viglink.com

Wednesday, August 29, 2012

Tid att förbereda.



Via Ute Posegga-Rudel




Image by Ute Posegga-Rudel, Copyright ©2012


Kära mänskliga familj! Det är nu dags för er att förbereda för vad som ligger inför er inom en kort tid. Er väntan är nästan över! Mycket snart kommer resultaten av er långa väntan och tjänst åt Ljuset att avslöjas.

Det blir en världsomspännande frigörelse av själar som är här för att uppleva detta storslagna skifte i medvetande och upplyftningen av Jorden.

Vi är fulla av glädje över att kunna ta del i denna storslagna händelse, då vi har bidragit högst betydligt till ert uppvaknande genom att stråla ljus till er planet som för med sig kärlek och information för att utveckla ert medvetande.

Medvetandet hos många har därför förändrats och har förhöjts. Fler människor än någonsin tidigare kan nu se och förstå tecknen på förändringar, och de är redo att acceptera förändringar, framförallt därför att de redan lider alltför mycket och för länge, och för andra därför att de önskar att ha himlen på jorden. De är inte villiga att stå ut värst mycket längre med de restriktioner som de mörka Tjänarna har lagt på er alla. De önskar att ha det fria uttryckandet av deras själsljus och medvetande. 

Ni som desperat väntar på tecken av sann transformation är de som kom för att hjälpa att föra ljus in i mörkret och som inte är vana vid att leva i sådant begränsat medvetande och låga vibrationer. Men ni är också de som kan driva vibrationsfältet till högre frekvenser så att det är lättare att ta emot det inkommande ljuset.

Hur förbereder er ni på bästa sätt för ögonblicket av Förskjutningen? Vad är nödvändigt så att ni kan delta direkt i det, då det händer?

Kära familj, det finns två krav:

Först och främst så förbered er att acceptera det okända! Ni kan inte veta vad som kommer att hända vid tiden för skiftet och hur var och en av er kommer att uppleva det! Accepterandet inkluderar därför en disposition av övergivande och att frigöra er från ivern för kontroll! Det är viktigt att ni är villiga att släppa alla bekymmer, alla idéer och alla strategier i ögonblicket av skiftet, och att gå med på att helt kroppsligt och energetiskt bli förd av den levande strömmen av krafterna av ljus, vilka orkestrerar er upplyftningsprocess. 

Vi rekommenderar att ni bara fokuserar er på ert hjärta och kärleken och önskan av ert hjärta då det gäller var ni vill vara, och vad ni vill uppnå spirituellt. Så detta fokus bör vara ensidigt fokuserat och ni bör alla preparera er själva att vara medvetna om era huvudsakliga mål! Detta är högst viktigt. När skiftet äger rum så måste ni helhjärtat inte kunna förlora detta fokus, utan vara stadigt jordad i det.

För det andra, ta hand om alla era affärer i ert nuvarande liv så att de ät avklarade ovh att inget förblir olöst, och att ni är i frid på alla spirituella och materiella nivåer, inkluderande era relationer! Se till att ni har förlåtit er själva och alla andra! För om ni inte har gjort det så kommer det att bli en börda, vilken skulle göra er övergång onödigt svår!

Övergången, när den äger rum, kommer att bli en överraskning för er, då er bekanta värld förändras och allt förefaller att vara vid en högre nivå av vibrationer, vilket förändrar ert medvetande. Och ni kan bara fullt delta i denna högre frekvens om ingenting håller er tillbaka vibrationellt i er gamla värld. Detta är mycket viktigt att förstå. 

Men om det är rätt för er så ges ni nu detta storslagna tillfälle att ta del av skiftet, så ni har personligt ansvar att se till att ni deltar vid ett givet ögonblick, med ert hjärta hett öppet.

Men oroa er inte om förändringen i medvetande inte inträffar för er än! Alla kommer fortfarande att få tid på sig för att göra sig redo, för ni kan komma ikapp när ni är redo senare!

Från den tiden och framåt så existerar Den Nya Jorden och vibrerar vid en högre nivå, ni är fri att förena er, när ni är redo! Det är storslagna nyheter! Så länge som Jorden var bunden i mörker så var det mycket svårt att lämna detta mörka rike, och penetrera slöjan av glömska, även efter döden. Många själar blev därför fångna i de lägre astrala världarna för att återgå till en ny födsel till i stort sett samma begränsade situation och lidande som de redan hade smakat på i tidigare liv. 

Men efter skiftet har dessa själar allt stöd och möjlighet att också stiga upp, till och med genom att använda portalen av fysisk död senare. Den kraftiga påverkan av själva skiftet kommer att öppna upp dem och förändra DNA hos dem som inte än har varit medvetna om inflödet av ljus och de högre vibrationerna, vilka har redan blivit etablerade på jorden innan skiftet. Och detta kommer att få dem att upptäcka deras egen spiritualitet!

Ingen som vill växa spirituellt kommer att överges. Och ni får alla er individuella tid för att utvecklas. Därmed är inte platsen eller planeten där denna tillväxt sker inte väsentlig! Det är er inre spirituella process som räknas, och det riket eller dimensionen som tjänar er bäst blir platsen för er utveckling. 

Vi är medvetna om att många av er önskar ta direkt och omedelbar fördel av skiftet när det äger rum, men tvivlar om de verkligen är redo för det. 

Till dem säger vi: se inte utåt eller jämför inte er själva med andra! Alla era större beslut och agerande är alltid guidade av er egen Gudomliga ande! Och er spirituella tillväxt i lägre densitet är riktad mot det! Så i fall att ni inte kunde gå med skiftet omedelbart, vet att så var inte beslutet av er egen ande! Det finns inga tillfälligheter!

Detta kanske lär er ett större uppgivande av er egen själ och att lita på er egen väg och vara överens med det, istället för att försöka driva på för vissa bedrifter med egots kraft. Och när ni verkligen lyssnar, så vet ni redan vägen.

Var säkra på att vad som än händer så händer det på grund av den Gudomliga Viljan, vilken är aktiv i var och en av er. Den Gudomliga Viljan är inte någon annan, det är er egen högst Sanning som bestämmer vad den vill uppleva. Och vad den upplever tjänar alltid er egen resa på alla nivåer av detta enorma universum!

Vi är här för att göra sällskap med er i era ansträngningar, och med glädje omfamnar vi er med Ljuset och Kärleken från Skaparen! Vi är Ljus Varelserna från Andromeda Galaxen. 

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

http://radiantlyhappy.blogspot.com.au/2012/08/message-from-andromeda-galaxy-12-time.html


No comments: