viglink.com

Saturday, October 27, 2012

Kärlek är lösningen på alla mänsklighetens problem

Sananda, 24 okt, 2012




via John Smallman




Den kärleksfulla avsikt som varje medlem av mänskligheten alltid har hållit och vördat inom sig växer och intensifieras väldigt snabbt allt eftersom fler och fler av er tonar in på fältet av gudomlig Kärlek som omsluter er. Dess expansion och acceptans har planerats under en väldigt lång tid, och att se det ”lyfta” är fantastiskt upplyftande och stimulerande, eftersom vi vakar över er med kärlek och glädje från vår nivå, där vi påverkar er från de andliga rikena. De andliga rikena innefattar naturligtvis den ”bubbla” som innehåller er illusoriska miljö och den bubblan har funnits flytande runt er ända sen ni hittade på den och klev in i den och valde att stänga av er förmåga att uppfatta rikena utanför den.



Kärleksfullt stöd har alltid erbjudits er, men under en onekligen lång tid valde ni att gå er egen relativt smärtsamma väg, för att samla obehagliga erfarenheter medan ni förmodades söka er ut ur bubblan. Problemet var att ni gav era egon en väldigt stor makt, jämte förmågan för dem att förstora sig. De började se sig själva som självständiga varelser av påverkan, intelligens och auktoritet och denna känsla av självständig styrka ”gick åt huvudet” på dem, som ni skulle uttrycka det.



Egon är dock inte så värst intelligenta, och de började kriga mot varandra, då var och en av dem försökte etablera sig själva som den högsta kraften och auktoriteten inom er märkliga och illusoriska overklighet. Detta ledde till den situation som länge har varit rådande på Jorden, där den dygd hos er som kallas förtröstan visade sig vara en ohållbar position för någon av er att hålla fast vid, för den blev så ofta sviken.



Det som händer nu är att den växande insikten för Jorden och för mänskligheten är, att för att kunna njuta av liv i harmoni, fred, medkänsla och överflöd, behöver tron på förtröstan etableras och hedras överallt. Och självklart är det så att förtröstan bara kan etableras genom att faktiskt börja ha förtroende för varandra. P g a era pågående jordliga upplevelser verkar detta vara lite av en Moment 22-situation. Men nu börjar människor i miljontal vända sig inåt i meditation och bön, sökandes efter vägledning, stöd och försäkringar om att de är gudomligt älskade barn av Gud. Och när de öppnar sig själva för att ta emot den vetskapen, den bekräftelsen av sitt gudomliga ursprung, vilket alltid har erbjudets dem, blir de medvetna om att de verkligen är de som de hoppades vara. Denna massinsikt att ni är gudomliga varelser, evigt älskade och hedrade av er Fader, är ett av de största tecknen på att ni rör er stadigt mot ert uppvaknande.



Under eoner betydde ordet kärlek (på alla språk) andra saker, som vekhet, ineffektivitet, distraktion och ren dumhet. Ett kärleksfullt beteende drog de som ville kontrollera och bestämma över andra, gång på gång fördel av, och de som ville få andra att känna sig skyldiga. Kärlek var en lek man kunde skämma bort sig med när arbetet var klart, slaget utkämpat och en liten stund fanns tillgänglig när det inte var något annat mer spännande eller intressant som kunde fånga ens uppmärksamhet. De som trodde på den och erbjöd den till andra blev ofta utnyttjade eller nyttjade på olika vis. Det är ytterligare ett bevis på att det aldrig var klokt att ha förtroende för någon.



Till slut, efter eoner av lidande, börjar mänskligheten inse att kärlek är den enda valuta och den väsentliga valuta på vilken grundvärderingarna fred, harmoni och överflöd kan och kommer att etableras för alla. Det är en insikt som är ganska häpnadsväckande när ni först blir medvetna om den; faktum är att ni först inte tror på den eftersom ni har sett lidandet och smärtan den har bidragit till hos så många som ni älskat.



Icke desto mindre, har den nu etablerats i många olika sammanhang runt om i världen och har bevisat att den är enormt effektiv. Nyheter om detta sprids eftersom många delar sina gemensamma upplevelser med andra vitt och brett, och alltfler av er söker likasinnade för att etablera nya än mer kärleksfulla gemensamma sammanhang. Ja, i början, för några decennier sedan, fanns det några som gjorde ganska vilda experiment, men av det fick man också enormt mycket värdefull erfarenhet, som de i sin tur lärde ut och som nu är en stadig grund av kunskap och erfarenhet på vilken nya grupper kan basera sina planer och sina drömmar för den Nya Tidsåldern som de bygger upp.



Genom det intensifierade gudomliga fältet av Kärlek som genomsyrar och tränger igenom hjärtan på de hårdaste och mest icke-kärleksfulla personer bland er, och med den växande insikten att Kärlek är svaret på alla mänsklighetens problem, blir vägen till ert uppvaknande bredare och ljusare. Det är super-motorväg som ingen kan undgå att hitta, som leder er hem till Himlen. Några få av er kommer att välja att inte använda sig av den – även om den är absolut gratis! – men den stora massan av er är i processen av att välja den för de sista stegen på er resa. Och eftersom det inte är några hastighetsbegränsningar på den här gudomliga super-motorvägen, så kommer ni snart vara Hemma!



Er kärleksfulle broder, Jesus.



Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se





No comments: