Allt som ni människor går igenom idag handlar om en återspegling på ert liv. Livet alla delar kommer till tals med ert inre JAG. Det ni människor ska tänka på i dag att mörker och ljus finns inom er och mörkret ska komma ut genom er, känslan och er vanmakt att inget kan gå fel när ni jobbar med ljuset. Ljuset är ni människor ljuset är er väg som alltid leder er rätt, vad ni än gör i livet och inget kan gå fel som ni snart upptäcker om ni följer ert hjärta och ingen annans hjärta då går allt rätt.
När ni börjar inse vad ni har för kraft inom er då kommer ni förstår vilket mästervärk ni är och vad ni kan göra av det. Ni är inte svag det är ert hjärta som säger det, ni tänker för mycket ni, tar upp svagheten för mycket i er själv. Att vårda sig själv det är att se sin inre styrka växa i kapp er själv genom er egen utvecklingsfas i livet. Själen är ni som ni har klart för och ni kan göra vad ni vill av det, ni kan ändra och förändra om ni har chansen till att se det. Själen är er återfödelse hit ner till jorden för att genomgå det ni har upprättat uppe i ert hem i ljusets salar och som ni borde då förstå vilken kraft ni har inom er att förverkliga det som ligger närmast inom er i ert hjärta som ingen annan känner än er själv känner väl.
Slut på er resa det är när ni förstå vilken kraft som finns inom er och vad ni ska nu göra, allt som ni har lärt er och hur ni ska få det att fungera, det är bara ni där ute som vet vad ni vill göra på denna resa här på jorden.
Alla ni har ett mörker som ni alla känner till ert intellekt som kommer många gånger i kläm genom ert språk om er själv, den svaga som växer sig stark nu. Ni är ljusarbetare här nere på jorden och svaghet finns även hos er så länge ni säger det varje dag att ni är svag och orkeslös, då är ni svag och orkeslös. Men lär ni att säga att ni är fylld av styrka varje dag då är ni fylld av styrka och uppfylls nu med energier som gör att ni måste fylla er med dem varje dag. Hela ert liv bygger på känsla och kärlek till jorden som ni måste komma fram till, vad ni ska ta er till här näst och det är bara ni som vet vad ni ska göra och hur ni ska förändra, bara ni vet vad ni har för uppgift den ligger där inne i ert hjärta och väntar på att ni ska ta tag i den och förverkliga er fullt ut.
Lady Portia är en uppstigen mästare som ser ert mörker, vi arbetar ihop som hjälper er igenom mörkret som ni känner av genom era tankar och sorger som ni har med er hit till jorden. Hon är en vän till er som sköljer över ert inre mörker som stoppar er att utvecklas fullt ut men genom Lady Portia kan ni göra det genom hon tar upp ert mörker och er känsla att jag är rädd och vad är ni rädd för, hon söker upp er inre rädsla och lossar den bitvis hos er genom hennes energi som påverkar er i stort.
Och Jag är Sant Germain som är en uppstigen mäster och som då samarbetar i stort hos er – violetta flamma som ni alla känner till.