viglink.com

Monday, August 20, 2012

Överlevnadsmanuskriptet nr 181

Aisha North, 17 augusti 2012




Uppgradera energi



Från Fader/Moder Gud



Låt oss börja denna skrivelse genom att säga att även om saker och ting kan ha känts mer tyst än vanligt de senaste dagarna har de varit allt annat än så, eftersom det har varit en massiv förberedelse för vad som komma skall. Med andra ord, var inte förvånad om ni alla känner av en annalkande storm. Vi vet att detta inte kommer som en överraskning, eftersom ni alla är väl insatta i ebb och flod i denna process vid det här laget, men ändå kan det finnas några överraskningar den här gången också.



Låt oss förklara. Hittills har ni alla varit föremål för individuella doser av uppgraderande energier, och även om detta kommer att fortsätta, kommer du också bli vittne till en massiv injektion av energi som kommer i vissa avseenden också beröra de som fram till nu har varit ovetande om att det är något på gång. Med andra ord, inte bara de som vaknat redan, men även de som fortfarande glatt slumrat kommer nu bli föremål för insättningar av energi i deras system. Och detta kommer att visa sig på många sätt, eftersom det finns de där ute redan på väg att vakna, utan även de som orubbligt vägrar att göra det. Men nu kommer alla att påverkas på något sätt av detta. Det kommer att manifesteras på så många sätt att det inte kommer gå obemärkt förbi. Självklart, kommer mycket att se ut som vanliga utbrott om mänskliga beteenden, oavsett om det kan kategoriseras som "positivt" eller "negativt", men efter detta tror vi att du finner att det blir en större klyfta mellan dessa uttryck. Med andra ord, kan du förvänta dig att se saker som händer omkring dig att förstoras på så många sätt, att handlingar av medkänsla och hat kommer att bli ännu mer uttalat. Det är bokstavligen som om att alla kommer att uppfatta saker lite mer, så att dessa handlingar kommer att bli mer uppmärksammade än innan.



Förvänta er inte att hela världen kommer att vakna ur sin sömn omedelbart, eftersom detta är naturligtvis en process som inte kommer att hända över en natt. Men förvänta dig att intressanta saker kommer att hända runt omkring dig, och förvänta dig även intressanta reaktioner på dessa händelser. Du förstår, det är dags att ljuset skiner lite starkare, så att dina handlingar uppmärksammas mer även av åskådare som har verkat vara nästan blinda och döva för världen omkring dem. Men nu kommer väckarklockan att höras av fler öron än dina, så räkna med att ses av nya ögon när dagarna passerar och ljuset börjar synas i dina.



Svensk översättning: Linda Schuler – www.st-germain.se



http://aishanorth.wordpress.com/



---------------------------------------------------------



Comments from readers (0)



Design by Free CSS Templates

No comments: