viglink.com

Saturday, August 25, 2012

Gud älskar allt som Han skapar


Sananda 22 aug 2012

Gud älskar allt som Han skapar


Vi i de andliga världarna observerar med glädje er allt starkare önskan att vakna. Ni måste själva komma fram till och hålla fast vid denna önskan, då det däremot fanns en tid när ni var oförmögna eller ovilliga att göra så, och lät er själva bli distraherade från denna oerhört viktiga uppgift. Nu blir denna önskan kraftfull och beständig genom att tillräckligt många av er vill gå framåt till ögonblicket för ert uppvaknande. Och era pågående kommunikationer med andra som har samma önskan, förstärker er kollektiva vilja och för den mer och mer i linje med Guds vilja.

Om det är er önskan att vakna, då kommer ni med all säkerhet att göra det. När ni fokuserar på denna kunskap - uttrycker, utvidgar och delar ni med alla den kärleksfulla uppmuntran som får det att hända. Ert individuella energifält glöder av ljus från er kärlek till hela mänskligheten, och det mjukar upp och löser alla kärlekslösa energier som ni kommer i kontakt med, var som helst och när som helst.

Just nu fortsätter upplösningen av kärlekslösa energier i snabb takt, eftersom ni släpper fördömanden och aversioner som har förföljt ert medvetande så länge ni kan minnas, för när kärlekslösa energier möter kärleksfulla energier blir de tillbakadragna, integrerade och omvandlade. Ni har förmodligen ingen aning om hur effektivt kraften i era kärleksfulla attityder och beteenden fullständigt förändrar världen.

Fokusera på att vara kärleksfulla – alltid! Det är svårt, speciellt när ni känner er attackerade, men de Gudomliga energierna som flödar över planeten ger den styrka och uppmuntran ni behöver för att göra detta. Och, som ni väl vet, det är därför ni valde att uppleva livet i illusionen vid denna tidpunkt i mänsklighetens andliga utveckling. Denna utvecklingsprocess går framåt mycket smidigt faktiskt, även om, när ni tittar på nyhetsinslag, det verkar som att politiska, ekonomiska och religiösa problem som behöver lösas faktiskt intensifieras.

Den Gudomliga planen, som utvecklats för att hjälpa er i ert uppvaknande och föra er Hem, är perfekt. Det kunde inte vara på något annat sätt. I illusionen, där era förmågor att uppfatta och förstå planen är minimala, verkar det ofta som att det inte finns någon plan, att det inte finns någon Gud, att mänskligheten är dömd till evigt lidande och katastrofer, när politiker och företagsledare ser till varandra och totalt struntar i mänsklighetens lidande.

Men som ni vet, den uppfattningen är bara en mycket övertygande, men ganska overklig aspekt av illusionen som ni obevekligen verkar indragna i, och ni måste släppa den tron och påminna er själva om att ni är Gudomligt älskade i varje ögonblick av vår mest älskade Fader, och att ingenting kan hända som på något sätt kommer att hindra er från ert uppvaknande till Hans perfekta, Gudomliga Verklighet.

Att ge överdriven uppmärksamhet åt den overkliga världen omkring er är extremt störande, även om ni också finner den oemotståndligt lockande och därför mycket svår att ignorera. Påminn er själva ofta om ert gudomliga öde – att vakna upp till närvaron av er oändligt kärleksfulla Fader – och fokusera på den enda Verkligheten. Det är ert mål – platsen ni har letat efter sedan er skenbara separation till individuella varelser i krig med varandra, och till synes totalt ensamma och övergivna av Gud.

Men det är bara er ängsliga uppfattning. Ni – nåja, den övervägande majoriteten av mänskligheten – tror att ni är ovärdiga syndare när ni desperat försöker be till ”Gud” – eller vilket annat namn ni väljer att använda för att kalla på er kärleksfulla Fader, källan till Allt Som Är – genom att mildra era uppenbara synder med att erbjuda Honom orimliga mängder eftergifter, medan ni på samma gång pekar på andra som har, enligt er mening, varit mycket mer misshagliga mot Honom än ni. Detta behov, denna intensiva längtan efter att övertyga er själva om att andra är betydligt mer ovärdiga frälsning än ni, är en av de mest förödande föreställningar ni har investerat i. Det är en rädslobaserad illusion av enorm styrka, som driver er egoistiska agenda att försöka styra Guds vrede mot någon annan som ni ogillar, samtidigt som ni försöker visa Honom att ni gör allt som står i er makt för att behaga Honom, och är därmed värdig Hans nåd.

Gud är inte vred! Gud älskar allt som Han skapar. Ingenting existerar som inte Han har skapat. De som önskar vakna - måste ovillkorligen och urskillningslöst acceptera Guds Närvaro, vår allsmäktige Fader – de har inget annat val än att släppa fördomsfulla och kärlekslösa fördömanden som de har gjort mot sina bröder och systrar. Detta är inget annat än fruktlösa försök att dölja eller fly från sina egna känslor av ovärdighet – en känsla som är fullkomligt ohållbar eftersom de är Gudomliga Varelser, skapade i Kärlek, ur Kärlek av Gud deras oändligt kärleksfulla Fader.

Det finns bara Kärlek - gränslös Kärlek ur vilken allt liv skapades. Och livet är evigt. Döden är en illusion som skrämmer alla som tror på den. Så, sluta tro på den och förlåt dem som ni önskar se döda! Allt som lever är varelser av ofantligt värde skapat av Gud. Att försöka nedvärdera eller diskriminera någon levande varelse är att försöka döma Gud och finna Honom otillräcklig. Ni är levande, eftersom ni skapades i Kärlek av Gud och följaktligen är ert liv evigt. Ni kan välja att uppleva smärta och lida oändligt i illusionen, eller så kan ni välja att vakna upp till glansen av Guds Närvaro. Så småningom kommer alla att välja det senare alternativet, men varför inte göra det valet nu och avsluta ert lidande?

Er kärleksfulla broder, Jesus.

Kanaliserat genom John Smallman

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

---------------------------------------------------------

No comments: