Allt bara stannar till ett tag och tänker till hur fin kärlek kan vara. Hur vi uppskattar varandra i livet.
Ärkeängel Aurora vill säga något om detta: ni vill väl och ger er själv kärlek. Om ni börjar med er själv då kan ni även känna kärlek till andra människor. Kärlek mellan människor visar sig på olika sätt. Om allt ska flyta rätt i livet då handlar det om ett givande och tagande i en relation.
När två människor känner att ni vill leva och utvecklas tillsammans då kommer det många upp och nedgång för att ni ska kunna leva fullt ut en dag. Ni stöter på karma som ni redan vet om. Karmalagen som ni väl känner till och den kan ni inte kliva över.
Hur ni än vill väl kommer ni ibland in i tidigare liv i en kärleksrelation där ni stöter på problem. Ni uppmärksammar inte det alla gånger. Ni tänker inte på det men genom ni har fötts hit och ska leva och utveckla ert liv då finns det även skäl till att er partner tänker samma när han eller hon kom ner till jorden.
Ni drar ofta i spaden när problem uppstår men ni kan även låta problemet lösas upp och släppa det. När ni upptäcker att det uppstår eller ni känner er missförstådd släpp  det och vänta det går över. När ni väntar till nästa dag då har den ene personen ofta glömt det. Den andra kan hålla kvar det och det gör ingen nytta i längden. Det som gjorde nytta ni förstörde flera dagar.
Det är att förlåta är bra för er att lära er att säga förlåt när problem uppstår. Ni kramar varandra och lär er att förstå varandra att det blev fel.
Det är enkelt om båda vill vara med på att fullfölja sitt förhållande och låta kärleken växa sig djupare och kliva över gamla karman och det som barndomen påminner om.
Det tar tid att älska djupt och ha tillit till varandra.
Ärkeängel Aurora!