viglink.com

Monday, August 20, 2012

Sanning eller Händelse som kommer att bryta ut i en kaskad av Fullt Avslöjande.



De Uppstigna Mästarna, 19 augusti, 2012


-Kanaliserat via Wes Annac-




Rikena och tillstånden av medvetande som ni alla når kommer att se en ohindrad känsla av frihet som höjer sig inom er, och denna frihet kommer att uttryckas på en kollektiv nivå av hela mänskligheten då ni finner mycket bättre och renare sätt för att resa och dela er värld tillsammans, som en förenad och levande art.



För närvarande så är en stor del av mänskligheten fortfarande uppbruten i separata faktioner, men som ni kan se så exponeras agerandet av de som har hjälpt att sätta upp och nära de lägre dimensionella barriärerna som fortfarande håller många från att se de högre rikena och medan det har varit gradvis till denna punkt i tiden så har vad ni har sett satt scenen för en storskalig exponering av att sanningarna i uttalandena ni får är en mycket liten del.



Som ni har sagts så många gånger, en sanning eller händelse kommer att slinka igenom kabalens filter och de kommer inte kunna stoppa framförandet av en sådan sanning eller händelse, och det kommer att bli en händelse som enormt kommer att förskjuta den kollektiva uppfattningen. Detta är en konkret plan som vi vill initiera, även om detaljerna av en sådan plan fortfarande läggs på plats så kommer manifestationen av en sådan läcka eller händelse allt närmare.



Som ni vet, tidsfristen för era regeringar att föra fram sanningen har nåtts och medan regeringarna ursprungligen uttryckte ett visst intresse av att medverka så att säga, så har de som vanligt vänt ryggen till planer som lagts fram och som ett resultat så har vi för avsikt att utföra en behövlig manifestation av någon sorts uppfattningsbrytande, men ändå inte skrämmande, sanning eller händelse som i sig självt blir en föregångare till givandet av enorma sanningar.



Det är sanning som har behövts exponeras då ni alla har behövt känna till fabrikationen av er verklighet som har pågått så länge, vilken har genererats av ett utvalt fåtal själar som arbetar från guideböcker givna av andra från generationer innan dem.



En mängd av sanningar kommer att slussas ned genom media och ni kommer till slut och rättmäktigt bli exponerade till det kriminella som har setts som normalt varje dag i er värld. Som vanligt så sker er individuella tillväxt i enlighet med mängden och styrkan av sanning som kan ges ut vid en given tidpunkt, och vi uppmuntrar er att fortsätta på i er pågående process och att alltid göra det till ett mål att finna en spirituell och fysisk balans, utan att ni låter er själva tippa denna viktiga balans av någon anledning.



Vi älskar er alla så mycket och vi vill att ni känner till hur nära ni står till er omedelbara framtid. NI börjar redan att känna energierna från denna glädjefulla framtid, och vi ber er att integrera sådana energier och göra plats för så många fler av dem, i renare och renare inkrement med tiden.



Tack till de Uppstigna Mästarna.



Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se



WesAnnac.com



AquariusChannelings.com

No comments: