viglink.com

Saturday, August 25, 2012

Överlevnadsmanuskriptet nr 183



Överlevnadsmanuskriptet nr 183


Som vi så ofta har beskrivit för er tidigare, så har den här processen sina toppar och dalar, och i enlighet med intensiteten, kommer ni alla att känna av effekterna, oavsett var ni befinner er på skalan. Och nu kommer många ha börjat använda en helt ny energireserv, och därför kommer effekterna på era fysiska kroppar intensifieras på flera sätt. Som vanligt kommer de mer ogripbara effekterna av dessa intensiva energiströmmar vara svårare att urskilja, eftersom de fysiska omvälvningarna på många sätt döljer de riktiga effekterna, som alla de här uppladdningarna har på er.

Låt oss förklara. Medan ni är sysselsatta med att ladda ned ny information till era system, kommer er fysiska kropp att vara ännu mer sysselsatt med att försöka absorbera det hela, och medan den gör det kommer den att protestera högljutt på alla sätt den kan. Det kan vara fysiska obehag i form av smärta, orolig mage eller humörsvängningar. Det kommer att dyka upp i en eller annan form och vi förstår att det ibland kommer att vara nästintill för mycket att stå ut med. Men, era kroppar är faktiskt väl rustad för att klara av detta, även om ni ibland känner för att kasta in handduken när nästa våg av obehag kliver upp ännu ett snäpp, så var säkra på att ni inte är på väg att slås i spillror, även om det kan kännas så ibland. Det här är faktiskt bara ytliga reaktioner på en grundläggande förändring som sker inom er, och eftersom era kroppar har varit programmerad under mycket lång tid att förbli oförändrade, vad som än händer, så kommer de att börja protestera högljutt när de tvingas till förändring, men i alla andra avseenden kommer de att foga sig och genomgå den fysiska förändringen som behövs för att ni skall kunna härbärgera alla dessa nya energier. Med andra ord, mycket väsen, men få negativa effekter bortsett från själva ”protesterna”.

Som alltid, kommer dessa doser öka varje gång som ni har lyckats absorbera en ny omgång av denna ljusenergi, och som sådan, kommer det att kännas som om era kroppar aldrig får särskilt mycket vila mellan dessa uppgraderingsryck. Var snäll och kom ihåg att de är omsorgsfullt skräddarsydda för var och en av er, och även om ni känner er utmattad, så kommer era kroppar aldrig att utsättas för något som de inte kan klara av.

Så återigen, ber vi er att förstå att alla dessa fysiska manifestationer faktiskt är bevis på att ni fortfarande är ”under arbete”, och varje gång det känns som om ni har nått den absoluta botten energimässigt och fysiskt, håller ni faktiskt på att färdas till nästa nivå, bortom vad ni var innan det här nya anpassningsrycket.

Så återigen, förbli lugn och andas in i det, eftersom det inte kommer att skada dig, utom möjligen att ert tålamod är ännu mindre än tidigare, men vi tror att ni alla kommer att kunna fullfölja även den här uppladdningsomgången. Ni har ju trots allt blivit vana vid att bli mörbultade i dessa intensivt böljande vågor av inkommande energi. Och snälla kom ihåg, ni kommer inte att få det lugnare riktigt ännu, så kom ihåg att andas in så mycket frisk luft ni kan mellan dessa energivågor, för att vara bättre förberedda inför nästa omgång.

Vi vet att detta inte är goda nyheter för någon av er, men vi vet också att ni är medvetna om denna process, och utan den, även om era kroppar kanske skulle vara lite lugnare, skulle ni kanske missa påminnelserna om att ni faktiskt slungas framåt varje gång ni utsätts för allt detta hamrande och mörbultande. Ni kan klara av det, och det vet ni också, men tappa inte modet även om ni känner för att lägga av. Be om hjälp på alla sätt ni kan, för att hjälpa till att lindra en del av de fysiska problem som följer med allt detta, och ni kommer alltid att finna tröst och lindring hos Moder Jord och även i sällskap med andra som är som ni. Som alltid, lid inte i tystnad och ensamhet, utan närma er andra, på båda sidor av slöjan, och var medvetna om att ni är älskade och skyddade av oss alla.

Svensk översättning: Mahlin Larsson - www.st-germain.se

http://aishanorth.wordpress.com/

No comments: