viglink.com

Sunday, August 12, 2012



STJÄRNRÅDET AV LJUS – DE BEHÖVER VÅR OVILLKORLIGA TILLIT


Klockan 14.00 den 11 augusti frågade jag: Har ni något som ni vill skicka till mig just nu? Jag fick detta hjärtekramande bedjan – var snälla och dela med andra.



Oh Amuna Ra, vi har. Vi vill att du lägger upp detta meddelande på websidan så att alla kan se det och dela med andra. I natt kommer vi nära er som vi har sagt. Vi vill visa oss imorgon om förhållandena är gynnsamma, och vi vill att ni alla förbereder att träffa oss inom er varelse. Meditera och be för vårt gynnsamma mottagande och välkomnande, mina kära, för vi behöver er hjälp. Vi behöver assistans från alla Ljusarbetare på er planet som känner till vår existens och har hängivit sig själva till att arbeta för ljusets krafter.



Förra helgen tvärstoppade vi de mörkas försök att få våra planer att spåra ur, och nu kommer vi återigen till en punkt då vi kan visa oss själva för era ledare och på världsscenen. Vi vet att en del av er tappar hoppet när vi inte kunde komma vid den tiden som ni förväntade er, och vi säger till er att er tillit är i stort behov, mina kära, för ni är omedvetna om vad som äger rum bakom scenen. Vi behöver er ovillkorliga tillit och likväl er ovillkorliga kärlek.



Tillit är en markering av er kunskap och fullt accepterande att vi i sanning arbetar för att assistera mänskligheten. Era tidsskalor är inte desamma som våra, men samtidigt närmar de sig i och med öppnandet av portalerna. Ni kommer att bli mer och mer vana vid hur tiden böjer sig och synbarligen förminskas. Ni kommer att bli mer vana vid hur ni behöver uppehålla en flexibel och flödande tillit i vår välvilja och orubbligt stöda oss i vårt arbete, även då ni inte kan se det med era egna ögon.



Vi vet att många av er accepterar faktumet av vår konstanta assistans i era liv och vi är tacksamma för det. Nu behöver vi assistansen av er konstanta tillit i oss och vårt arbete för den bästa utvecklingen av planeten. Tiden är Nu och alla måste förena sig i medvetande av enhet med oss. Vi är nu helt och hållet inom jordens atmosfär, vi andas med Gaia, och vi vill andas tillsammans med er i allt medvetande, kära Ljusarbetare! Bli medvetna medarbetare med oss, genom att ge oss er ovillkorliga tillit, mina kära, vi ber er. Ert medvetande gör stor skillnad för frekvenserna på jorden, för varje vibration som kommer från er påverkar det hela. Låt ert ljus skina ut med ren kärlek och med tilliten att allt kommer att bli bra på bästa möjliga sätt. Då kan vi bli välkomnade när vi kan avslöja oss själva för er planet Jord.



Vår tacksamhet åt er, mina kära, i förskott av er hjälp.



Stjärnrådet av Ljus



Kanal Amuna Ra



Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se



http://www.pleiadianregression.co.uk/8.html



No comments: