligt, men du har dramatiskt kunnat reducera din medvetenhet om Det när du gick in i rädslans, bedrägeriets och svekets fantasirike, som har orsakat dig så mycket smärta och lidande.

Önskan att avsluta den löjliga erfarenheten har till slut rört sig med fasthet in i mänsklighetens kollektiva fält av medvetande och ni öppnar nu er själva för att tillåta den gudomliga kärlekens fält, som alltid har insvept er även om ni valde att vara omedveten om det, att varsamt och oemotståndligt influera dina tankar och känslor för att visa dig vägen till uppvaknande. Effekten av detta har blivit omöjligt att ta miste på eftesom du ser människor överallt som har levt så länge i rädsla, släppa sina oflexibla trosföreställningar i behov av att skydda sig själva från andras våld med alla sorts vapen, och söker i stället att engagera sig kärleksfullt med varandra.

En stor förändring i mänskliga relationer är på väg, som kommer att leda er ut från mörkret av era illusioner och Hem till värmen och glädje av att vara Ett med er Fader och all skapelse. Ett entusiasmerande och magnifikt välkomnande väntar på er återkomst.

Din älskade broder, Jesus

No comments: