viglink.com

Wednesday, October 31, 2012

Utlämna förtryckt information och släpp lös energin


FREDSPROJEKTET PRESENTERAR

Dr Steven Greer – Utlämna förtryckt information och släpp lös energin

En välkänd man

Dr. Steven M. Greer betraktas allmänt som en av de främsta inom utomjordisk intelligens. Han är grundare och internationell direktör för Centrum för Studier av UtomJordisk Intelligens (CSETI). Han är en livstidsmedlem i Alpha Omega Alpha, en av USA:s mest hedervärda medicinska föreningar. Dr. Greer är en akutläkare och tidigare ordförande för akutvården på Caldwell Memorial Hospital.
Som direktör för CSETI, har Steven lett ett forskarteam som runt om i världen undersöker förekomsten av utomjordisk intelligens och vid flera tillfällen har han med framgång etablerat kontakt och kommunikation med utomjordiska rymdskepp på nära håll. Han har träffats och haft informationsmöten med högt uppsatta medlemmar av regering, militär och underrättelsetjänst i USA och runt om i världen. Vi talar bland annat om högre CIA tjänstemän, ’Joint Chiefs of Staff’, Vita huset personal, högt uppsatta medlemmar av kongressen och kongresskommittéer, diplomater, högre militära tjänstemän i Storbritannien och Europa samt medlemmar av den japanska regeringen. Dr. Greer har setts och hörts av miljoner människor världen över på shower som Larry King Show, CBS, BBC, NTV i Japan, "Observationer" och "Encounters" (TV-program i USA), Art Bells show, Armstrong Williams radioprogram samt ett dussintals andra TV och radioprogram.
Han har fram tills denna dag föreläst för tiotusentals människor runt om i världen om den fria energin och utlämnandet av förtryckt information gällande kontakten med utomjordisk intelligens.

Disclosure Project

Disclosure Project (disclosure = avslöja/utlämna) är ett ideellt forskningsprojekt som arbetar för att exponera förtryckt information om UFO: n, utomjordisk intelligens samt de undangömda avancerade energi och framdrivningssystem som har utvecklats i över hundra år. Projektet har idag över 400 personer inom regering, militär och underrättelsetjänst i olika länder (främst USA) som vittnar om deras direkta, personliga första hands kontakt med UFO: n, utomjordingar, utomjordisk teknik samt om mörkläggningen som gör att den här informationen inte kommer ut till allmänheten.
Den 9 maj 2001 så framträdde ett tjugo tal människor inom diverse områden (nämnda ovan) då de hölls en presskonferens på National Press Club i Washington DC för att vittna och fastställa faktumet att oidentifierade objekt, utomjordiska fordon och utomjordiska varelser länge har varit i kontakt med den ”hemliga amerikanska regeringen”.  Dokument från regeringen samt andra bevis förklarar utan tvekan dessa fenomen som verkliga. Jag vill absolut rekommendera dig att se presskonferensen – som du ser finns länken till filmen till höger här. Den sägs vara en av de absolut mest sedda presskonferens i världen. Tydliga bevis och vittnen förklarar faktumet att vi absolut inte är ensamma på denna planet.

Frigör Energin

Vi har möjlighet till att på flera olika sätt omvandla det elektromagnetiska energifält som vi befinner oss i till elektricitet med hjälp av utvecklade tekniska apparater. Redan år 1902 ställde den berömde Nikola Tesla sig framför den amerikanska kongressen med en sådan apparat och utlovade en fungerande metod som kunde ge gratis energi. Tesla ville ge gratis energi till hela världen. De högsta hönsen i USA (JP Morgan, Rockefeller m.fl.) ville dock inte låta någon vetenskapsman uppfinna och sprida något som de inte kunde sätta en mätare på, som de inte kunde ta patent och tjäna pengar på med andra ord. Nikola Teslas uppfinningar tystades ned och hans idéer om gratis energi till hela världen ströks under mattan.
Under 1900-talet fram tills idag har flera vetenskapsmän gjort fantastiska upptäckter då vi kan utvinna energi från det magnetiska fält som jorden själv skapar. Industrialiseringens jättar har dock jobbat stenhårt för att inte låta energiindustrin utvecklas åt detta håll.
Steven Greer har jobbat länge med att få kontakt med någon med detta instrument för att, med sitt väletablerade nätverk, ordentligt kunna lansera detta och förklara för världen att dessa metoder existerar – och kan ge gratis/fri energi till alla människor på hela planeten. Precis som med utlämnande av information kring den hemliga kontakten med utomjordingar så har s.k. insiders även försökt hjälpa Dr. Greer med frambringandet av dessa apparater. Några försök har lett till att människor förlorat livet. I sin föreläsning ”The Promise of Free Energy” (som jag också rekommenderar dig att titta på här till höger; Föredrag om Fri Energi) berättar Steven om insiders som velat hjälpa till och ger oss en bild av hur kontrollerat systemet verkligen är.

Regeringarna kan inte göra något

Barack Obama har fått en mängd briefings från The Disclosure Project, inte bara angående utlämnandet av information kring UFO/”ET”-frågan utan även angående denna energilösning där han ber om hjälp att tillåta och finansiera utvecklingen av den fria energin. Ännu har Dr Steven Greer inte fått någon respons. Vi kan alla vara överens om att energiutvecklingar som dessa är ett gigantiskt steg i rätt riktning för vår miljö och inte kommer Obama, Miljöpartiet i Sverige eller någon annan inom regeringarna gå med i denna offensiv om inte människor som Steven Greer och andra utanför regeringen stöttar dem. I både utomjording- och energifrågan kan de som är utanför den politiska verksamheten verkligen vara drivkraften i den förändring vi ser, för det lilla nätverket som agerar för eget intresse bakom USA:s regering, som bl a Steven Greer bevisar för oss, verkar inte förändra sin taktik.


Skrivet av Henrik Sandberg
LÄR DIG MER

Föredrag


Presskonferensen - The Disclosure Project
Se Online

Steven Greer Håller Föredrag Om Fri Energi
Se Online

Project Camelot Intervjuar Steven
Se Online

Steven Greer Håller Föredrag - Contact And Disclosure: The Final Sequence
Se Online

Webbsidor/Artiklar


Artikel Skriven Av Dr Greer på ufoevidence.org
Läs Artikel

CSETIs youtubesida
Besök Hemsida

The Orion Project
Besök Hemsida

The Disclosure Project
Besök Hemsida

Obama Briefing
Läs Online

Orbo-teknologin – ett exempel på projekt för fri energi
Besök Hemsida




http://fredsprojektet.nu/index.php?p=presenterar&id=14






No comments: