viglink.com

Wednesday, August 22, 2012

Er egen skapelse och Ert eget Avslöjande blir mer synliga!

St Germain, 21 augusti, 2012




Via Méline Lafont






Mina Kära, jag är högst glad att tala till er idag då de mest intensiva förändringarna sker på er värld. Jag vill stiga fram i detta mycket positiva ögonblick, vilket vi nu har. Som en Uppstigen Mästare så värdesätter jag högt er utvecklingsprocess, för ni har flyttat många berg, under en kort period. Det är nu av yttersta vikt att fortsätta att samarbeta i dessa frågor då detta verkligen är nödvändigt för att föra de två stora projekten till full mognad, nämligen Upplyftningen och Avslöjandena.



Avslöjandena i sig själva kan ses som uppklarandet av vissa frågor som hitintills förblivit hemliga för er alla. Uppklarandet av dessa frågor drivs nu på mycket hårt så att det släpps fritt till världen, mina kära. De osynliga barriärerna är nu helt bortförda vilket tillåter att hemligheterna blir avslöjade för att finna sin väg igenom kaoset. För det kommer att bli ett kaos, men bara för en kort tid. En del utbrott måste hända först innan det nya paradigmet kan komma till ytan för att ta sin rättmätiga plats. Kollektivt likväl som personligen så finner ni er alla närvarande i denna fas av öppnandet. Assistera denna öppnande fas medvetet om nödvändigt.



Vi har anlänt vid en tid av storslagen Härlighet, som väntar på oss alla och jag menar verkligen alla! Det inkluderar de Uppstigna Mästarna, Guiderna, Ärkeänglarna, Galaktiska Fränderna, Civilisationen i den Inre Jorden likväl som otaliga ”eteriska” världar, och de små varelserna som bor på Jorden ibland er. Det är en tid för sammankommande, av återföreningar, av samarbete och av ömsesidig Kärlek. Stora uppvaknanden kommer att ske hos mänskligheten och på er älskade Moder Jord tack vare ankomsten av oändlig Kärlek – och Ljusenergier. Hon kommer att först visa Hennes sanna karaktär för er, och sedan kommer ni att följa i Hennes fotsteg.



Allt kommer att förändras och det kommer att se häpnadsvärt vackert ut, sett från ert Inre Själv. Ni kommer inom kort nå tillståndet av ren Kärlek i vilket ni kommer att känna och vara Kärleksfulla mot varandra. Från detta tillstånd av ren Kärlek kommer era uppfattningar att förändras som aldrig tidigare; allt som föreföll väsentligt kommer inte längre att vara så. Allt som en gång var fast, vilket gav en känsla av säkerhet kommer att upphöra att vara så. Moder Jord kommer att transformeras till en vacker Ljus Sfär och hon kommer mjukt att skaka av sig sitt skin, vilket under århundraden har hållit Henne fångad i en låg vibration. Var lyckliga och var mycket tacksamma, för denna transformation är den vackraste gåvan som mänskligheten kan bevittna och uppleva. Ni är de underbara själarna som valdes ut för att se till att allt detta verkligen skedde! – Att lyfta allt till en högre nivå och att upplysa inte bara er själva, utan också hela mänskligheten och Jorden. Ni har valt att uppnå denna bragd till och med under de svåraste och tyngsta förhållandena.



Till en början med visste ingen med säkerhet om detta hade en chans att bli en framgång; det vill säga, det hade aldrig tidigare gjorts, att uppnå denna bragd, med en start i dessa mycket låga vibrationerna, i vilka massor av negativitet florerade och i vilka ni förringades och dessutom var ni tvungna att uthärda detta medan ni ”bebodde” en begränsad fysisk kropp. Detta hade aldrig gjorts tidigare i en Upplyftningsprocess. Och eftersom detta är en planet av fri vilja så är det inte alltid självklart var vi kan blanda oss i och var vi inte kan göra så. Vi har tillstånd att blanda oss i där det behövs och många gånger så gör vi så i de värsta fallen; men å andra sidan så händer saker och ting ibland, som har valts på en kollektiv skala och då är inblandning förbjuden… Detta måste respekteras.



Nu säger jag, Saint Germain, helhjärtat; ”Bra gjort!”. Ni har lyckats med att nästan avsluta hela denna Uppstigningsprocess och ni är på god väg att skörda frukterna av ert arbete i form av ert frigörande och er Själv-kunskap, som till slut kommer att bli eran igen. Ni är de mest fantastiska själar som kunde lyckas mot alla odds och som har stormat fram till en sådan grad att det inte finns någon väg tillbaka längre. Ljuset har vunnit på alla fronter nu och inget mörker kan tränga igenom utan att det självt blir påverkat av Ljuset. Många försöka har stoppats, men de mörka fortsätter trots det att underminera Ljusets ansträngningar, men förgäves; de kan inte längre hålla något inflytande över er värld och Ljuset. Deras försök är lönlösa och försvagas gradvis för att till slut försvinna helt och hållet.



Låt de sista av dessa mörka själar ge sig iväg; ni kommer att kunna känna dem via den kollektiva länken genom vilken de ger sig i väg. Ni kommer nu mycket snart kunna få en glimt av den inre världen, vilken ni har skapat runt omkring er. Ni är skaparen av denna nya värld och ni kommer att se vilka personliga förändringar som är uppenbara i er värld och vilka slöjor av er egen nya värld som kommer att lyftas. Var medvetna om att jag hänvisar till både personliga och kollektiva förändringar. Förändringarna som är uppenbara i er värld kommer att skilja sig från förändringarna som kommer att hända med någon annans på så många sätt. Så det är helt möjligt att en viss själ inte kommer att se specifika förändringar som är uppbenbara för en annan själ: allt beror på vad ni har skapat och er nivå av medvetande. Avgör för er själva vad ni vill skapa och vilka förändringar som kommer att bli uppenbara för de är personliga! Allt som ni har skapat från er inre varelse kommer att speglas i er yttre värld.



Jag är Saint Germain.



Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se



Copyright © 2012 by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.be



No comments: