viglink.com

Saturday, August 18, 2012

Det är något som händer inom jorden...

Horus, 15 augusti 2012




Det är något som händer inom jorden under dessa dagar som garanterar vår orubbliga uppmärksamhet. Det är den seismiska aktiviteten som pågår inte bara på ytan, men också på de lägre nivåerna. Det är inte så allvarligt för oss som det är på ytan, för inom jordskorpan är det så mycket mer relevant för vår struktur som är i enlighet med vår historia och nivåerna av uppmärksamhet som har getts det.



Vad detta säger är att inom jordskorpan ligger bälten från ytans interaktioner. Dessa bälten öppnas och sträcks ut nu på sätt som inte upplevts på många, många år. Sedan början av det ni kallar stenåldern har den varit ganska lugn och sann mot sig själv.



Nu med det magnetiska skiftet av polerna finns det en hel del aktivitet som håller på att sätta de nya formerna och bältena på plats de kommande tiderna. Vi interagerar med dessa förändringar på ett sätt som avser Gaia, vad det är vi behöver och som också är i harmoni med henne. Det handlar om att kunna kommunicera med varandra på en nivå som är i harmoni med varandra.



När dessa förändringar äger rum, så kommer också Ni på ytan att uppleva förändringarna. Hittills har ni mest känt dem i ert DNA. Vissa av förändringarna har varit tydliga på ytan, och vissa av dem har förmedlats genom tekniken ni har som mäter vad som händer i vattnen på planeten, och i skorpan. Det handlar om att inse att ni också kan ha den kommunikationen med Gaia och hjälpa till att bringa harmoni i er verklighet, som kommer att gagna er och Gaia på samma gång.



Det är som denna sade er i ett tidigare meddelande om när hon var inföding på marken där hon nu bor och kände Gaia som Mamousa. Det var namnet på den feminina energi på denna planet på det gamla tungomålet. Hennes meddelande var ett exempel på hur det redan då var fullständig harmoni mellan infödingarna och marken de kallade Mamousa. De flesta av er kunde också en gång kommunicera med marken som så många gjorde då, och nu i ökande grad kan.



När vi står på våra platser och ger näring till kärleken som breder ut sig över hela planeten och universum, lägger vi till den totala och omedelbara kommunikationen mellan hela existensen. Vi gör så med den fullkomliga kunskapen om varandra och vad vi avser med vårt harmoniska sammanstrålande som är över oss. När detta skifte inträffar och vi blir mer i linje med de vi är och vad vi betyder för varandra, kommer vi att ta tid för att njuta av och integrera vår enhet. På det sättet kommer vi att kunna uppleva förändringarna som sker och kommer att fortsätta under en kort period. De är nödvändiga för att föra jorden tillbaka i linje med sig själv och med resten av detta system i galaxen. På det sättet kommer vi då att vara i harmonisk upplinjering för den nya position som vi är på väg att anta i universum. Det handlar om att vara på vår ursprungliga plats att vara när tiden kommer för övergången i detta universum till den fulländning som är dess öde.



Alla vi inom jorden gör oss vid denna tid klara för det som ska komma. Vi ser att många av förändringarna påverkar oss, och det för att vi kan vara i harmoni med Gaia, Mamousa, vi klarar justeringarna och inkorporerar dem med våra egna justeringar, och era på ytan. Vi ser att under denna period finns det många omvälvningar som bör betraktas mer som en serie rapningar och hickningar än vad de en gång ansågs vara, med mycket mer allvar.



När jag säger detta till Nancy och alla er gör jag det med den största kärlek och integritet som jag känner från alla er. Jag ser att det finns en hel del tillväxt som sker med alla er. Jag inser att det är någonting som ni uppskattar när vi låter er veta att vi känner igen i er nivån av upplyftning som ni har uppnått och fortsätter att nå. Det handlar om att ni ska kunna tona in på er inre kunskap om vad ni ska göra och hur ni ska närma er tiden då förändringarna kommer att ske.



Vi uppskattar vad ni gör för att stadigt hålla er lugna och veta att ni har förmågan att tona in och sedan handla på ett sätt som är i harmoni med det som sker. De av oss i Inre och Ihåliga Jorden är mitt i förändringarna och när vi ser vad som behöver göras, är det en fråga om att förmedla till er förmågan som ni också har i att kunna leva i ögonblicket och tona in på er egen inre vägledning. Vi finns bakom er hela vägen och vi lär oss från er vad det är vi kan förmedla till er i dessa tider. Det är en fråga om att vi ska komma ihåg vad det är vi upplevt innan ni alla gick in i tillståndet av glömska och vad ni betyder för oss nu, lika väl som vad ni betydde för oss då. Vi är alla familj och vårt återförening kommer att bli plikt alla tidigare. Kärlek och ära råder för all framtid.



Tack, käre Horus.



Hälsning, Nancy Tate



Kanal Nancy Tate – www.treeofthegoldenlight.com



Svensk översättning: Cecilia Sandberg – www.st-germain.se







No comments: