viglink.com

Monday, August 20, 2012

Den fullkomliga glädjen över att återvända till ditt naturliga gudomliga tillstånd




Ditt uppvaknande är en färdig uppgörelse. Ingenting kan förhindra att det ska ske. Många av er är oroliga, undrar när ni kommer att se några positiva indikationer i er fysiska miljö inför ankomsten av denna betydelsefulla händelse. Ni är alla vana vid drama - jordbävningar, översvämningar, revolutioner, krig, olyckor - och kan mycket väl vänta er ett uppvaknande som kan vara lika dramatisk, eventuellt föregången av chockerande eller fantastiska avslöjanden i massmedia.



Detta är inte den gudomliga vägen! Gud är Kärlek, Frid, Medkänsla, Glädje, Salighet, och alla andra kärleksfulla Verkligheter som ni känner till - och varenda en som upplevs inom er. Den yttre världen är en illusion, Verkligheten är inom er. Det är inom er som ni kommer att uppleva ert uppvaknande, och när ni gör det kommer det att vara fantastiskt! Att söka utanför er själva är en distraktion för att det är en imaginär miljö bestående av det kollektiva mänskliga medvetandet. När ni vaknar upp, kommer detta att vara borta!



Att bli upplyst är att veta att ni är Ett - med varandra och med Gud. I ditt nuvarande drömtillstånd som fylls med fascinerande och lockande distraktioner och miljarder individuella människor, är det omöjligt för er att tänka på och undra över det som väntar er vid uppvaknandet. Ni kan för närvarande bara tänka på situationer och händelser som ni upplever genom era kroppsliga sinnen, och det som vetenskap och teknik har gett oss.



När ni vaknar upp, är inte tänkande, seende, hörande, kännande, smakande eller luktande nödvändigt för ni kommer att känna och uppleva Allt Som Är, Gud, Skapelsen, Verkligheten direkt - ingen förmedling av något slag krävs.



Det är mycket svårt att få ett grepp om detta eftersom ni är så vana att vara med andra, individer eller grupper - separata enheter i kroppar. I Verkligheten finns det ingen separation: vad man vet, vet alla. Och ändå finns det identitet, i den mån som alla är aspekter av en kärleksfull Gud, skapande och förtroligt samtalar tillsammans.



Det är omöjligt att beskriva för er den fullständiga glädjen över att återvända till ert naturliga gudomliga tillstånd. Det måste själv upplevas. Några av er har haft en aning av vad detta innebär då man har läst om de extatiska upplevelser mystiker genom tiderna försökt uttrycka i ord, och några av er har haft egna korta möten med det lysande Ljus som Guds kärlek till dig, i förändrade medvetandetillstånd eller under nära döden-upplevelser. Men dessa erfarenheter är bara ögonblick, knuffar, för att leda dig vidare mot ditt uppvaknande.



De av er som har haft dessa erfarenheter var överväldigade av kärlek, av extas, av en känsla av Guds närvaro, och även om du visste i det ögonblicket att du aldrig blir dömd utan blir oändligt älskad, visste du också att detta inte var ögonblicket för dig att återvända Hem för gott, att du fortfarande har arbete kvar att utföra, bara genom att vara bland dina systrar och bröder som kämpar för att hitta sin väg ut ur illusionen.



Även om din upplevelse tog bort all rädsla för döden, så i själva verket försvann all rädsla - och ni fylldes med en permanent och konstant kärlek för hela mänskligheten. Den kärleken skiner från er kontinuerligt, påverkar alla som ni interagerar med på något sätt, och din plikt, din uppgift, som ni är väl medveten om, är att fortsätta att älska urskillningslöst hela tiden.



Illusionen genomgår stora förändringar som sker över hela världen som ett fält av gudomlig Kärlek som omge er tränger in varje hjärta som är minsta villig att tillåta den. Aldrig tidigare i mänsklighetens historia har det funnits en sådan ström av kärlek och medkänsla för människor. Tidigare var mängden av kärlek som delades liten, men med tiden har det oförstörbara fröet som planterats vuxit, och nu blomstrar det livfullt och ingriper med Guds gudomliga Kärleks Fält som omfattar hela planeten.



Dessa förändringar är nästan helt orapporterade av media, och ändå flödar Kärlek bullrande, uppbrusande och kan ej tryckas ned över hela världen – alla kommer att bli uppfyllda av det. Och eftersom det blir den främsta energin och alla försök att upprätthålla kärlekslösa attityder och beteenden kollapsar, kommer du att uppleva fantastiska inre förändringar som det uppmuntrar och befrämjar. Ni är inte rädda individer, som lämnas ensamma och övergivna i en skrämmande och hotfull värld av en hård och dömande Gud, ni är gudomliga varelser av enorm kraft som skapas i Kärlek av din Far, för både Hans eviga glädje och er - och ni är bara tillfälligt förlorade i en fantasivärld som ni själva har konstruerat. Det är Hans vilja, och det kommer inte att begränsas på något sätt. Fortsätt att dela kärleken som du är inbäddad i, och vet att man aldrig kan separeras från Gud – tillsammans är vi för evigt En.



Er kärleksfulla bror Jesus.



Svensk översättning: Linda Schuler – www.st-germain.se



http://johnsmallman2.wordpress.com/


No comments: