viglink.com

Monday, August 20, 2012

Acceptera inga substitut.

Ärkeängeln Michael via Ron Head, 19 augusti 2012



Våra hjärtan är fyllda med tacksamhet för er stadiga beslutsamhet och konstanta ansträngningar för att höja er själva in i ljuset. Vi vet att ni inte än ser helt fullt hur långt ni har kommit. Tänk på hur lite ni lägger märke till de dagliga förändringarna i era barn, tills ni plötsligt ser hur mycket de har vuxit. Om ni kunde se hur svår och lång er resa har varit, så skulle ni bättre förstå vår uppskattning av era nuvarande ni. Vi yrkar er att se er själva som vi ser er. Ni behövde inte komma hit denna gång, men i vilket fall som helst så gjorde ni så. Utan att blinka så har ni kört hela loppet. Utan se och förstå så har ni gjort allt ni kunde. Ni är absolut de starkaste av de starka. Det är nästan dags för er att se och komma ihåg.



Det kommer att finnas mycket som är mycket svårt när ni kommer ihåg. Men det kommer att lätta balanseras av glädjen över att se vad ni har kunnat uppnå. Nå nu ut i kärlek och hjälp varandra över mållinjen. Det är i själva verket en så kort distans kvar. Ni kommer att få er belöning. NI skall få vila. Vet dock att er resa är evig.



Ni kommer snart nog att finna en ny resa, ett nytt berg eller ett nytt spel. Ni behöver inte oroa er för att dualitet någonsin behöver vara involverat igen i er framtid. Spelet är vunnet. Kom ihåg då ni var barn så hittade ni alltid nya och olika saker att göra, nya sätt att leka? Det är en naturlig och underbar del av vilka ni är. Det behöver inte finnas några vinnare eller förlorare. Att springa, hoppa, skratta, titta, och se undret i allt är en vacker del av att vara ett barn. Ni har så mycket att se fram emot. Väggarna i lådan ni har blivit begränsade till kommer snart att tas bort. Vet detta och så kommer ni att kunna stå stadigt bara en liten stund längre.



Känn i era hjärtan det växande nya jag som lever inom er. Håll tag och skydda det till all kostnad och så kommer ni att finna att, precis som vi lovade, så har det skyddat er. Den sanna kraften av detta inre ni kommer att slå er med häpnad och förtjusning inom kort.



Älska varandra och lär er att agerar för att förbättra alla. Det är den nya världen, som till sist kommer att bli er. Det är dags för er dröm att bli verklighet. Som era annonsörer tycker om att säga – ”Acceptera inga substitut”.



Än närmare er går vi nu. Känn oss i varje andetag och slag av hjärtat. Om ni behöver en kärleksfull hand eller axel i er dag, så vet att vi är där. Om det inte ser att finnas någon väg framåt, be om vår hjälp. Och om ni ser ett litet tecken på vår närvaro, som en del av er har lärt sig att göra, le och säg hej. Vi älskar det så mycket. God dag tills vi talar härnäst, kära vänner.



http://oraclesandhealers.wordpress.com/



Översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

No comments: