viglink.com

Saturday, August 25, 2012

Det finns ingen separation från Allena Källan.


Ärkeängeln Michael via Ron Head, 24 augusti 2012



Det finns ingen separation från Allena Källan.

i enlighet med önskan att få ny och lämplig information åt de som följer dessa meddelanden så skulle vi vilja erbjuda det följande. Inom en vecka kommer det att vara möjligt för alla med uppriktiga dagliga övningar i meditation eller kontemplation att kontakta sina högre jag och få omisskännlig konfirmation av förbindelse med deras egna energikroppar. Att rikta tankar till sin Källa, eller vad de nu kan kalla det, kommer också att resultera i omisskännlig kontakt.

Era energetiska uppgraderingar har nu nått denna nivå. Var god och gör inga misstag. Detta har gjorts med hjälp av Källan och oss själva, men det har gjorts som en respons till era egna ansträngningar och intentioner. Ni måste lära er att göra er själva förtjänta när det är så.

En del har funnit, genom vårt yrkande, att placera sin uppmärksamhet på området av ryggraden mellan basen av kraniet och deras hjärtan medan de andas in Skaparens ljus resulterar precis i en sådan känsla av förbindelse och sagolik lycka. Kanske att ni vill pröva detta nu. Det finns stort arbete som görs för och med er i den delen av er energetiska uppsättning.

En del andra börjar känna och inse ett mycket större jag än vad som möjligtvis kan innehållas i era små fysiska kroppar, och det finns fortfarande andra förnimmelser, lärdomar, vilka nu upptäcks.

Vad det nu är för er vid detta ögonblick så lek med det, utforska det, och var redo att gå vidare till andra ting likaså. Det finns mycket att täcka under en kort period och alla måste börja där de står.

Det är inte nödvändigt att med intellektet förstå vad som händer i och med er. Säg bara åt den delen av er själva att ta det lugnt och njuta av det. Ge ert hjärtas sinne arbetet att förstå det som intellektet har försök att ta över under en så lång tid. Snart nog för ni er från att förstå till att veta.

Dessa ord för med sig Skaparens energi av ovillkorlig kärlek, vilket görs tillgängligt för alla som läser eller hör dem när helst, skulle de välja att acceptera dem. Allt som behövs från er är er intention att känna det. Denna känsla är energisignaturen som kommer med meddelandet och som ges fritt till alla. När ni väl känner det så kanske ni vill hitta det på egen hand under era dagliga övningar. Acceptera löftet att de alltid kommer fram. Det finns ingen separation från den Allena Källan. Nu är tiden för er att upptäcka detta igen. Må ni leva i kärlek och frid till vi talar igen. God Dag.

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

No comments: