När vi lever tillsammans i en kärleksrelation får ibland stöta på en del hinder på vår väg säger Melkisedek som är en uppstigen mästare. Han säger att ni ska bli ren från många problem som ni har med er hit ner till jorden. Er sambo er make är er största utmaning ibland att våga stå emot eller säga ifrån när det känns helt fel hos er. Ibland ser jag hos er att ni har svårt med det för att hålla ett inre lugn eller hålla skenet upp som ni kallar det.
Hur länge ska ni göra det?
Att vara tyst i dessa tider kommer ni ingen vart, tänka på det.
Melkisedek har en utväg till er att samarbeta i det mesta för att nå ert mål. Det finns ingen annan väg om ni lever i en kärleksrelation. Idag för att ni ska förstå det måste ni samarbeta från alla plan om ni ska lyckas i livet.
En ära eller hyllning ni vill ha ibland, ni vill bli älskad omtyckt. Varför vill ni det? Tänk igenom det en stund.
Ni ligger i tiden tänker ni, alla har ett fritt val att välja sambo eller make. Ni väljer och vrakar och letar efter den rätta som hela tiden står framför er.Den rätte maken eller sambon har ni bredvid er nu för att ni ska komma någon vart i livet  tänk på det.
Att utvecklas andligt och ni vill  hela tiden komma någonstans på er stege och hur ska ni komma dit? Genom er livskamrat. Ni stöter ibland på jobbiga hemska personer som kör kniven i ryggen på er – där handlar det om att förändra om. Ni tillåter er inte att stanna kvar i vissa fall för att ni räddar er själv. Ni slutar att acceptera när det känns fel i någon relation.
En del av er går framåt i relationer för att utvecklas sig fullt ut genom sitt inre arbeta som många av er behöver ta tag i. Att möta sin själsfrände som en del av er längtar efter som är lika er, hur tänker ni då? Ni känner er mycket väl. Ibland kan det vara bäst att möta en motparter som inte är lika er.
Människor som stannar kvar i långa relationer lever hela livet tillsammans de bygger upp en annan bas att jobba sig igenom. De har svurit sig tillsammans innan de kom ner hit att utvecklas och driva sitt kall tillsamman. De gör upp med gamla tider gamla karman som de har att bearbeta.
Kärlek mellan de paren växer sig starkare och starkare genom de går igenom svårigheter som utvecklas till kärlek emellan de paren. Kärlen blir fördjupande inom dem och de når en inre frid dem emellan när de har gjort sina resor igenom. De har ofta samma tema de paren de känner igen sig i varandra på många sätt. Deras speglingar hjälper dem framåt i livet.
Kärlek bygger på många delar och hur ni öppnar er genom kärleksrelationer.
En del väljer att vara själv då för att  sakta öppna sig.
Kärlek och frid ska ni en gång uppnå och kärlek som är den starkaste kraften ni har inom er.
Uppstigen mästare Melkisedek