viglink.com

Wednesday, August 22, 2012

Inte alla av er kommer att vakna i samma ögonblick

via John Smallman, 19 augusti 2012




Mänsklighetens uppvaknande är nära. Naturligtvis fortsätter ni att höra detta, eftersom det är ett faktum. I illusionen verkar tiden likväl ofta släpa sig fram långsamt och obarmhärtigt utan ett identifierbart mål eller syfte, eftersom smärta och lidande fortsätter att plåga era liv. Tiden är illusorisk och i er uppfattning saktar den normalt ner när ni vill att den ska gå fortare, och den går fortare när ni vill att den ska sakta ner. Det i sig själv borde bevisa mycket klart för er att den bara kan vara illusorisk.



Verkligheten är konstant, utan motsägelse och ofullständighet av något slag. Den är perfekt, klar, transparent och autentisk, precis som Gud skapade Den. Verkligheten har inget behov av tid, och inom Den finns bara det eviga nuet, det bestående ögonblicket i vilket Gud och Hans skapelse existerar evigt. Medan ni förblir till synes förslavade inom er illusoriska tidsbestämda verklighet, det är en ide som är totalt obegriplig för er: allt måste ha en början och ett slut; varje begrepp annat än det verkar fullständigt galet.



Alltsedan Big Bang, eller vilken annan början ni än väljer att tro på, verkar det som att allt har rört sig bort från den punkten mot en slutlig upplösning, eftersom ingenting varar för evigt. Och ändå, modern fysik har visat att allt som existerar i er illusoriska verklighet är uppbyggt av energi som är oförstörbar. Detta ställer er inför en stor gåta. Ingenting varar för evigt och ändå kan ingenting förstöras.



Var och en av er är ren energi och därför oförstörbara. Era kroppar är ålder, förfall och vittrar sönder, men ni återvänder till de andliga rikena. Den stora majoriteten av er har haft många, många liv under vilka ni ständigt har utvecklats, ibland mycket långsamt, medan det andra gånger mycket väl kan ha verkat som att det som hade uppenbarat sig och lärts i ett liv förlorades i ett senare. Likväl, varje liv ni har fört har varit ett lärande och trots att den kunskap som lärts kan förbli dold under långa perioder, kan ingenting ni lärt er någonsin förloras.



Under de senaste sju eller åtta årtiondena har mänsklighetens andliga utveckling ökat mycket snabbt, fört er till denna punkt där det ser ut för många som att allt som består är för att militär-industri-bolag-galenskaps konglomeratet ska fullborda sin ödeläggelse av allt som gör det möjligt för liv att existera på planeten, eftersom det fortsätter att expandera utan hinder eller broms.



Likväl, det är också tidpunkten då ni är på väg att vakna upp in till insikten att ni alla är ett med varandra och med den gudomliga Källan av all medvetenhet - medvetenhet, livlighet, intelligens - och in till det underbara tillstånd av eufori som denna insikt kommer att ge.



Följaktligen är det mycket svårt för er att inte bli enormt distraherade av den extrema kontrasten mellan de enorma och till synes olösliga problemen som mänskligheten och världen står inför, som ständigt diskuteras i den traditionella median, och vad ni vet är på väg att hända.



Trots det är ni Ljusbärarna - de som valt att komma och assistera mänskligheten i dess uppvakningsprocess. Och på grund av den uppgift ni tagit på er har ni oändlig hjälp och assistans från alla i de andliga rikena för att säkerställa framgången för denna gudomliga plan.



Ni vet verkligen, djupt inom er själva, att detta är er uppgift och att er framgång i att föra fram mänskligheten till vakenhet är gudomligt garanterad. Den gudomliga Viljan är att ni alla ska vakna upp och därför är ingen annan utgång ens avlägset möjlig. Likväl kommer inte alla ni att vakna upp i samma ögonblick. Detta är ingen motsägelse! Fältet av gudomlig Kärlek som utvecklar mänskligheten kommer att ge svepande förändringar i sättet ni förhåller er till varandra - mycket plötsligt. För de som valt att vakna upp kommer detta att vara ögonblicket som ni väntat så tålmodigt på och med så spännande förväntan.



För de som, för närvarande, har valt att fortsätta i den illusoriska verkligheten i vilken ni alla blivit så hemma i, kommer världen att förändras lika plötsligt på grund av att korruptionen, oärligheten, förräderiet och konflikter mellan självtjänande individer, grupper och organisationer (politiska, företag, industriella, religiösa etc.) kommer att upphöra ögonblickligen. Denna nya miljö kommer att vara en i vilken all karma, dom, negativt öde, förväntad upprättelse eller bara öken kommer att upplösas.



En fridfull värld kommer att födas i vilken samarbete och nya teknologier kommer att samverka för att lösa alla problem som tidigare delat människan mot sig själv. Alla kommer att leva överflödande och lyckligt i kreativt stimulerande och inspirerande miljöer av intensiv skönhet när de fortsätter sin resa framåt mot uppvaknande. Likväl, dessa förändringar kommer inte att vara märkbara för de som väljer en långsammare väg! Det kommer bara att verka som att detta nya system av ärlighet och öppenhet alltid har varit det sätt på vilket relationer har skötts.



Å andra sidan, för de som vaknar upp ögonblickligen, kommer kontrasten att bli förbluffande, inspirerande och upplyftande. Det kommer att var vad de alltid längtat efter. De kommer att ha valfriheten att fortsätta uppleva illusionen - en sannerligen njutbar och lockande drömvärld - eller fortsätta med sin uppstigningsprocess till nya och inspirerande dimensioner långt bortom något ni möjligtvis kan föreställa er i ert nuvarande tillstånd. Vilket stadie av utveckling ni än befinner er på, kommer den snabbt annalkande framtiden att ge er glädje och lycka av en enastående natur.



Med så mycket Kärlek, Saul



www.johnsmallman.wordpress.com



Översättning Cecilia Sandberg – www.st-germain.se





No comments: