viglink.com

Tuesday, October 30, 2012

Bara några steg till och ni kan gå över mållinjen som vinnare




Lady Maria genom Isabel Henn, 28 oktober, 2012



Bara några steg till och ni kan gå över mållinjen som vinnare


Mina kära barn, ni befinner er just nu i en liten vila innan nästa portal, den 11/11. Använda denna vila för att stärka er själva inför nästa ström av energi. Vila mer, ät lättare och drick även mer bra vatten. Många av er beaktar våra råd, men tyvärr finns det också många som fortfarande äter för tung mat och vilar för lite. De äter för mycket fet och behandlad mat, springer omkring dag som natt, det är inte konstigt att de är fullständigt utmattade. Vi ger er inte dessa råd bara för att vi råkar komma att tänka på dem, utan för att vi vill att ni kommer igenom dessa turbulenta tider på bästa möjliga sätt. Era kroppar måste jobba så mycket, inte bara genom transformeringsprocessen, utan också genom era jobb, som ofta är mycket stressfyllda. Och sen packar ni er fritid full och undrar varför ni blir alltmer trötta. Har inte vi sagt till er i månader att ni behöver mer vila? Snälla, mina barn, för er själva, inte för oss, gör er själva en tjänst. Era kroppar och hela er konstitution kommer att bli tacksamma för det. En extra timme sömn, eller en kort vila vid lunch kommer få er att må mycket bättre.

På det norra halvklotet kommer sakta vintern och dagarna blir kortare. Använd därför dagarna när solen står så vackert på himlen, för att värma era hjärtan. Klä er varmt och gå på en promenad i solen, ni kan också sitta på en skyddad plats och vila lite. Så ni får båda delar, lite lugn och ro och informationen genom solens strålar. Det är nu inte långt kvar til slutet på året, fortsätt härda ut, även om det är ibland är svårt. Sedan ni ökat era egna vibrationer, uppfattar ni nu skillnaden gentemot de lägre frekvenserna tydligare. Att ha att göra med människor som fortfarande sover är svårt för er. Vi vet detta mycket väl, och vi uppskattar er för ert mod och er uthållighet. Låt ert ljus fortsätta att lysa, det hjälper människor omkring er att vakna upp, och då blir det även lättare för er. Var snäll och hjälp dem genom de här sista stormarna. De kraftfulla energierna som skickas till er, hjälper till att lösa upp de lägre energierna från miljön på jorden, så att de lättare kan avlägsnas. Ni kan hjälpa till med detta genom den rätta användingen av den Violetta Flamman.

Ni är så nära framgång, ni kommer att fortsätta göra vad ingen har gjort i eoner, ni kommer att lyckas där Atlantis och Lemurien misslyckades. Er uppstigning kommer att orsaka en kedjereaktion inte bara i ert solsystem, utan i galaxen och hela universum. Ni har uppnått så mycket så här långt, så samla ihop ert mod och er styrka igen för en sista, fantastisk spurt. Bara några steg till och ni kan gå över mållinjen som vinnare – tillsammans, för det kommer att vara en gemensam seger för mänskligheten. Vi går bredvid er och stödjer och hjälper varän det behövs. Det kan ni lita på. Vi kommer inte att bära er i mål, ni måste gå själva, även om ni måste krypa på era knän, men vi kommer att stödja, ge er mod och hurra på er. Utmed vägen ger vi er healing, där det behövs, och ni kan vila efter det, men först kommer det att firas.

Mina kära barn, nu vet ni var ni står, ni kommer att utföra de sista stegen, det vet jag säkert, för jag känner redan till slutresultatet och det ser helt fantastiskt ut. Vi är osynliga vid er sida och håller er upprätt. Jag älskar er alla så mycket och finns alltid där för er. Jag är er moder Lady Maria och sveper in er i min kärlek.

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Copyright © isabel Henn. it is allowed to share this message in its complete form without changes and when the author’s name and the link to the original site is given.http://sirianheaven.wordpress.com/ 

No comments: