viglink.com

Saturday, August 25, 2012

Överlevnadsmanuskriptet nr 184

Aisha North, 22 augusti 2012

Överlevnadsmanuskriptet nr 184


Som ni redan har lagt märke till så har saker och ting i högsta grad hettat upp sig och på mer än ett sätt, och det kommer inte att minska ned inom de närmaste dagarna. Anledningen till allt detta kommer snart att bli uppenbara för er alla, men låt oss ge er en liten försmak. Just nu så kommer saker och ting förefalla att vara lugna, men under ytan så händer mycket. Och när vi säger ytan så menar vi faktiskt ytan av er planet. Mycket blir redo att koka där också, då ting har börjat bli påverkade på så många sätt av det intensiva bombarderandet av energi som ni alla har utstått under dessa sista veckorna. Så, trycket ökar, och snart så måste något ge vika, som de säger.

Igen, så kommer vi inte att ge detaljer, det är tillräckligt att säga att en dag snart så kommer något eller någon att ge efter. Och denna spricka är något som kommer att läggas märke till, inte bara av bland er som är mer känsliga än andra, utan också av de som är mindre benägna att ställa in mottagandet till världen runt omkring dem.

Så förbli fokuserade, mina kära, håll er informerade, så att inte sprickan överrumplar er, och ni också ger vika inför trycket. Det kanske känns mer än obekvämt för tillfället, men var säkra att för er så är detta extra tryck bara positivt. Detta är inte fallet för så mycket och så många runt omkring er, så återigen, så ber vi er att vara medvetna om era omgivningar, då det finns så mycket som är på väg att koka över och explodera i vilken riktning som helst.

Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

http://aishanorth.wordpress.com/

No comments: